Acasă Jurnalul Bucurestiului Arca paranoicilor aspiranţi la supremaţia mondială şi Potopul cu viruşi – arme...

Arca paranoicilor aspiranţi la supremaţia mondială şi Potopul cu viruşi – arme biologice (Corespondență de la Conf. dr. Nicolae Grigorie-Lăcrița)

108
1

Actuala devastatoare epidemie cu coronavirus ridică serioase și înspăimântătoare semne de întrebare pentru omenire în sensul că acest virus fie a scăpat dintr-un program secret de fabricare a armelor biologice, fie a fost transmis intenționat în localitatea Wuhan din China.

De mai mulţi ani sunt studiate şi experimentate, inclusiv pe subiecţi umani, virusurile – arme biologice obţinute prin inginerie genetică.
Efectul folosirii virusurilor – arme biologice este letal (mortal) asupra celui virusat.
Virusurile – arme biologice sunt considerate „armele biologice letale ideale” din cauză că, prin folosirea acestora:
1) nu se văd și nu se aud;
2) nu se ştie când vin, de unde vin și de la cine vin:
3) nu te poţi nici feri și nici lupta cu ele;
4) este practic (aproape) imposibil de dovedit cel care le-a lansat, care este agresorul.
Declanşarea, fie și numai de către un singur agresor, a unui războiul virusuologic comportă cel puţin următoarele riscuri:
1) prin efectele de recul și/sau de bumerang, pot avea acţiune letală și asupra agresorilor, a iniţiatorilor,
2) în mod sigur că și „potenţialele victime” deţin și ele diverse alte asemenea arme biologice letale, dintre care unele s-ar putea să fie chiar și mai devastatoare, pe care le-ar folosi nelimitat într-o asemenea situaţie.
Un „război mondial virusologic” este cea mai mare ameninţare pentru existenţa întregii omeniri.
Dar și „un accident” care ar avea loc în cercetarea, în experimentarea și în testarea unor viruşi-arme biologice ar avea aceleaşi efecte letale asupra întregii omenirii.
În „Potopul Biblic”, „ Arca lui Noe” a salvat, prin „Graţie Divină”, cele 8 persoane care au făcut parte din familia lui Noe.
În condiţiile unui „război mondial virusologic”, „Arca lui Noe” este o realizare de cea mai înaltă tehnologie, folosită de paranoicii aspiranţi la supremaţia mondială, care cred că por trăi o viaţă edenică, prin deţinerea antidotului la un virus folosit de ei, în cadrul Potopul Virusologic declanşat și controlat de ei, pentru exterminarea unei mari părţi din omenire, cu scopul de a ajunge stăpânii lumii.
Pentru cei din „Arca lui Noe” , care pluteşte peste „Potopul Virusologic”, virusurile-arme biologice letale sunt de cea mai mare eficienţă deoarece numai oamenii dispar, iar bunurile rămân intacte.
Istoria este plină de exemple cu numeroşi foşti paranoiciigenii militare” (aşa cum, probabil, va fi considerat și Adolf Hitler peste câteva sute de ani) care au aspirat la supremaţia mondială, dar care, cu toţii, au sfârşit tragic.
Tragismul nu provine din sfârşitul lor, ci din moartea și din suferinţa pe care aceştia au cauzato zecilor și/sau sutelor de milioane de oameni nevinovaţi, nu numai din alte ţări (în cea mai mare parte), dar și din ţările lor.
Diferenţa constă în faptul că un „război mondial virusologic” (dar și „un accident” care ar avea loc în cercetarea, în experimentarea și în testarea unor viruşi-arme biologice) poate avea consecinţe devastatoare pentru întreaga omenire.
În condiţiile în care s-a ajuns ca unii oameni-satanici să deţină puterea de a distruge o mare parte din omenire, se pun următoarele întrebări: cum rămâne atunci cu Dumnezeu ? Unde este Dumnezeu ? Permite Dumnezeu aşa-ceva ?, este chiar voinţa sa ?
Vrea Dumnezeu să prevină răul, dar nu poate? Atunci nu e omnipotent.
Poate, dar nu vrea?Atunci e malefic.
Şi poate, şi vrea? Atunci de unde vine răul?
Nici nu poate, nici nu vrea? Atunci de ce să fie numit Dumnezeu?”. (Epicur)

Conf. dr. Nicolae Grigorie-Lăcrița

Alte lucrări ale autorului

Teocraţia (Corespondență de la Conf. dr. Nicolae Grigorie-Lăcrița)

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.