Acasă La pas prin galeriile bucurestene Expoziția aniversară "5 ani împreună ” la Galeria Romană din București

Expoziția aniversară "5 ani împreună ” la Galeria Romană din București

Expoziţia aniversară "5 ani Împreună" la Galeria Romană face parte din ciclul ”La pas prin galeriile bucurestene”, rubrică infiintată de mine si consacrată deja, din luna mai 2015, in ziarul Jurnalul Bucurestiului. Galeria Romană aniversează 5 ani de la înființare, prilej potrivit pentru a le ura proprietarilor galeriei LA MULTI ANI. Ziarul Jurnalul Bucurestiului si agentia de presă Intell News(al căror Senior Editor sunt) au plăcerea să fie parteneri media cu Galeria Romană din 2016, dar evenimentele găzduite de această galerie le urmăresc anterior acestui parteneriat. Monica Andronic si Emil Ene(coproprietarii galeriei) si inimoasa Claudia Maria Ene sunt mereu gazde ospitaliere, intr-un spatiu aristocratic si cochet.

Afisul expoziției aniversare "5 ani împreună ”, Galeria Romană , București

 

SIGLA mare si CORECTA la GALERIA ROMANA

 

 

 

varianta afis
Afisul expoziției aniversare “5 ani împreună ”, Galeria Romană , București

 

Expoziţia aniversară “5 ani Împreună” la Galeria Romană face parte din ciclul ”La pas prin galeriile bucurestene”, rubrică infiintată de mine si consacrată deja, din luna mai 2015, in ziarul Jurnalul Bucurestiului. Galeria Romană aniversează 5 ani de la înființare, prilej potrivit pentru a le ura proprietarilor galeriei LA MULTI ANI. Ziarul Jurnalul Bucurestiului si agentia de presă Intell News(al căror Senior Editor sunt) au plăcerea să fie parteneri media cu Galeria Romană din 2016, dar evenimentele găzduite de această galerie le urmăresc anterior acestui parteneriat. Monica Andronic si Emil Ene(coproprietarii galeriei) si inimoasa Claudia Maria Ene sunt mereu gazde ospitaliere, intr-un spatiu aristocratic si cochet. Sunt câteva galerii de artă private( foarte putine!!!) unde mă intorc mereu cu plăcere, iar Galeria Romană este una dintre ele, calitatea expozitiilor o recomandă din plin, expoziţia aniversară “5 ani Împreună”, pe care ne-o propune galeria in perioada următoare, intărind acest deziderat. Cu articolul ” La pas prin galeriile bucurestene: „PROLOG 90×30 ” se prelungeste la Galeria Romană” am inceput practic activitatea mea de redactor la Jurnalul Bucurestiului in mai 2015, când am inaugurat si rubrica” La pas prin galeriile bucurestene”, rubrică care m-a si avansat ca Senior Editor al ziarului din ianuarie 2016.

 

galeria romana Intell News
GALERIA ROMANĂ: Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 1, sector 1, București

 

Cu apreciere si prietenie:

Claudiu Victor Gheorghiu, artist vizual, afilieri: Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România : AFAPRR si Visarta; jurnalist cultural in subsidiar( Senior Editor Intell News si Jurnalul Bucurestiului), 14 martie 2019

 

AFIS
Afisul expoziției aniversare “5 ani împreună ”, Galeria Romană , București

 

Comunicat de presă:

Galeria Romană aniversează 5 ani de la înființare, prilej cu care aduce în fața iubitorilor de artă, a artiștilor, a colecționarilor, a partenerilor și a tuturor prietenilor care în tot acest timp i-au fost alături, o expoziție surpriză în care vor sta laolaltă mari maeștri ai picturii românești clasice și câțiva maeștri ai picturii românești contemporane.

Într-un peisaj cultural dinamic, cu evenimente dintre cele mai diverse, Galeria Romană rămâne un reper de stabilitate și valoare artistică. De-a lungul celor 5 ani de existență, aici au avut loc peste 30 de expoziții de pictură și grafică, atât ale artiștilor români cât și străini, expoziții de ceramică și porțelan, bijuterie contemporană, icoane ortodoxe tradițional bizantine.

De asemenea, au fost organizate evenimente culturale cu tematică socială, educativ plastică, participări la licitații caritabile, numeroase lansări de carte, conferințe, ateliere. De-a lungul celor 5 ani de viață, Galeria Romană a participat la importante evenimente de pe scena cultural națională și internațională: festivaluri internaționale de poezie, expoziții internaționale de pictură, colaborări cu muzee și instituții de specialitate din țară și din afara țării.

Expoziția “5 ANI ÎMPREUNĂ“ este un omagiu adus valorilor autentice ale școlii românești de pictură, într-un timp și spațiu contemporan, ce pune privitorul în fața unor lucrări reprezentative pentru istoria artei românești.

Vernisajul expoziției va avea loc marți, 19 martie 2019, ora 19.00;

Expoziția va rămâne deschisă în perioada 19 martie – 4 mai;

Adresa galeriei: Bd. Lascăr Catargiu nr. 1, sector 1, București,

Parteneri : Catena pentru Artă

Parteneri media : Evenimentul Zilei, Senso TV, Jurnalul Bucureștiului, Intell News, Modernism, Agenția pentru carte.