Acasă Gifted Education Gifted Education. BootCamp personalizat pentru manifestarea potentialului intelectual (pentru tineri gifted cu...

Gifted Education. BootCamp personalizat pentru manifestarea potentialului intelectual (pentru tineri gifted cu vârste cuprinse între 14 – 19 ani)

Thomas CSINTA, Profesor de matematici aplicate în științe inginerești și social–economice, Director de studii CUFR (Consultanță Universitară Franco – Română) de pe lângă Școlile Superioare Franceze de Înalte Studii (Les Grandes Ecoles). CUFR (Conseil Universitaire Franco–Roumain auprès des grandes écoles françaises), Cofondator IRSCA Gifted Education, Vicepreşedintele Consortiului EDUGATE   (Consorțiul Român pentru Educația Copiilor și Tinerilor Supradotați și Talentați)

Franța (Le Parisien)

Ce abilități am? Ce știu să fac? Ce voi fi 10 ani de acum încolo? De ce există atâta de multă durere într-o lume care este făcută să fie frumoasă?
Acestor întrebări și subiecte, nu li se pot da răspunsuri pe flipchart-uri sau în chestionare.” Vino într-un bootcamp pentru tineri gifted, unde tu poți fi așa cum ești.   

Program complet de dezvoltare personală și profesională   pentru tineri. Un campus specializat (18h00) dedicat tinerilor supradotați facilitat de o echipa multidisciplinară cu o expertiză de 11 ani de lucru cu copii și tineri supradotați. Vor fi dezvoltate 6 arii Gifted printr-un Grup de lucru Master-Gifted-Mind. Absolvenții pot continuă înscrierea în Progamul Inspir 2022.
Știm că în sistemul de învățământ de stat nu există astfel de preocupări pentru descoperirea abilităților și orientarea pe potențial. Gifted Inspir BootCamp este singurul program personalizat din România care acoperă nevoile tinerilor gifted:

  • Growth–Descoperirea și creșterea resurselor personale
  • Inspire–Inspirație din relația cu ceilalți
  • Focus–Focus pe obiective, structura și flexibilitate mentală
  • Time–Managementul timpului
  • Embodiment–Dobândirea unei relații armonioase cu propriul corp
  • Development–Dezvoltarea creativității și inovației

Ce conține?
Suntem o organizație specializată de lucru pe nevoile supradotatilor în metodă de învățare experentiala, că mod de învățare extrem de accesibil în care tinerii sunt centrul procesului de învățare. Gifted Inspir BootCamp este o alternativă de program specializat personalizat pentru manifestarea potențialului pentru tineri gifted. Centrul activității noastre este lucrul pe cele 6 domenii specifice dezvoltării integrate a unui tânăr supradotat: Imagine de sine, Comunicare, Creativitate și inovație, Dezvoltare corporală, Ownership, Structură și Flexibilitate mentală.

  • Gifted Inspir BootCamp este un antrenament individual pentru trup, minte și suflet într-un context de grup. Tânărul intră cu propriile întrebări și probleme și va ieși cu propriile rezultate cu aplicabilitate practică și imediată.
  • Gifted Inspir BootCamp înseamnă 5 zile extrem de intense și focusate în care lucrăm cot la cot că să formăm legături importante, unde ne dăm voie să experimentăm prin procese și obiective specifice pentru a pune baza temelor și obiectivelor de lucru pentru Progamul Inspir 2022.

Cine poate aplica? Tineri supradotați 14-19 ani. Minim 7, maxim 13 locuri, până miercuri, ora 16, 15.06.2022, Zona Câmpulung, 1-5 septembrie 2022, joi-luni. Toate detaliile sunt oferite celor înscriși.
Cum aplici? Pentru a participa în Bootcamp este nevoie să te afli în baza noastră de date, cu un WISC IV–Wechsler Intelligence (test de IQ–WISC IV) sau Matrici Progresive Standard Plus (Raven) sau un test de IQ validabil (validarea se poate realiza contra cost-170 lei). Mai poți și să parcurgi un test de IQ (WISC IV) sau MPRSP oricând până în dată limita de înscrieri (miercuri, ora 16, 15.06.2022).
Cum te înscrii? Pentru a participa în Gifted Inspir BootCamp este necesar să completezi un formular (veți primi un răspuns în maxim 24 h). Doar după confirmarea testului în baza noastră de date sau după caz, după validarea testului de IQ, veți putea să achitați înscrierea. În acest caz veți primi toate detaliile pe email.

Atenție! Înscrierile doar până în 15 mai 2022 beneficiază de 10% reducere.
Echipa cu care vei lucra: aici. Detalii: aici. Va așteptăm să lucrăm!

Notă. A se vedea și articolele

Gifted Education. Profesorul Florian Colceag: „Intrăm în altă eră – fie redevenim oameni, fie ne îndreptăm spre distrugere…”

Gifted education. Teoria educației. Misiunea noastră „Gifted Education” în România!

Gifted Education (Supradotați). Înscrieri pentru ultima selecție din Anul Academic 2021

Gifted Education. The Alphabet (proiecție culturală la Centrul Gifted Education)

Gifted Education (Supradotați). Înscrieri pentru a doua selecție din Anul Academic 2021 – 2022

Revista internațională de cultură „Cervantes”: Rezumat al interviului „interzis” al profesorului – cercetător Thomas Csinta, acordat jurnalistului Geo Scripcariu, de la Radio Punct Londra

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.