Acasă Editorial Jurnalul Bucurestiului Complot, Conjuraţie mondială sau Tristă realitate?

Complot, Conjuraţie mondială sau Tristă realitate?

WHITE OAK, MD – JULY 20: A sign for the Food And Drug Administration is seen outside of the headquarters on July 20, 2020 in White Oak, Maryland. (Photo by Sarah Silbiger/Getty Images)

Food and Drugs Administration (FDA) („Agenția pentru Alimente și Medicamente” a SUA) care este Administrația Centrală care reglementează, aprobă și controlează tot ce este Alimentație și Industrie Farmaceutică în America face un „Anunț șoc”: va retrage de pe piața americană Testele PCR a căror listă este publicată pe 31 Decembrie.
Aceste teste dădeau rezultate false „negative” sau „pozitive” cu consecințe grave, urmate de diagnosticări false și decizii eronate luate de autorități.

FDA ia această măsură după ce a cerut studii suplimentare pentru verificarea eficacitătii acestor teste.
Testele aprobate și validate de OMS au dus la carantinarea începând cu martie anul trecut, a milioane de oameni, la închiderea a sute și mii de IMM, școli, universități, de instituții culturale, la sistarea de activități sociale, umanitare, etc….
În aceastâ știre „Bombă”, FDA dă detalii incredibile privind greșelile de neconceput cu consecințe incalculabile pentru sute de milioane de oameni din Lumea întreagă

FILE PHOTO: A general view of the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) headquarters in Atlanta, Georgia September 30, 2014. REUTERS/Tami Chappell

Zece erori majore au fost detectate, în procedură, conținut și aria de acoperire a Testelor. Mai mult, un raport oficial al CDC (Center for Diseases Control) – Centrul de Control al Maladiilor, arată, lucrul gravisim, că încă din noiembrie 2020, conducerea FDA era la curent că testele nu erau valabile dar le-au aprobat în continuare pentru folosință. Peste 30% din teste dau rezultate false, fie pozitive fie negative.

Inventatorul PCR Test, Dr. Kary Banks Mullis, a declarat că aceste Teste nu pot fi utilizate pentru detectarea unei boli pentru că detectează toate urmele de patogeni, inclusiv particule care nu au nici-o relevanță cu patologia pacientului.
El afirmă că responsabilii din conducerea FDA și din alte Autoritâți (aicii este vizat controversatul Dr. Anthony Stephen Fauci), nu au înțeles nimic din problematica Pandemiei și au luat sau recomandat hotărâri eronate cu grave consecințe! Mai mult, povestea „fantezistă”, bună de „adormit copiii“ cu liliecii este o imensă mistificare!
Dr. Linfa Vang, un alt actor important în această Pandemie, recunoaște că testele  PCR utilizate pentru a detecta fragmente virale din urina liliecilor nu puteau indica existența unui virus viu ci doar rămășițe de ARN morți, de la insectele pe care liliecii le devorau. Liliecii au fost acuzați în mod absurd și total fantezist că ar fi transmis acest Virus. În realitate, aceste animale ne apărau în fond de insectele purtătoare ale acestui virus care transmitea boala.

Deci, testele folosite la diagnosticarea, carantinarea și spitalizarea a sute de mii dacă nu milioane de oameni „bolnavi de Covid-19” au adus daune enorme Societății!
Deciziile luate de Administrații și Autoritățile sanitare au provocat între 2-3 Trilioane USD (1 Trilion =1000 miliarde),  Economiilor Occidentale fără a vorbi de restul Lumii.

Suntem deci în plinâ, cum am putea-o numi, Conspirație Mondială.
O avalanșă de evenimente care nu au fost întâmplătoare. Complicități, Plan Mondial, Forțe mai mult sau mai puțin Oculte? Toate acestea au dus la o imensă Tragedie Mondială. O succesiune de neglijjențe, greșeli, incompetențe, nepăsare ….

Sunt elemente care nu contestă faptul că există de multă vreme, de de zeci de ani, un curent de gândire pentru micșorarea Populației Mondiale.

În prima parte a sec XIX economistul englez Thomas Malthus analiza demografia Globului și emitea ipoteza decalajului constant între o progresie geometrică a Populației și una aritmetică a resurselor alimentare!
El preconiza o serie de măsuri printre care abținerea tinerilor la raporturi sexuale înainte de căsătorie, sterilizara forțată dacă este necesar și chiar penalizarea până la închisoare a cuplurilor incapabile să crească copiii. Îmi aduc aminte, în anii mei de studenție la Academia de Studii Economice din București (1963-1968) critica comunistă care ni se preda în facultate contra caracterului „imperialist“ a Teoriei lui Malthus.

La începutul sec XX Omenirea număra un miliard de suflete, în 1945 am ajuns la 4 miliarde. La sfârșitul anului 2021, ajungem la 8 miliarde!

Soluțiile pentru micșorarea populației au devenit de actualitate. China, ani de zile a obligat familiile să aibă un singur copil. Al doilea, dacă se năștea, nu avea o existență legală și era un „Paria“! India, a încercat în perioada în care Rajiv Gandhi a fost Prim Ministru să aplice sterilizarea bărbaților, contra unei recompense. Opoziția societății civile indiene a adus de altfel la uciderea sa, această măsură fiind una din cauzele principale care au provocat atentatul contra lui. Mai „Marii Lumii” au început să se întreacă în preconizarea măsurilor de micșorare a Populației!

De la Henry Alfred Kissinger (Heinz Alfred Kissinger), la Mihail Sergheevici Gorbaciov, John D. Rockefeller, ajungând la „Marele Păpușar“, George Soros (György Schwartz) împreună cu „Cloaca“ sa: Clinton, Obama, Biden, Bill Gates, Prințul Charles, Trudeau ….dar mai ales „Teoricianul” Klaus Schwab, creatorul faimosului Forum de la Davos unde se înghesuiau toți Liderii Lumii, ei predică „Noua Ordine Mondială” și „Marele Reset“ care impune o diminuare drastică a Populației Lumii.


Klaus Schwab, admirator a lui Hitler a construit cu toate personajele, deținătoare de Putere, această Teorie. În practică, se vine cu Virusul, este răspândit Mondial, apar Vaccinele și urmează să vedem consecințele lor asupra ființei umane! În cartea „Covid 19 -the Great Reset” el anunță clar care este „Culoarea”: Pandemia este o „Mare Șansă”. Ea trebuie să aducă la apariția unei Noi Societăți Mondiale. Pentru aceasta este nevoie ca libertățile și drepturile individusle, care sunt „o piedică” în calea acestui Progres,  să fie îngrădite!

Este nevoie bineînțeles de un Guvern Mondial, de Oameni capabili și inteligenți pentru a conduce Lumea. Trebuie deasemeni ca Proprietatea Privată să dispară în folosul Proprietății Statului, pentru Binele Tuturor!
Oamenii trebuie să trăiască din credite de Stat, și pentru a avea Controlul total, financiar, social, etc. asupra lor, toate datele trebuiesc stocate într-un „Cip” implantat în fiecare individ! Aceste mari schimbări trebuiesc terminate în mare parte până în 2030.

Subiect de teză de doctorat inter – pluri și transdisciplanar. Atomi (roboți) „sociali”. Psihosociologia matematică și aplicațiile ei la studiul comportamentului deviant (infracțional criminal). Studiul fenomenelor (anti)sociale cu ajutorul sistemelor complexe (teoria haosului) și formale (de tip Gödel)

Zapaniștii: „Omul Matrice” într-un spațiu psihosocial (psihologie socială) cu structuri matematice specifice sistemelor complexe (teoria haosului) și formale (de tip Gödel)

Este o punere în aplicare, aproape conformă a faimosului roman „1984“ a lui George Orwell, scris în 1948 și care preconiza „the Big Brother” și o Societate Mondială sub controlul unei Entității! Vedem deci că Realitatea depășește ficțiunea.                    

Avem dovada că  Guvernele, Administrațiile, Autoritățile de la cele Americane la cele Europene, OMS și toate celelalte s-au înșelat au acceptat să fie înșelate și au luat măsuri dezastruoase în Pandemie. Din nou întrebarea: Complicitate? Un plan bine pus la punct?

O altă latură dezastruoasâ, explozia, peste tot a Afacerilor dubioase (culte) și a Corupției! De la zecile de miliarde câștigate și care vor fi câștigate în continuare de către Societățile Farmaceutice, la prețurile suprafacturate în toate domeniile medicale și la îmbogățirea peste tot, a „profitorilor” în detrimentul Populației!

Suntem într-o Spirală Infernală. România, care începe o a treia lună cu un Guverrn Demisionar care a fost în ultimii dou ani cel mai dezastruos în ultimii 31 de ani este asemeni unui Vapor, fără Timonă și fără Căpitan!
Cel care trebuia să facă acest oficiu, s-a pierdut printre Piramidele Egiptului!

General de brigadă (r) Constantin-Bartolomeu Săvoiu, Directorul Jurnalului Patria Română.

Notă. A se vedea și articolele asociate

Katalin Karikó și molecula mRNA a vaccinului anti-Covid – 2019

Subiect de teză de doctorat inter-pluri și transdisciplinar. Sisteme complexe. Formalismul (modelul) matematic al algebrei și analizei matriciale în contaminarea unui „human specimen” cu un virus (agent patogen inframicrobian, inclusiv, Covid-2019/SARS-CoV-2). Aplicații la crearea unui vaccin rezistent contra acestuia. [Subject of inter-pluri and transdisciplinary doctoral thesis. Mathematical (model) of algebra and matrix analysis in contamination of a „human specimen” with a virus (inframicrobial pathogen, including Covid-2019/SARS-CoV-2). Applications to create a resistant vaccine against it. (Multi-and inter-disciplinary dissertation topic. The mathematical algebraic and matrix model in the contamination of a human specimen with a virus)].

Anul 2021: Remediul contra Covid sau lent genocid?

Apel pentru 1 Decembrie. Le Covid -19 pretexte pour commencer a instaurer le nouvel ordre mondial?

Pandemia Covid-19, dictatura măștii, necesitate și efecte psihologice (Corespondență de la Dr. Anna-Nora Rotaru-Papadimitriou, medic, Grecia – Atena)

Nota redacției

Cartea „Investigații Jurnalistice” dedicată Generalului Constantin – Bartolomeu Săvoiu. Cultură generală prin intermediul „faptului divers” din lumea contemporană franceză și internațională (marea criminalitate–crima organizată, terorism–jihadologie, crime de sânge, crime sexuale–kidnapping, crime economico–financiare, erori judiciare–revizuirea condamnărilor penale–repararea detenției și a erorilor judiciare). Lansarea cărții va avea loc la BCU (Bibliotreca Centrală Universitară) din București

Omagiu și recunoștință unor personalități românești în cărți de matematici generale și aplicate, prezente în Bibiloteca Națională a Franței „François Mitterrand“ și adresate absolvenților de liceu și elevilor „preparatoriști” (studenți în primul ciclu universitar – Licență) candidați la concursurile de admitere în școlile superioare franceze de înalte studii științifico – inginerești și economico – comerciale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.