Acasă Opinii Eseul de sămbătă. Șoașca mea și-a altuia, cine o mai vrea…

Eseul de sămbătă. Șoașca mea și-a altuia, cine o mai vrea…

Tocmai am ascultat cea de-a doua intervenție a generalului Mircea Chelaru  în Parlament. Scurtă, la obiect, despre buget și națiune.
Afirmația acestuia că nu există națiune la putere și națiune în opoziție să abordez astăzi după tema din eseul trecut pe un mare om, pe numele din buletinul de identitate Călin Georgescu.
De altfel e de noaptea minții triunghiul Șoșoacă-Chelaru-Georgescu.
Ceva nu se leagă. Deși mulți gavaresc că în spatele lui George Simion este acest personaj, singurul care are un proiect de țară clar și eficient? Ca să fie împreună mai are Simion de învățat multă carte și multa politică.
Dar cineva trebuie să ia taurul de coarne. Suntem un popor distrus de călăi și jefuit, ça și după două războaie mondiale nu mai producem nimica, unii indicând răscoală totală a acestui popor bolnav.
Din start vă spun cu mâna pe inimă că neamul românesc are nevoie de inteligența și patriotismul lui Călin Georgescu.
Interesant de aflat de ce niciun politician, nici măcar de la AUR, nu-l invită în parlament să-și prezinte programul de țară? Ar putea fi o ocazia să se compare cu planul de țară al guvernului, dacă există un asemenea plan, și să se tragă o serie de concluzii benefice pentru români.
În primul rând dacă este un program fezabil și eficient. Apoi dacă poate fi însușit de guvern și pentru a elabora un document fundamentat pe care Bruxelles să nu-l mai refuze și să ne aprobe cei 30 de miliarde de euro promiși.
Pe Călin Georgescu românii trebuie să-l vadă și să-l audă, să știe că mai există și lideri educați, onești și cu dragoste de țară.
Au trecut 30 de ani fără lideri. Asta se cheamă drama țării, dar speranța nu moare niciodată. Mulți ar vrea să fie la putere să dea poliția și armata de partea poporului și să le luăm toate averile.
Fără o revoluție nu se schimbă nimic. Apoi este cam dificil, căci oamenii deja sunt împărțiți. Interesanta gândire a lui Călin Georgescu de om cu capacitatea de a lua decizii forță în numele poporului român ar trebui să-i de a o șansă pentru simplul motiv că în momentul de față nu are alta.
Priviți Africa are petrol înainte să fii avut Dubai și dacă Africa nu a avut lideri care au ajuns corupți și săraci să nu-mi mai vorbiți, în schimb Dubai are lideri și a reușit. Îndemnul ar fi, convinși că așa om ne trebuie la conducere, deschis și să spună adevărul, ca acesta să acționeze și să nu mai lase loc de interpretare.
Dacă estei patriot și Român adevărat. Refă lstoric democrația care nu mai este și Redă-ne Demnitatea de a fi Român. Lumea vrea schimbare, dar nu ar mai vrea să dea Regatul pentru un cal. Dacă nu are grijă de el domnul Călin Georgescu va avea soarta lui Vam Tudor.
Deocamdată constat că în momentul când îl asculți vorbind simți vibrația în suflet și asta spune mult. Acest om dacă va ajunge priministru, după cum se exprimă, nu vor mai fi clanuri de politicieni corupți și plini de miliarde, mai mult toți străinii care s-au îmbogățit peste noapte la noi vor fi dați afară din țară.
Gașca asta de impostori vor să facă dispărută România pentru că e singura țară din lume care poartă numele Imperiului Roman. Unii cocitadini spunea cu mândrie că noi nu suntem români, noi suntem romani. Cetățenii Impreiului Roman. Ca să putem schimba în bine totul mai întâi trebuie închis robinetul răului. Nimeni din afară nu a voit și nu a făcut bine României. Sunt o prezență diurnă pe FB și citind comentariile, îmi dau seama că după ’89, după 30 de ani de la revoluție” majoritatea românilor continuă să fie încântați tot de pușlamale blablaiste din clanuri mafiote. Destul de trist. Acum e un moment bun de intrat la sufletul oamenilor.
România și românii trebue să fie uniți, mai buni. Numai împreună vom putea înlătura corupția, trădarea, minciuna, manipularea, totul cu credința în Dumnezeu. Presa, împreună cu societatea civilă, ar putea face schimbarea.
Deși avem criză de oameni politici și mai ales de lideri. Pe de altă parte suntem în UE și nu putem sta izolați, să fim ultra-naționaliști.Totul se vinde la licitație, cine dă mai mult cumpără sau fură. De aceea consider că ultimul lider al României a fost Antonescu.
Da, e nevoie de domnul Călin Georgescuca România să mai primească o șansă la normalitate. La noi toți conducătorii au fost trădați și uciși mișelește. Mă opresc aici, dar șuvoiul comentariilor voastre le aștept, ca de obicei, cu mare drag.

În alte ordine de idei, este chipul perfect al impertinenței ridicată la rang de prostie! Doar eșecurile repetate ale vieții te aduc în starea de imbecilitate de care dă dovadă individa. Dar a creat un fenomen cu impact asupra scenei politice. Dacă trebuie să se teamă cineva de ea ori dacă are vreun viitor, părerile sunt împărțite. Nu-și trage energia din erorile guvernării, ci prin talentele exhibiționiste. După ce a pus în dificultate PSD, acum le-a venit rândul și celor din AUR care s-au lepădat de ea.

Ca orice stea căzătoare, tot ce face Diana azi va rămâne o bufonerie fără efecte. Există în cotloane și temerea că ar putea fi folosită pentru fragmentarea opoziției, un scenariu de neînlăturat. Promovarea ei mediatică ajută doar actualele partide de la guvernare și într-o mică măsură societatea în ansamblu. Cineva o descrie ca un vaccin care doare puțin după, dar pe termen lung te scapă de boală. Perfect adevărat. Ea simte că portretul ideal este acela de matroană de salubritate cu mop de lux și găleată, necesare să răcnești din toți bojocii în clipa când niște fraieri se umilesc și-și bagă fața-n mască. Are și un președinte care se face de râs de câte ori apare la televizor.

România are cel puțin 3000 de intelectuali care sunt de o sută de ori mai capabili decât Klaus. Șoșoacă este imorală, ca mulți alții din bătaia reflectoarelor, având ștampila de interlop din bandele de cartier. Câte ruble păduchioase va da Putin pentru gunoaiele ăstea, nu știm, dar bănuim. A fost în mină, unde fiecare era securist cu acte în familie. Polonia are voie să extragă minereu până în 2050, noi nu. Banii pe care îi vor primi minerii sunt din conturi care nu sunt legale. Zi Țurcan și trage aqua. Are curs la ruși. 

Facultatea este departe de ea. GuWernarul educat, cu BAC. Diana s-a dus lângă ortaci și i-a sărutat sau infectat, fiecare după cum vede situația. Nu știm nici câți dintre ei aveau drept de muncă. Se spune că printre cei polenizați cu limba de cumătră erau doar figuranții de la brigada artistică, dansuri populare, sergenții și călușarii. Presa de propagandă o toacă zilnic, dar rezultatul mă înfioară: Șoșoacă președinte. Se culege ce s-a semănat în toți acești ani. Adică, ură. Nici Diana în cei 7 ani de acasă nu a fost învățată de maică-sa, celebră doctoriță, altceva. Căsătorită de trei ori și încă o să mai numărăm dacă chimistul nu e vreun netot. Nici nu-mi închipui cum e să trăiești cu asta-n casă, deși mulți deținem asemenea căsnicii, dar mucles. Nici comentatorii nu dau pe afară de inteligență. Par ca plodul rezultat al unui viol în grup făcut de rromi.

Șoșoacă ar putea să-și facă partid la apelul de seară. Partidul celor care văd conspirații. Delirium tremens să fie numit partidul ei și al pupătorilor ei de dos sau Șoșoacă Socola. Tipa pare nebună și pentru că în 31 de ani toate partidele, fie la guvernare, fie în opoziție, au făcut un împrumut de 120 miliarde de euro. Au dărâmat fabrici și uzine în valoare de cel puțin 500 miliarde de euro, au distrus ferme și CAP-uri de alte 500 miliarde de euro, au distrus irigațiile, au vândut petrolul și gazele pe nimic corporațiilor străine, au dat pădurile Austriei și Ungariei, au distrus sistemul de învățământ, cel de sănătate, au dus politica emigrării capetelor luminate către Occident, au gonit de acasă tineretul și forța de muncă bine calificată, au favorizat băncile străine să jefuiască România. Pentru toate acestea, Șoșoaca e nebună, iar voi care ați distrus România sunteți perfect sănătoși.

Cu plecăciune,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.