Acasă Divertisment Ce este atât de grozav la Baccarat?

Ce este atât de grozav la Baccarat?

784
0

Jocul de baccarat ar putea fi perfect pentru tine dacă ești în căutarea unei modalități de relaxare pentru că este ușor de înțeles și poate fi jucat fără strategii sau calcule complicate. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care baccarat-ul este atât de grozav. De ceva timp, acest joc face parte din portofoliul multor cazinouri online licențiate și, de asemenea, este disponibil în mai multe variante. Dacă te întrebi de ce este atât de popular acest joc, ai ajuns în locul potrivit. În acest articol, vom discuta despre principalele aspecte legate de acest joc. Află de ce este atât de grozav și de ce este considerat unul dintre jocurile importante ale platformelor online!

Reguli de joc

Chiar dacă sloturile sunt populare datorite diverselor promoții cu rotiri fără depunere, și baccarat-ul ocupă un loc special în cazinourile online. Când vorbim despre jocul de Baccarat, de obicei ne referim la 3 variante diferite, și anume Baccarat Chemin de Fer, Baccarat Banque și Punto Banco. La prima vedere, regulile de baccarat par complicate, dar vei înțelege rapid despre ce este vorba în acest joc. În primul rând, bătălia are loc între dealer și jucător. Scopul jocului este de a obține cea mai mare putere posibilă a mâinii, adică o valoare cea mai apropiată de 9. Dacă un jucător primește o putere a mâinii de 8 sau 9 în două cărți, el câștigă automat. Înainte ca cărțile să fie împărțite, fiecare jucător poate alege dacă pariază pe jucător, pe bancher sau pe egalitate. Jocul se bazează foarte mult pe probabilitate, trebuie doar să decidzi ce mână crezi că va câștiga și să plasezi pariul în acest fel. Cu toate acestea, cunoașterea regulilor te va ajuta să urmărești progresul jocului și să faci jocul mult mai distractiv. 

Ce este marginea casei și cum funcționează?

Se estimează că, alături de blackjack, este unul dintre cele mai profitabile jocuri pentru toate cazinourile din lume. Avantajul considerabil al baccarat-ului este marja foarte scăzută a casei. Avantajul cazinoului, sau marginea casei, este profitul cazinoului calculat ca procent din pariurile jucătorului. Plata este de 0,95:1 pentru pariul bancher, 1:1 pentru pariul jucător și 8:1 pentru pariul egal. În ciuda recompensei mult mai mari, o remiză este un rezultat relativ rar. La nivel matematic, dacă dorești să fii mai aproape de câștig, cel mai bun pariu este să pariezi pe bancher. Acesta are un procentaj de câștig care este puțin peste 50%. Aceasta înseamnă că, în cele mai multe cazuri, bancherul va fi pariul câștigător. Pe termen scurt, orice se poate întâmpla, dar pe termen lung, pariurile pe bancher sunt cea mai bună alegere.

Abilități necesare pentru jucători

Când pariază pe baccarat, utilizatorii folosesc diverse strategii pentru a câștiga un avantaj față de cazinou. Pe lângă faptul că regulile sunt simple, și RTP-ul este de aproape 99%. Acest lucru îl face să fie și mai grozav.  Baccaratul este un joc de noroc, așa că în acest tip de meci este greu să găsești un avantaj față de cazinou. Acesta implică pariuri pe rezultatul unei distribuiri de cărți și după fiecare etapă de pariere, pachetul este amestecat din nou, resetând efectiv probabilitățile. Prin urmare, este pur noroc, dar există încă câteva lucruri care pot fi făcute pentru a crește șansele de câștig:

  • Gestionarea bugetului-Lucrurile pot scăpa de sub control dacă nu stabilești limite. Acesta este motivul pentru care chiar și în acest joc este necesar să se stabilească un buget și să îl respecți indiferent de ce s-ar întâmpla;
  • Ai grijă la pariul pe remiză – Acesta este cel mai bine plătit pariu, dar și cel mai greu de câștigat. Din acest motiv, cu excepția cazului în care te simți absolut sigur, nu este în general recomandabil să pariezi pe acest rezultat, deoarece șansele de a pierde cresc;
  • Profită de versiunile Demo – Portalurile online oferă jucătorilor versiuni de Baccarat gratis. Este întotdeauna o idee bună să profiți de această oportunitate și să exersezi cu acest demo pentru a te asigura că stăpânești perfect regulile jocului înainte de a încerca pariurile pe bani reali.

Concluzie

Baccarat este unul dintre cele mai ușor de jucat jocuri de cărți de cazinou și necesită mai puțină abilitate din partea jucătorului, deoarece se bazează în întregime pe noroc. În același timp, este unul dintre jocurile de cazinou în care casa are cel mai mic avantaj față de jucători. Acești factori au făcut din Baccarat unul dintre jocurile de cazinou preferate pentru jucătorii începători. De fapt, regulile Baccarat-ului sunt foarte simple și chiar dacă ești un jucător neexperimentat nu vei avea nicio dificultate să le înveți rapid. Însă, trebuie să ții cont de faptul că distracția este cea importantă și, la fel ca și în cazul sloturilor, ar trebui să joci responsabil!     

Articople asociate

Cinci jocuri asemănătoare cu poker pe care le poţi juca online astăzi

Nota redacției

„Scriitorul” multirecidivst Rédoine Faïd („Le Roi de Belle”) specializat în jafuri armate și evadări – Spectaculoasa sa evadare din CPSF (Centrul Penitenciar de la Réau) cu un elicopter Alouette. Procesul și Verdictul. Corespondență de la Curtea cu Jurați a TJP (Tribunalul Judiciar Paris)

Zilele academice ieșene. Sesiunea știinţifică anuală a institutului de cercetări „Acad. Ioan Hăulică” al Universității „Apollonia” din Iaşi [(Lucrarea „Rolul parametrilor comunicării prin social – media în promovarea sistemului (ultra)elitist francez napoleonian de înalte studii PGE – Prépa–Grandes Ecoles) – un sistem educativ ultraselectiv, ultraperformant și unic în lume, care domină învăţământul universitar francez LMD – Licență, Masterat, Doctorat – de sute de ani”)]

Centrul Gifted Education: Conferința „Alternative în Educație” sau „Învățământ neînregimentat”. Mai sunt copiii fericiți să învețe?

Traducerea (Corespondență de la Dr. Dr. Christian W. Schenk – poet și traducător trilingv brașovean, membru corespondent al Berlin-Brandenburg Academy of Sciences and Humanities, corespondent permanent și membru al Staff al Jurnalului Bucureștiului din Boppard – Renania-Palatinat, Germania). Traducerea textelor cu caracter juridic (Thomas Csinta, criminal investigation journalist, research professor in MM – mathematical modeling & in MASS – Applied Mathematics in Social Sciences)

Sesiunea științifică a Academiei Germano – Române din Baden – Baden (Deutsch – Rumänische Akademie Baden-Baden e.V. – Rumänisches Institut – Rumänische Bibliothek Freiburg e.V., Landul Baden – Würtenberg, Germania) la Casa de Cultură „Friedrich Schiller” din București

Le vernissage de l’exposition „Icônes et poteries de Roumanie” (Corespondență de la eruditul promotor franco – român al artei vizuale est – europene Michel Gavaza, președintele prestigioasei asociații franceze de artă contemporană Soleil de l’Est, promotorul înfrățirii orașelor Brașov – ZMBv și Tours-Métropole Val de Loire)

Le 10 octobre – „Journée européenne & mondiale contre la peine de mort” avec Amnesty International, ECPM (Ensemble Contre la Peine de Mort) et le Journal de Bucarest („Le petit Parisien”)

Centrul Gifted Education. În căutare de noi colegi pentru anul academic 2023 – 2024

„Jaful secolului” de la banca Société Générale din Nisa. O conexiune dintre SAC (Serviciul de Acțiune Civică) gaulle-ist și celebra organizație criminală „French Connexion” într-un „triunghi (graf neorientat) al bermudelor” determinat de Albert Spaggiari–Jacques Cassandri–Jean Guy. În căutarea și restabilirea adevărului istoric (Partea 2)

„Jaful secolului” de la banca Société Générale din Nisa. O conexiune dintre SAC (Serviciul de Acțiune Civică) gaulle-ist și celebra organizație criminală „French Connexion” într-un „triunghi (graf neorientat) al bermudelor” determinat de Albert Spaggiari–Jacques Cassandri–Jean Guy. În căutarea și restabilirea adevărului istoric (Partea 1)

Accesul în sistemul (ultra)elitist francez, napoleonian, de Înalte Studii „Grandes Ecoles” (științifico – inginerești, economico – comerciale, medico – farmaceutice, social – politice, literar – artistice, judiciare, militare, etc.) – un sistem educativ ultraselectiv, ultraperformant și unic în lume, care domină învățământul superior francez de sute de ani! (Corespondență de la prof. univ. dr. Thomas CSINTA – Paris)

Revista internațională de cultură „Cervantes”: Rezumat al interviului „interzis” al profesorului – cercetător Thomas Csinta, acordat jurnalistului Geo Scripcariu, de la Radio Punct Londra