Acasă IT-Tehnologia informației cu aplicații în economie AustriaCard Holdings asistă ZoidPay în lansarea noii aplicații ZoidPay Super Web3 prin intermediul platformei...

AustriaCard Holdings asistă ZoidPay în lansarea noii aplicații ZoidPay Super Web3 prin intermediul platformei sale principale de soluții de plată cu cardul

ZoidPay în parteneriat cu AustrianCard Holdings, furnizor de servicii de plată cunoscut la nivel mondial, lansează The ZoidPay Super App. În cadrul acestui parteneriat, AustrianCard Holdings va oferi tehnologia de bază și suportul pentru conformitatea viitoarei aplicații Super Web 3. Aplicația ZoidPay Super își propune să ofere utilizatorilor o experiență optimă în gestionarea atât a monedelor fiat, cât și monedelor cripto. Prin intermediul aplicației, utilizatorii vor putea să deschidă conturi în Euro (€) sau Dolar ($US), să obtina IBAN-uri, să comande carduri de debit virtuale sau fizice, să transfere fonduri instantaneu și să reîncarce conturi prin carduri sau transferuri bancare. Această aplicație va funcționa de asemenea ca un portofel cripto securizat, permițând utilizatorilor să schimbe instantaneu criptomonede pentru soldul fiat echivalent.

Ca parte a parteneriatului, AustrianCard Holdings își extinde soluțiile în șase domenii de activitate:

  • Soluții de Digital Onboarding pentru clienți noi
  • Soluțiile de portofel digital (Digital Wallet) și emitere de carduri virtuale
  • Integrarea furnizorilor de servicii de jetoane (TSP) ccu Google Pay și Apple Pay
  • Sponsorizare BIN și provizionare IBAN-uri
  • Servicii de procesare și transferuri de bani
  • Emiterea și distribuția cardurilor fizice în întreaga lume

Cu privire la parteneriat, Kostas Fiakas, Group Chief Strategy Officer al Inform, membră a AustrianCard Holdings a declarat: „Suntem încântați că am colaborat cu ZoidPay pentru a furniza infrastructura completă a instituțiilor monetare ca serviciu, inclusiv dezvoltarea unei soluții digitale, care încorporează toate elementele cheie necesare pentru a oferi un serviciu fără întreruperi într-un mediu atât de sensibil. Aplicația, nu oferă doar o integrare completă cu Google și Apple Pay într-o singură soluție de portofel digital, care vine cu un set complet de elemente, dar oferă și o experiență optimă în călătoria digitală de îmbarcare a clientului.” (…) „Acesta este un adevărat joint venture între lumea fizică și lumea digitală, care funcționează sub un singur acoperiș, completându-se reciproc, cu furnizarea de carduri din ambele lumi (virtuale și fizice) emise și livrate pe tot globul”. (….) „Marile organizații gândesc la fel și este o cale către succes garantat atunci când expertiza noastră alături de ZoidPay creează o soluție care face o reală diferență.” a spus Pablo Rodríguez Pérez, Business Development Director al AustrianCard Holdings.

AUSTRIACARD HOLDINGS | LinkedIn

AustriaCard Holdings este certificată, printre altele, de Visa, MasterCard, Diners Club, Union Pay și JCB. Portofoliul de plăți AustriaCard Holdings constă într-o soluție perfectă care include, de la elemente fizice de plată, încorporând toate cele mai recente standarde de securitate EMV (Europay, Mastercard, and Visa) personalizarea cardurilor, oferind o gamă largă de tehnici de vârf în industrie, asigurând o muncă de înaltă calitate la cea mai bună valoare posibilă până la licențierea unei infrastructuri bancare complete, inclusiv gestionarea produselor de plată, conturi bancare, carduri digitale și virtuale și servicii de tokenizare. Cu o prezență și operațiuni puternice în întreaga lume, AustriaCard Holdings are peste 1000 de clienți în mai mult de 50 de piețe și în prezent emite peste 120 de milioane de carduri în fiecare an, adică 300.000 de carduri pe zi.

„Parteneriatul cu AustriaCard Holdings aduce o schimbare importantă viitoarei noastre Super App”, spune CEO-ul și co-fondatorul ZoidPay, Eduard Oneci. „Cu tehnologia și expertiza AustrianCard  în materie de conformitate, ne pregătim să lansăm o aplicație Web 3 care îmbină perfect capabilitățile fiat și cripto pentru o experiență de utilizator la fel de fluidă ca la neobăncile de top. Și, putem extinde aceste soluții la nivel global! Prin externalizarea acestor soluții cheie de conformitate și funcții tehnologice ale AustrianCard Holdings, ne-am putut concentra pe construirea unei aplicații fintech cu adevărat inovatoare”, conchide Eduard Oneci.

Notă. AustriaCard Holdings este o companie de tehnologie cu peste 130 de ani de experiență și inovație în domeniul gestionării informațiilor, tipăririi și comunicațiilor, ce oferă clienților o experiență de utilizare transparentă și sigură.  Compania oferă un portofoliu complementar de produse și servicii precum: soluții de plată, identificare, carduri inteligente, personalizare, digitalizare și gestionarea securizată a datelor pentru sectoarele financiar, guvernamental și privat general, având peste 2.500 de angajați la nivel internațional și este listată la bursele din Atena și Viena (ACAG/AustriaCard Holdings AG)

AustriaCard-Mitarbeiter:innen läuten die Börsenglocke. © Trending Topics

Articole asociate

Bernd Eder, Director R&D al Austriacard Holdings anunță introducerea unui nou sistem de operare a cipurilor, cu o securitate sporită a identificării

Group Inform P. Lykos Holdings SA – Rezultate financiare în primul semestru al anului 2022 și fuzionarea acestuia cu Austria Card Holdings AG care solicită listarea la Bursele de Valori din Viena și Atena

Inform Lykos România primește un premiu pentru soluția de automatizare a contactelor clienților din partea E.ON România

Nota redacției

Comunicat al Lordului Sir Prof. dr. Av. Florentin Scalețchi președinte – fondator al OADO (Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului) – Ecosoc (Națiunile Unite), partener al Jurnalului Bucureștiului. Un pios omagiu marelui intelectulal Robert Badinter, „părintele abolirii pedepsei capitale în Franța, fost președinte de onoare al organizației de luptă contra pedepsei capitale ECPM (Thomas CSINTA – redactor șef)

Congresul Internațional al Universității Apollonia din Iași Ediția XXXIV – „Pregătim viitorul promovând excelența”. Corespondență de la Pompiliu Comșa (Prof. univ. asoc. Univ. Apollonia, directorul ziarelor Realitatea & Timpul – parteneri media ai Jurnalului Bucureștiului & directorul executiv al Trustului de Presă Pompidu – Iași), membru al Staff al Jurnalului Bucureștiului

„Din viața investigatorilor privați (Privat investigator – Pi/∏/π) – mituri și realități”. Interviu cu D-na Maria Bumbaru președinta ADNR (Asociația Naționlă a Detectivilor din România). Partea 1 (Generalități)

„Din viața investigatorilor privați (Privat investigator – Pi/∏/π)– mituri și realități”. Interviu cu D-na Maria Bumbaru președinta ADNR (Asociația Naționlă a Detectivilor din România). Partea 2 (Activitatea și „costul” real al unui ∏)

In memoriam profesoara de canto Adela – Ioana Burlui. Elogiu profesorului de medicină dentară și „omului de litere” Vasile Burlui, președintele Fundației „Sfânta Apollonia” din Iași și „patronul” congreselor internaționale ale Universității Apollonia „Pregătim viitorul–promovăm excelența”

Henri Poincaré, printre contemporanii săi și dincolo de ei. Incursiuni în geo-receptologia și geofilosofia științei (Corespondență de la prof. dr. Narcis Zărnescu, scriitor, critic și istoric literar, redactor șef al Revistei „Academica” al Academiei Române, secretar știinfic al Academiei Oamenilor de Știință din România, secția  Secția X–Filosofie, Teologie și Psihologie, membru al Staff al Jurnalului Bucureștiului, Cavaler al Ordinului „Palmes Académiques” din Franța)

Profesorul Doru Pop de la UBBC (Universitatea Babeș – Bolyai) din Cluj – Napoca: „Fascismul, un herpes care mereu se reîntoarce”

Cum „traducem” cultura. Marea antologie a liricii românești/ Die Geschichte der rumänischen Lyrik (de la începuturi și până astăzi) a poetului și traducătorului trilingv brașovean Dr. Christian W. Schenk (membru corespondent al Berlin-Brandenburg Academy of Sciences and Humanities), corespondent permanent al Jurnalului Bucureștiului (din Boppard – Renania-Palatinat, Germania)

Uniți în onoare și recunoștință în amintirea eroilor de Ziua Internațională a Drepturilor Omului, la sediul OADO (Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului – Ecosoc – Națiunile Unite)

„Ortopedia Pediatrică este Știință, Artă și Predicție” (Corespondență de la Dr. Gheorghe Burnei, Professor of pediatric orthopedics, Macta Clinic – Constanța)

„Grandes écoles scientifiques – un modèle à réinventer” (Pierre Veltz, professeur émérite à l’Ecole des Ponts ParisTech – École nationale des ponts et chaussées)

„Scriitorul” multirecidivst Rédoine Faïd („Le Roi de Belle”) specializat în jafuri armate și evadări – Spectaculoasa sa evadare din CPSF (Centrul Penitenciar de la Réau) cu un elicopter Alouette. Procesul și Verdictul. Corespondență de la Curtea cu Jurați a TJP (Tribunalul Judiciar Paris)

Traducerea (Corespondență de la Dr. Dr. Christian W. Schenk – poet și traducător trilingv brașovean, membru corespondent al Berlin-Brandenburg Academy of Sciences and Humanities, corespondent permanent și membru al Staff al Jurnalului Bucureștiului din Boppard – Renania-Palatinat, Germania). Traducerea textelor cu caracter juridic (Thomas Csinta, criminal investigation journalist, research professor in MM – mathematical modeling & in MASS – Applied Mathematics in Social Sciences)

Le vernissage de l’exposition „Icônes et poteries de Roumanie” (Corespondență de la eruditul promotor franco – român al artei vizuale est – europene Michel Gavaza, președintele prestigioasei asociații franceze de artă contemporană Soleil de l’Est, promotorul înfrățirii orașelor Brașov – ZMBv și Tours-Métropole Val de Loire)

Le 10 octobre – „Journée européenne & mondiale contre la peine de mort” avec Amnesty International, ECPM (Ensemble Contre la Peine de Mort) et le Journal de Bucarest („Le petit Parisien”)

Centrul Gifted Education. În căutare de noi colegi pentru anul academic 2023 – 2024

„Jaful secolului” de la banca Société Générale din Nisa. O conexiune dintre SAC (Serviciul de Acțiune Civică) gaulle-ist și celebra organizație criminală „French Connexion” într-un „triunghi (graf neorientat) al bermudelor” determinat de Albert Spaggiari–Jacques Cassandri–Jean Guy. În căutarea și restabilirea adevărului istoric (Partea 2)

„Jaful secolului” de la banca Société Générale din Nisa. O conexiune dintre SAC (Serviciul de Acțiune Civică) gaulle-ist și celebra organizație criminală „French Connexion” într-un „triunghi (graf neorientat) al bermudelor” determinat de Albert Spaggiari–Jacques Cassandri–Jean Guy. În căutarea și restabilirea adevărului istoric (Partea 1)

Revista internațională de cultură „Cervantes”: Rezumat al interviului „interzis” al profesorului – cercetător Thomas Csinta, acordat jurnalistului Geo Scripcariu, de la Radio Punct Londra