Acasă Editorial Jurnalul Bucurestiului Colindul lui Mihai Căldăraru (tânărul jurnalist și Director General al DGASPC –...

Colindul lui Mihai Căldăraru (tânărul jurnalist și Director General al DGASPC – Direcția Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale) pentru toți românii

701
2
O ce bucurie mare la creștini e sărbătoare!
Mihai Căldăraru (Director General al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale) a împărțit pe parcursul anului 2021 peste 10.000 de pachete împreună cu voluntari stabiliți ai Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, sponsori și donatorii.
Mihai Căldăraru a anunțat că își extinde proiectele Sociale la nivel național și în anul 2022. Dacă doriți să primiți sprijinul de la tânărul jurnalist Mihai Căldăraru puteți să-l contactați la Nr. de telefon: 0739.377.777.
Mihai Căldăraru ne arată că succesul nu înseamnă să ai o afacere profitabilă. Impactul pe care îl lasă asupra oamenilor îi încălzește mai mult sufletul și îi creează bucurie supremă. Gravitează în jurul bunătății, a generozității și a respectului.
A învățat să lupte și să se reinventeze ori de câte ori a fost nevoie, pentru că a avut în părinții săi un model de urmat.
A început să ofere sprijin semenilor săi prin 2011, prin intermediul unui ONG, de a-și forma un viitor și care întâmpinau greutăți sau aveau nevoie de lămuri, le primeau cu mare inimă de la Mihai Căldăraru fără a avea vreun beneficiu.
A fost premisa a ceea ce urma să vină.
Se simte liniștit știind că nu a stat degeaba și că a pus umărul acolo unde a fost nevoie, mai ales că a urmat înființarea unei asociații caritabile.
Ce proiecte ticluiește pe viitor Mihai Căldăraru?
„„Îmi doresc să am cât mai mulți prieteni alături și astfel să reușim tot mai multe să arătăm că se poate și că atunci când suntem mulți efortul este tot mai mic, indiferent că este vorba de donații sau voluntariat. Mai sper ca marile companii care chiar își doresc să se implice în acte caritabile să își întoarcă privirea către oameni care chiar fac ceva în acest sens și nu doar către „vedete””.
Mihai Căldăraru este un tânăr din București, care astăzi are 35 de ani.
Născut ultimul într-o familie cu mulți copii, nu a avut parte de copilărie precum ceilalți șase frați ai lui. Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți, imediat după naștere.
La Revoluție, încă nu împlinise 1 an.
Și-a regăsit familia abia după vârsta majoratului, însă a continuat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu. Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase. Bătăile luate în orfelinate l-au marcat pentru tot restul vieții.
Supliciul îndurat pe toată perioada copilăriei i-a dat și un sens în anii ce au urmat, acela de a sări în ajutorul celor necăjiți, asa cum a fost și el.
Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiași, după ce a „pus pe roate” o asociație nonprofit. „Ajutorarea celor nevoiaşi” este sloganul care îl ține în activitate și în ziua de astăzi.
Mihai Căldăraru nu cere bani!
Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate precum cele igienico-sanitare. Munca de ajutorare a celor nevoiași are și o răsplată pe măsură, spune Mihăiță! „Este vorba despre zâmbetul de pe fața lor!”

Notă. A se vedea și articolele asociate despre Mihai Căldăraru

Lecția de bunătate a lui Mihai Căldăraru – Director General DGASPC (Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale), distins cu Diploma de Merit de către Europarlamentarul Maria Grapini, continuă și în preajma sărbătorilor de iarnă

Lecție de bunătate din partea lui Mihai Căldăraru. „Fiecare dintre noi poate face ca lumea să devină un loc mai bun”.

Beneficiarii AEDOPS (Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Persoane Dizabilități) ai Campaniei Umanitare „Iubești și dăruiești credință”

Revista internațională de cultură „Cervantes”: Rezumat al interviului „interzis” al profesorului – cercetător Thomas Csinta, acordat jurnalistului Geo Scripcariu, de la Radio Punct Londra

Nota redacției

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.