Acasă Pentru femei De ce este perierea pielii un obicei important pentru sănătate și frumusețe?

De ce este perierea pielii un obicei important pentru sănătate și frumusețe?

supliform-hofigal

”Viața este frumoasă și este minunat să o trăiești atunci când ești sănătos și te simți bine în pielea ta. Și apropo de piele, că nu degeaba există zicala de care am pomenit mai devreme: câte persoane știu și sunt dispuse să-și îngrijească cu adevărat pielea, cel mai mare și mai receptiv organ al corpului?

Probabil sunt puțini cei care știu, și mult mai puțini cei care aplică un comportament care aduce multă sănătate și frumusețe corpului nostru – afirmă cercetător Ștefan Manea.

Pielea evacuează un kilogram de materii toxice în fiecare zi

Ziua oricaruia dintre noi ar trebui să înceapă cu perierea pielii timp de câteva minute. Este o altă metodă de a ”face baie”, dar aceasta chiar e capabilă să curețe în profunzime.  Și efectele sale merg până la celulă – afirmă ing.chimist Șt. Manea, fondatorul HOFIGAL, iar rezultatul este o piele curată și apariția unui nou învelișul de sub cel vechi, prin desprinderea straturilor de celule moarte de deasupra.

Pielea este unul dintre cele 5 canale principale de eliminare a organismului. Știați că aceasta evacuează aproape un kilogram de materii toxice în fiecare zi, sub forma transpirației și că a fost numită al treilea rinichi datorită capacității sale de a elimina reziduurile toxice ale organismului?

Care sunt efectele perierii zilnice a pielii?

Când efectuați perierea veți observa că se desprind mici fâșii și reziduuri pe măsură ce faceți acest lucru. Sunt cristale de acid uric și alte materii uscate care sunt eliminate concomitent cu transpirația.

Dacă doamnele ar ști ce fină și mătăsoasă devine pielea după ce introduc acest ritual vă asigur că ar deveni cea mai tare modă a momentului – zâmbește glumind interlocutorul meu. Ar lăsa la o parte tratamentele costisitoare, cu efecte trecătoare făcute la saloane,  poate uneori chiar dăunătoare,  și ar integra această rutină în strategia de înfrumusețare zilnică.

Cum se efectuează corect această periere?

Se începe dinspre picioare spre partea superioară a corpului în sens descendent.

Procedeul se realizează folosind o perie cu peri naturali și cu mâner lung, pentru a se putea ajunge la toate zonele inaccesibile ale corpului. Am văzut în comerț astfel de perii acționate electric, ceea ce ușurează mult acest procedeu, care trebuie efectuat în fiecare dimineață cel puțin 10-12 minute, înainte de a face dușul. Ideal, de două ori pe zi, dimineața și seara dacă acest lucru e posibil.

Atenție,  peria nu se udă, trebuie folosită uscată!

Chiar dacă la început vă va trebui un timp ca să vă acomodați cu senzația de duritate a perilor uscați, veți vedea că după încheierea ”ședinței” o stare de bine vă cuprinde. Și nu e de mirare! În acest mod pielea se oxigenează și întregul organism se înviorează. După numai o săptămână veți avea o stare generală de bine, datorată eliminării masive de toxine pe care o stimulați prin acest procedeu străvechi de auto-curățare.”

Supliform, o cremă cu capacități antioxidante

Dacă doriți să aveți o pielea sănătoasă și frumoasă continuați ritualul zilnic de periere cu un duș, după care aplicați Supliform, un produs natural din extracte de iederă castan sălbatic ardei iute şi uleiuri esenţiale, capabil să refacă tonusul muscular, structura şi proprietăţile de elasticitate ale colagenului din ţesuturi.

Util în celulită, vergeturi, depuneri adipoase nedorite, dureri reumatice musculare şi articulare, fragilitate vasculară, tulburări ale circulaţiei periferice, Supliform  este o cremă cu capacități antioxidante care revigorează pielea predispusă îmbătrânirii premature şi protejează de factorii nocivi din mediu.

Acest produs poate fi comandat online sau cumpărat de la farmaciile HOFIGAL sau partenere din toata tara.

Interviu realizat de Adriana Caranfil

Sursa: aquiahora.ro