Acasă Carte Dezbatere pe tema „pandemiei intelectuale” din România, generată de către „fecaliști” (cei...

Dezbatere pe tema „pandemiei intelectuale” din România, generată de către „fecaliști” (cei cu „structura fecalei”) și moderată de către Generalul Bartolomeu – Constantin Săvoiu!

Dezbaterea este un act de comunicare sau discuție în care două sau mai multe persoane se gândesc la unul sau mai multe subiecte și în care fiecare își expune ideile și își apără opiniile și interesele. În funcție de spontaneitatea lor, dezbaterea se clasifică în cele formale, care au un format, precum și subiectul de discutat prestabilite și care au un moderator și cele informale care nu au fost stabilite anterior, unde nu există un moderator direct și libertatea de argumentare prevalează.

O dezbatere informală pe tema „pandemiei intelectuale” din România, dar si al proiectului EU & UE a avut loc pe 14 iulie 2020 (de Ziua Națională a Franței), la sediul Generalului franco – român Bartolomeu–Constantin Săvoiu (Prea Puternic Suveran, Mare Comandor și Mare Maestru al Marii Loje Naționale Române fondată în 1880, Prea Onorabil Arhonte al Patriarhiei Ecumenice al Constantinopolului, Copreşedinte al Alianței Mondiale a Bisericilor Canonice Ortodoxe, Preşedinte al Partidului ALO–Alianță, Lege şi Ordine) cu participarea cunoscutului scriitor și cineast român Grid (Mitică – Puiu) Modorcea  („cel mai important scriitor român în viață și cel mai prolific din istoria literaturii române, după Nicolae Iorga și Mihail Sadoveanu”), cel care a și lansat subiectul, respectiv, subsemnatul,(matematician şi fizician teoretician de formaţie pluri-inter-şi transdisciplinară, adept şi promotor al educaţiei de excelenţă şi jurnalist de investigaţii criminale francez, de origine română, profesor de modelizare matematică şi matematici aplicate în teoria ergodică şi a haosului  – sisteme complexe, cu aplicaţii la studiul fenomenelor socio – judiciare).

NB. Le général franco-roumain Bartolomeu Constantin F. Savoiu, l’écrivain et cinéaste americano-roumain Grid Modorcea (L’écrivain roumain le plus important et le plus prolifique de l’histoire de la littérature roumaine, après Nicolae Iorga et Mihail Sadoveanu), respectivement, Thomas Csinta (mathématicien et physicien théoricien de formation pluri-inter et transdisciplinaire, promoteur de l’éducation d’excellence et journaliste d’investigations criminelles françaises, d’origine roumaine, professeur de modélisation mathématique et mathématiques appliquées aux théories ergodique et du chaos – systèmes complexes), lors d’un débat sur le thème de la “pandémie intellectuelle” en Roumanie, qui apparaît dans leurs derniers travaux (ouvrages)

Tematica a avut la bază atât articolele publicate de către autorii Grid Modorcea si , cât şi ultimele lor cărți în care aceasta a fost abordată şi analizată pe larg (detaliat).

Bibliografie

Pandemia intelectuală (Corespondenţă de la Grid Modorcea, scriitor, Dr. în Arte, SUA-New York)

Pentru România capitalistă de mâine. Confesiunile politice și artistice ale lui Grid Modorcea (scriitor, Dr. în Arte, SUA – New York)

Proiectul EU & UE al lui Grid Modorcea (scriitor, Dr. în Arte, SUA – New York)

Accesul în sistemul elitist francez de Înalte Studii „Grandes Ecoles” – un sistem educativ ultraselectiv, ultraperformant și unic în lume, care domină învățământul superior francez de sute de ani!

Plagiatul în lumea contemporană Monitorul OADO (Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului – Națiunile Unite)

Teoria educației. Actualitatea educativă în lume: „Impostura și Epigonia educațională în țările est–europene. Corupția și Crima organizată din învățamântul românesc!” (Seminar științific, 13 – 15 martie 2019, Franța,Thomas CSINTA)

Remember: Principiul Excluziunii în Educație. Corupție de (mare) anvergură în învățământul universitar francez. Neutralizarea unei rețele de crimă organizată de tip French Connexion, „specializată” în furnizarea de diplome universitare studenților chinezi!

Grid Modorcea: Cartha Moralia (616 pagini);

Thomas Csinta: Educație și Învățământ. Teoria educației elitiste (de excelență, 1.427 pagini).

Vizita Generalului (r) Bartolomeu – Constantin Săvoiu, la Sanctietatea sa, Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I al Constantinopolului

 

 

Lucrări publicate sub egida Jurnalul Bucureştiului
„Monstrul” – ….Investigații jurnalistice în serial, volumul 10 HS (hors série). Educație și Învățământ.  Teoria Educației Elitiste (de excelență, 1.427 pagini), cu prefața Genaralului Bartolomeu–Constantin Săvoiu.
Notă. Elitismul este o teorie care susține rolul determinant al elitelor în mișcarea istorică și în conducerea societății, o formă de recunoaștere a adevăratelor valori (și în niciun caz, o formă de snobism sau de discriminare) – care este singura cale de a asigura o dezvoltare ascendentă, o stabilitate și o forță  unei societăți.

Articolul precedentCele mai scumpe tablouri din lume
Articolul următorCruciada pruncilor și libertatea la români (Corespondență de la Grid Modorcea, scriitor, Dr. în Arte, SUA – New York)
Fizician teoretician și matematiciancian de formaţie pluri-inter și transdisciplinară, adept şi promotor al educaţiei de excelenţă (gifted education) şi jurnalist de investigaţii criminale francez, de origine română, specializat în MASS (Matematici Aplicate în Științe Sociale), în studiul fenomenelor socio - judiciare cu ajutorul unor structuri matematice complexe (teoria haosului - sisteme complexe, teoria ergodică, teoria teoria categoriilor și rețelelor, cercetarea operațională și teoria sistemelor formale de tip Gödel). Cofondator al IRSCA Gifted Education (Institutul Român pentru Studii şi Cercetări Avansate în Educaţia de Excelenţă), de peste un deceniu și jumătate, este Director de studii în cadrul CUFR România (Conseil Universitaire-Formation-Rechereche auprès des Grandes Ecoles Françaises-Consultanţă Universitară, Studii şi Cercetări de pe lângă Şcolile Superioare Franceze de Înalte Studii), organism educaţional franco-român agreat de stat, având ca obiectiv, consilierea, orientarea şi pregătirea candidaţilor români cu Diplomă de bacalaureat, respectiv ai studenţilor din primul ciclu universitar (Licenţă), la concursurile de admitere în sistemul elitist de învatamânt superior „La conférence des grandes écoles françaises” (Şcolile Superioare Franceze de Înalte Studii - CPGE-Classes Préparatoires aux Grandes Ecoles, Grandes Ecoles) şi Universităţile elitiste franceze (Licenţă, Master). Este autor a peste 600 de lucrări cu caracter științifico–didactic (articole și cărți de matematică și fizică, respectiv, de investigație jurnalistică – atât în limba română cât și în limba franceză, repertoriate și în BNF – Bilibioteca Națională a Franței, „François, Mitterrand”), care au contribuit la promovarea culturii și civilizației franceze în lume, precum și la admiterea a peste 1.000 de tineri români cu abilități intelectuale înalte (absolvenți de liceu și studenți) în școlile superioare franceze de înalte studii – Les Grandes Ecoles (un sistem educațional elitist și unic în lume), în special, în cele științifico–inginerești și economico–comerciale, dintre care, astăzi, majoritatea ca absolvenți, contribuie în calitate de cadre superioare sau de conducere la prosperitatea spirituală și materială a națiunii franceze în cadrul unor prestigioase instituții de învatamânt superior și de cercetare, mari companii private sau de stat, civile si militare, multinaționale, specializate în tehnologia de vârf, respectiv, în cadrul administrației locale și centrale de stat.