Acasă Anunturi Conferință anuală pe problemele aeroporturilor din America de Nord – Europa Centrală

Conferință anuală pe problemele aeroporturilor din America de Nord – Europa Centrală

Asociația Americană a Executivilor Aeroporturilor (AAAE) și Asociația Internațională a Executivilor Aeroporturilor (IAAE) au plăcerea de a prezenta cea de-a 24-a Conferință anuală pe problemele aeroporturilor din America de Nord/Europa Centrală, care va avea loc în perioada 28-30 octombrie 2019, la Hotelul Athénée Palace Hilton în București.

Această întâlnire este găzduită de Ministerul Transporturilor din România, Autoritatea Aeronautică Civilă Română și Compania Națională Aeroporturi București / Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Programul conferintei este conceput pentru a promova exportul de produse și servicii din America de Nord din domeniul aviației/aeroporturi, oferind contacte directe și dialog semnificativ între companiile din America de Nord din domeniul aviației și oficialii cheie din aeroportul/aviația din regiunea Europei Centrale.

La fel de important, conferința va oferi oportunități valoroase de rețea pentru oficialii aeroportuari și din domeniul aviației din America de Nord și Europa Centrală pentru a discuta și dezbate provocările de gestionare și operaționale cu care se confruntă profesia de conducere a aeroporturilor.

La fel ca în anii trecuți, oficiali-cheie din aviația din întreaga regiune vor participa la conferință, inclusiv reprezentanți din România, Croația, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Republica Cehă, Grecia, Ungaria, Letonia, Muntenegru, Polonia, Serbia și Republica Slovacă.

În plus, vor participa ofițeri ai serviciilor comerciale din cadrul ambasadelor americane din regiune.

Vizualizați (descărcați) broșura completă a conferinței pentru informații complete.