Acasă Apararea drepturilor cetatenilor Cutremure provocate de tehnologia HAARP in Romania?

Cutremure provocate de tehnologia HAARP in Romania?

Nu trece o zi fara sa auzim ca Romania a fost iar si iar zdruncinata de cate un cutremur, fie mai mic, fie mai mare.

Scurt istoric:

In 1983 Brooks Agnew, expert in tomografia Pamantului, folosind doar 30W energie, realiza tomografii ale scoartei terestre si descoperea zacaminte petrolifere si de gaze in diferite zone ale lumii.  Acuratete, 100%!

HAARP foloseste insa … 1 (un) miliard de wati, cu care bombardeaza ionosfera, pentru „experimente”! Imaginati-va corzile unui pian, corespunzand straturilor scoartei terestre. Fiecare strat are propria sa frecventa specifica de rezonanta. Se emit fascicole de unde radio in pamant. Cand acestea sunt reflectate inapoi, ele apar cu frecventa specifica a straturilor prin care trec. Asa se poate citi: acestea sunt zacaminte de gaze, sau acesta e zacamant de petrol si asa cu numai 30W energie, se poate identifica fiecare frecventa specifica. Daca faci asta cu … 1 miliard de wati, intreaga scoarta se va cutremura, incat se va putea provoca un … cutremur!

image

Gakona, Alaska

Programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program, în traducere Programul Activ Auroral de Cercetare folosind Frecvenţe Foarte-Înalte) reprezintă cea mai perfecţionată şi eficientă tehnologie contemporană în domeniul războiului. Este un program demarat în 1992 la Institutul de Geofizică al Universităţii Alaska din Fairbanks de către Departamentul Apărării al Statelor Unite. Acest program ştiinţific are un buget anual recunoscut oficial de 30 de milioane de dolari, deşi se pare că în realitate finanţarea este mult mai mare. HAARP este conectat la unul din cele mai mari computere din lume, iar sistemul propriu-zis se află într-o bază militară de lângă Gakona, Alaska. Acesta constă dintr-un sistem de antene speciale, de mare putere, care constituie o teribilă armă (geofizică, strategică şi cosmică) de energie dirijată.

Teoria cutremurelor provocate

E adevarat, Romania este cunoscuta ca avand o activitate destul de intensa. Exista insa voci care sustin ca aceste cutremure atat de dese nu au loc in mod natural, ci sunt mai degraba… provocate! Si de unde sa vina cutremurul? Exista vocile care sustin ca se fac experimente si provoaca cutremure cu ajutorul tehnologiei HAARP chiar de pe teritoriul Romaniei. Aici fenomenul HARP filmat la Timisoara. Aici combinat cu chemtrails deasupra Marii Negre. Reputatul doctor Bacalbasa vorbeste aici despre fenomenul HAARP si modul in care este atacata Romania.

Tehnologia HAARP consta intr-un sistem de antene speciale, de mare putere, prin care se realizeaza “controlul modificarilor din ionosfera”, care afecteaza ulterior grav atmosfera si scoarta terestra. Chiar si schimbarile climatice dramaticecare au afectat in ultima vreme Romania (si nu numai) sunt puse pe seama acestei tehnologii. Exista, nu intamplator, cel putin 3 (trei) astfel de instalatii active in Romania conform dl. gen. Strainu cu care ne-am pricopsit odata cu aderarea nostra in UE si NATO. Se spune, si uniformitatea dezvaluirilor celor care asemeni lui Edward Snowden au ridicat usor valul de pe amploarea mijloacelor de supraveghere ale unchiului Tom ca, aceste instalatii pot influenta mai mult sau mai putin chiar comportamentul uman. Amintiti-va cele 29 de zile fara soare de anul trecut si efectul deprimant asupra oamenilor. Cum chemtrails sunt actualmente imprastiate zi de zi asupra marilor orase din Romania, iar vremea se schimba si ea … brusc, dupa cum bate … aparatul, ne punem firesc intrebarea carui scop servesc aceste manipulari ale vremii si vremurilor? Ca de folos sigur nu ne sunt.

image

Corbu, Constanta

Instalaţia HAARP, aflată lângă localitatea Corbu din judeţul Constanţa, a intrat în funcţiune pe la sfârşitul lui august, 2010 iar de atunci, seismologii români sunt din ce în ce mai alarmaţi cu privire la activitatea faliei de la Vrancea, dar, atenţie, a faliei din Dobrogea de la Sabla, dar şi a faptului că se înregistrează seisme în Marea Neagră. Baza din Dobrogea este şi foarte aproape de centrala nucleară de la Cernavodă, ceea ce dă alte elemente de neliniştire a opiniei publice. Ministerul Apărării a refuzat să răspundă la cererile adresate în legătură cu această instalaţie, iar temerile ruşilor în ceea ce o priveşte sunt justificate.

Din Dobrogea se poate emite cu o frecvenţă uriaşă înspre ionosferă, cu o reflexie asupra Iranului, de pildă, tara în care ar putea fi induse schimbări majore climaterice, cutremure, implicit foamete, dar şi, ceea ce e cel mai important Mind Control (control asupra minţii) cetăţenilor de aici. Deja se zvoneşte că în lumea musulmană, actualele revolte, începute în Tunisia şi Egipt, ca şi războiul din Libia, dar şi starea de fapt din Yemen, au la bază inducerea electromagnetică de energii care să contribuie la determinarea voinţei indivizilor într-un plan de acţiune unitar şi susţinut, ceea ce face proiectul HAARP. Şi este foarte posibil ca toate acestea să vină de la antenele din Dobrogea, mai ales că revoltele locale au izbucnit după instalarea acestora şi după cele câteva luni de probe.

Sistemul este format dintr-un ansamblu de aproximativ 40 de antene dispuse pe două rânduri, aflate în vecinătatea unor “containere militare”, care ar constitui centrul de comandă.

Caz concret: Cutremur cu magnitudine de 4,2 in judetul Valcea. Seismul a avut loc la o adancime de 2 kilometri

Cutremurul a avut loc marti seara, in jurul orei 20:56, in judetul Valcea, cu magnitutidine de 4,2 pe scara Richter, la o adancime de 2 km, in zona seismica Fagaras-Campulung.

Seismul a avut o intensitate epicentrala IV si s-a produs la o adancime de numai doi kilometri, iar localitatile cele mai apropiate de epicentru au fost Cisnadie (28 km), Sibiu (38 km), Ramnicu Valcea (43 km), Victoria (51 km) si Curtea de Arges (55 km), relateaza Agerpres.

Cutremurul a avut loc marti seara, in jurul orei 20:56, in judetul Valcea, cu magnitutidine de 4,2 pe scara Richter, la o adancime de 2 km, in zona seismica Fagaras-Campulung.

Tot marti, la ora 13,12, a mai avut loc un cutremur, dar in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, de mai mica intensitate, respectiv 2,8 grade pe scara Richter, si la o adancime de 110 km.

In luna decembrie au mai avut loc doua cutremure de peste 4 grade Richter, ambele in zona seismica Vrancea, unul de 4,1 grade in data de 16 decembrie si altul de 4,2 grade, pe 18 decembrie. De asemenea, un cutremur cu magnitudinea de 4,2 grade Richter a avut loc pe 15 decembrie, in Marea Neagra.

In 2015, cel mai puternic seism, cu magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter, s-a inregistrat in data de 29 martie, in judetul Buzau.

Cea mai mare importanta miscare tectonica din Romania in ultimii ani a fost inregistrata in 2014, pe 22 noiembrie, cand s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter.

image

Asa arata “cerul” inainte de un cutremur marca HAARP! Sau asa:

image

Există informații că folosirea HAARP și a armelor cu plasmă influențează Terra și locuitorii săi. HAARP este amplasat în Alaska, regiune ce înregistrează nu numai cutremure, ci și erupții vulcanice. Zona dă impresia unui proiect care are scopuri academice, dar zvonurile indică posibilitatea utilizării HAARP în scopuri militare precum perturbarea zborului avioanelor, bruierea sistemelor de ghidare a rachetelor și a sistemelor de comunicații sau chiar… controlul populației.

Au apărut speculații chiar și privind posibilitatea ca HAARP să se afle în spatele isteriei referitoare la încălzirea globală. Ar putea HAARP să afecteze vremea? În 1958, consilierul prezidențial Cpt. Howard T. Orville declara că U.S. Defense Department caută metode de a manipula vremea folosind o rază electronică pentru a ioniza sau de-ioniza atmosfera într-o anumită zonă. Scopul HAARP este acela de a studia vremea pentru a ajuta agricultura sau de a influența vremea?

În cartea „Angels Dont Play This Haarp: Advances in Tesla Technology,” Nick Begich furnizează date care arată că speculațiile cu privire la HAARP nu sunt chiar de domeniul SF.

Cutremurul din Haiti, cel mai puternic din regiune din 1751, a distrus practic o țară ai cărei locuitori trăiesc sub limita sărăciei, o țară lovită în trecut de patru uragane devastatoare. Bogații din casele de cărămidă și beton au fost zdrobiți, în timp ce săracii din corturi au supraviețuit. Încearcă natura sau Dumnezeu să le comunice ceva locuitorilor din Haiti sau este vorba de o forță distructivă de fabricație umană?

În preajma zilei de 12 ianuarie 2010, ziua cutremurului, mai multe evenimente de natura celestă au fost mediatizate, inclusiv apropierea de Pământ a asteroidului 2010 AL30.

O zonă de aproximativ 2500 km2 s-a putut vedea desprinzându-se din banchiza Filchner-Ronne în această serie de imagini luate pe 12 ianuarie și 13 ianuarie 2010. Moderate Resolution Imaging Spectroradiometer (MODIS) aflat pe sateliții NASA Terra și Aqua a capturat imaginile cu gheața care se desprinde în Antarctica.

Simptome resimtite de cei din zona afectata de cutremur:

Cazul 1. Cutremur de 4.3 mai sus de Brezoi(Valcea)… L-ati simtit?

Senzatii :Agitatie,greturi,neliniste..cainii urlau de ca nebunii..M-am certat ca niciodata cu apropiatii 🙂 Vremea a luat-o razna sau oamnenii???Ciudata vreme……

Cazul 2. De azi dimineata mi-a fost rau, interesant e ca in jurul orei 21, cam cand a avut loc cutremurul, raul a disparut. Poate e o coincidenta, m-a facut insa atent la acest aspect relatarea cu senzatiile premergatoare cutremurului ca agitatia, greturile, nervozitatea, etc.

Panza de apa freatica incalzita de HARP si descoperita intamplator de cei care au fantani.

Interesanta coincidenta intre anumite sarbatori traditionale si folosirea tehnologiei HAARP.

***

Ideea de baza a HAARP este generarea de fascicule de electroni si accelerarea acestora pe liniile de camp electro-magnetic naturale ale Pamantului, pana aproape de viteza luminii care sa formeze astfel o carapace, care nu numai ca blocheaza comunicatiile in intreaga lume, dar poate distruge in plin zbor rachete care coboara din spatiu! Procedeul consta in crearea unei gauri in ionosfera, cu diametrul de 30Km, si a  unei zone de plasma incandescenta prin care orice ar trece: rachete, avioane, etc, ar fi distruse! O astfel zona in care s-ar crea o gaura in ionosfera, deasupra unei zone  suprapopulate dintr-o tara inamica, ar provova iradierea de catre radiatia solara a zonei respective, care nu ar mai fi astfel protejata! Se spune ca nu iese fum fara foc. Asa ca aceste zvonuri se pot dovedi a fi 100% adevarate. Motive ar fi. Al III-lea razboi mondial a inceput de mult si mijloacele de a ingenunchea dusmanul au evoluat foarte mult si pot fi mai ascunse decat ne-am astepta. Cutremurele, dezastrele naturale, epidemiile sunt mijloace mult mai eficiente si de durata, decat armele.

image

Vi se pare deja “familiar”? Pe 25 iunie 2011, un ciudat nor rotativ pe orizontală a fost vizibil pe o plajă din Florida, un fenomen care apare tot mai des pe tot globul. A aparut apoi ceva extrem asemanator si la Eforie Nord in 2013!

***

În ultimii ani, asistăm neputinciosi la modificări drastice din punct de vedere climatic. Ploi torenţiale, vânturi puternice, căderi masive de zăpadă, secetă, uragane, cutremure, alunecări de teren. Singura explicaţie “fabricata” pe care o primim din MSM este legata de încălzirea globală a planetei. Posibilitatea folosirii fenomenelor meteo ca armă şi manipularea acestora în interes propriu pare a fi pură ficţiune. Însă după decenii de controverse, comunitatea ştiinţifică internaţională recunoaşte astăzi aproape unanim primejdia catastrofală a schimbărilor climatice provocate de mâna omului. Manipularea fenomenelor meteorologice ar putea deveni cea mai devastatoare tactică în războaiele prezentului.

Intrebarea este: Cum putem raspunde? Cum contracaram efectele?

Iar raspunsul este din pacate unul singur: Nu putem! Cel putin deocamdata.

Doar China a reusit se pare sa doboare un avion care imprastia chemtrails deasupra Chinei de Sud si a si prezentat imagini pe cateva posturi locale de la locul prabusirii si, la scurt timp, au inceput ca din … senin seria de explozii la combinatele chimice … si Italia la randul ei a condamnat activ si vehement fenomenul ChemTrails ca fiind un razboi meteo indreptat impotriva tuturor, iar cutremurele ce au urmat declaratiei tot zdruncina “intamplator” faliile asa ca raspunsul probabil ca nu-l vom afla decat atunci cand unii vor scapa de absolut toate datoriile, asta in urma razboiului declansat, cum altfel, tot de ei, si asta evident doar daca vor fi declarati si incoronati ca invingatori. Daca nu, asta e … . Asa ne-a fost scris, sa nu aflam nici macar din ce cauza am murit. Singura noastra problema este ca, in acest razboi, se pare ca noi romanii vom fi privilegiati de soarta sa avem, din nou (cum altfel), rolul ingrat de carne de tun.