Acasă Apararea drepturilor cetatenilor De ce nu beau niciodata apa la P.E.T.?

De ce nu beau niciodata apa la P.E.T.?

834
0
 

Pentru ca, asa cum deja ati intuit, nu sunt un sustinator al marii escrocherii mondiale numita: industria apei imbuteliate!

 [youtube https://youtu.be/eemfiATI898]

Dar sa facem un mic efort si sa ne aducem aminte de spusele unei mari … a lumii de azi, este vorba de Peter Brabeck-Letmathe, CEO al companiei Nestle (renumita pentru aditivii si colorantii cancerigeni din produsele pentru copii, dar si pentru adulti):

 “Accesul la apă nu ar trebui să fie un drept public!”

[youtube https://youtu.be/qyAzxmN2s0w]

 

De ce nu beau niciodata apa la P.E.T.?

 

Credeţi că apa este un drept uman fundamental?

 

Conform spuseselor lui Peter Brabeck, CEO al companiei Nestlé, apa este un aliment care ar trebui privatizat, nu un drept uman.

[youtube https://youtu.be/7iGj4GpAbTM]

Peter Brabeck afirmă că, de vreme ce populaţia la nivel global creşte, apa nu mai este un drept public, ci o resursă care ar trebui să fie manageriată de către oamenii de afaceri ca el. Si astfel controlata si dezvoltarea populatiei! In California, in ciuda secetei prelungite, compania Nestle continua sa imbutelieze apa si sa o vanda aiurea, peste tot in lume. Si asta in virtutea aceluiasi domn Peter Brabeck!

De ce nu beau niciodata apa la P.E.T.?

O escrocherie mondiala imensa este marea industrie a apei imbuteliate, care de multi ani detine o miza extrem de mare, controlul si privatizarea resurselor de apa. Nu intamplator venisera unii sa ne polueze apa subterana!

***

Acest film documentar, realizat de Stephanie Soechtig, urmareste marea afacere a apei imbuteliate si dezvaluie modul in care marile corporatii din industrie afecteaza cu brutalitate viata comunitatilor.

Oamenii sunt priviti ca simpli pioni, neajutorati, transformand in marfa substanta primordiala a planetei.

***

Majoritatea oamenilor leaga notiunea de sanatate si de apa potabila, marketingul creand o conexiune intre sanatate si apa imbuteliata. Aceasta este, insa, o asociere falsa, deoarece recipientii de plastic sunt profund daunatori, din cauza procesului de fabricatie, ce presupune utilizarea unor substante chimice neurotoxice sau cancerigene, care mai devreme sau mai tarziu vor trece in continutul PET-ului.

[youtube https://youtu.be/rKE0G70LFYM]

Ce apa potabila beti dragilor? Imi vine rau numai gandindu-ma la efectele secundare ale monomerilor, solventilor, colorantilor care se vor regasi in apa cea scump platita. Pentru ca asta va faceti singuri!

Iata:

De ce nu beau niciodata apa la P.E.T.

De asemenea, testele facute apei imbuteliate de catre laboratoare independente au relevat prezenta, in asa-zisa apa pura, ce ne este vanduta de aproape 2.000 de ori mai scump decat apa de la robinet, a altor compusi toxici, gen toluen sau stiren, resposabili de mutatii genetice si implicit de proliferarea cancerului.

***

Urmariti cu atentie cele doua documentare! Pana le veti intelege dedesupturile! Pana veti intelege manipularea … . Pana cand?

Cred ca cele doua materiale spun multe dar putini vor fi cei ce vor intelege amploarea dezastrului!