Acasă Culturale si Altele Bucureștiul devine un paradis al degustărilor de tot felul

Bucureștiul devine un paradis al degustărilor de tot felul

Am început seara zilei de ieri cu “Special edition wine and pastă night” la Miss Alé – Central Culture, în plin cartier evreiesc (ce a mai rămas din el!), pe o stradă atât de liniștită că părea moartă. Cel puțin la prima vedere.

Organizată de Gabriela, o tânăra absolventă a SNSPA, degustarea s-a concentrat pe vinuri de la cramă Gramma, din apropierea dulcelui târg al Ieșilor.

A două degustare a avut loc mai spre centru la restaurantul La Mama (Ateneu) și a fost organizată de mult mai experimentată Mirela Mateescu – ProfaDeVin.

Pentru că au fost programate la ceas de seară, degustările anterioare se pare că au fost un succes. Ne-am bucurat de vinuri liniștite și spumante, seci, demi-seci și dulci, din soiuri românești și soiuri internaționale, de la crame mici și crame mari.

Un lucru e clar… vinurile albe au fost guest starurile degustării. Ca dress code a fost solicitată măcar o piesă de vestimentație albă sau un accesoriu alb. La a treia degustare n-am mai ajuns. A fost prea captivantă Mirela și atmosfera de la restaurantul La Mama Ateneu. Dar promit că voi trece în curând și va voi comunica impresiile mele.