Acasă Congres Internațional - Conferință Internațională Conferința internațională despre inovarea în construcții 2022 (Ediția a II-a). Drumul către...

Conferința internațională despre inovarea în construcții 2022 (Ediția a II-a). Drumul către transformarea digitală

Prețurile din domeniul construcțiilor vor continua să crească în următoarele luni, estimează managerii, conform Institutul Național de Statistică. În același timp, industria trece printr-un amplu proces de digitalizare, atât ca răspuns la contextul actual, cât și pentru a aduce pe piață cele mai performante tehnologii și cele mai inovatoare soluții.
 
Vă invităm să luați parte la cea de-a doua ediție a Conferinței Internaționale Innoconstruct, Drumul către transformarea digitală, care va avea loc în perioada 12-13 mai la Hotel Pullman, în București. Conferința, organizată de clusterul Technology Enabled Construction, va acoperi în cele două zile cele mai importante inovații din domeniu, tehnologiile esențiale lansate în ultimul timp și cele mai eficiente opțiuni de modernizare a companiilor.


 
Prima zi a evenimentului va cuprinde, într-o sesiune plenară, atât studii de caz, cât și aspecte mai generale în ceea ce privește digitalizarea și inovarea domeniului construcțiilor. Invitați precum, Ministrul Dezvoltării, Attila-Zoltán Cseke, Secretarul de Stat al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Iulian Popescu, cât și mulți alți experți din industria construcțiilor și domenii conexe. Conferinţa este bilingvă, cu traducere simultană română-engleză în prima zi. Pentru detalii suplimentare aveți la dispoziţie office@clustertec.ro.


 
A doua zi a conferinței va avea în rol central aprofundarea subiectelor atinse în prima zi, sub forma organizării mai multor dezbateri de tip masă rotundă. De asemenea, componenta expozițională a conferinței va oferi participanților șansa de a prezenta realizările în domeniu, precum și noile tehnologii și soluții pe care le-au dezvoltat, dar va fi și o șansă pentru a explora și înțelege mai bine diferitele opțiuni de modernizare a propriilor companii. Subiecte precum viitorul clădirilor nzeb și seb în România, finanțarea transformării digitale și abordarea transformării digitale a unei firme de execuție vor fi dezbătute.
Vă rugăm să confirmați prezența la conferință cu ajutorul formularului aici până pe data de 11 mai.

Notă. Alți invitați în afară de  Attila-Zoltán Cseke, Secretarul de Stat al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, respectivul, Iulian Popescu, sunt și Primarul Municipiului București, Nicușor Dan, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Ioan Marcel Boloș, Președintele Cluster TEC, Cristian Erbașu

Nota redacției

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.