Acasă Opinii Puncte de vedere: Liderul forțelor naționaliste, Silviu Crăescu, acuză! Românii din țară...

Puncte de vedere: Liderul forțelor naționaliste, Silviu Crăescu, acuză! Românii din țară și din străinătate, ignorați complet de autoritățile române!

Românii din țară si din Diasporă, acum sunt ignorați complet de autoritățile române.

Președintele bine ascuns al României “normale” a uitat complet de cei aproximativ 18 milioane de români din care aproximativ 5 milioane de români în exod economic, care trăiesc și muncesc în străinătate și cărora le-a câștigat încrederea votului prin promisiunile unei ” Românii Normale.

Da. Se pare că românii din țară, cât și cei aproape 5 milioane de români din Diaspora, au fost pur și simplu, la greu, abandonați de Președintele României în funcție.

Un Comitet Național pentru Situații de Urgență s-a substituit Consiliului Național Suprem de Apărare. Nu există niciun plan de ajutor și nu se ia o măsură concretă chiar și la nivel de ambasade sau consulate. Ministerul de Externe al României nu oferă nici un mesaj liniștitor sau de solidaritate, absolut nimic .

Statul român păstrează o funebră tăcere!

Cetățenii români din diaspora au fost uitați de cei in care si-au pus încrederea, de absolut toate autoritățile ale statului român! Impostorii care înainte de alegerile europarlamentare de anul trecut strângeau mâna votanților, azi au uitat complet de cetățenii români! De când aceasta criză sanitară a luat avânt la granițe și în România, Președintele țării practic ca un laș, a dispărut imediat după plantarea ultimului vlăstar de copac, de atunci, nu s-a făcut văzut și nici auzit de românii panicați ce ii caută faptele de acțiune și cuvântul de încurajare.

Îmi pare rău pentru ceea ce se întâmplă în România, îmi pare rău pentru românii rămași blocați în diaspora și nu pot să nu mă gândesc la ce este mai rău … dar vă asigur că EU, împreună cu toate instituțile statului român, vom face totul pentru a stopa această boală si limita pierderile economice și umane

Vă așteptăm acasă imediat ce lucrurile se vor așeza la normal. Doar împreună și nu dezbinați vom putea să facem din România noastră țara pe care cu toții o visăm. Așa s-ar adresa un Lider de țară normală concetățenilor!

Eu Președintele partidului politic suveranist Dreapta Republicană, vă rog, aveți grijă de voi!

Suntem singuri în fața unei posibile pandemii globale și posibil că vor veni timpuri din ce in ce mai grele și dificile pentru familiile noastre și pentru țară.

Suntem singuri în fața acestei catastrofe globale și trebuie să ne ajutăm și să ne susținem măcar moral unii pe alții! Nu trebuie să ne urâm datorită politicilor imperialiste care ne-au dezbinat unitatea de neam.

Ca Lider patriot, naționalist, suveranist, autentic și ca român curat și demn, resimt durerea românilor de pretutindeni și mă intreb, ce se va întâmpla cu România după ce dispare coronavirusul?

Durerea românilor este și durerea mea! România poate fi distrusă de prostia românilor decidenți!Avem o problemă gravă: Elveția, în stare de Urgență; Ungaria în stare de Urgență; Bulgaria, în stare de Urgență; Etc…
România fără Urgență: caută încă Prim ministru!

Totuși se pare că avem mare noroc pentru că, acum Ungaria cu granițele închise, nu mai vrea Ardealul! România a fost și este o țară bogată, dăruită de Dumnezeu cu de toate, mai puțin cu conducători, deoarece mulți dintre cei impuși la conducerea ei, nu au crezut in puterea lui divină. România este țara dăruită de Dumnezeu cu genii universale, cu tezaurul credinței creștine și cu durerea străbunilor și a eroilor națiunii, ce au luptat pentru libertate, egalitate, suveranitate și independență!

Într-un moment de necesitate în care pur și simplu nu mai este vorba despre culori politice ci despre sănătatea românilor. Într-un moment de haos în care efectiv fiecare secundă fără o contează. Într-un moment crucial în care ne confruntăm parcă cu o situație de panică indusă voit sau de un posibil act de război biologic care generează fără o educație sanitară elementară, teamă, frică și panică în rândul populației.

Clasa politică și-a tras singură un glonte în capul pătrat abandonând principiile politice cerând românilor, să intre în autocarantină.

Asistăm la o disoluție nefastă a spațiului identitar românesc geografic si etnic. Cu un desemnat premier demisionar, neoliberalii au decis să continue jocurile politice absurde, fără soluții politice, sunt închiși parcă benevol în buncare, unii politicieni se ascund in spatele ecranelor TV blindate din fortărete bine păzite, iar ceilalți la primul atac al unei gripe severe au ajuns să fugă de pe câmpul de luptă.

Românii au nevoie de guvernanți responsabili cu dragoste de neam și patrie nu de lași și mișei. Îl intreb, atunci, pe Baronul Central: Cine este acum Generalul? Cine este virusul suprem care atentează la Constituția României?

Treziți-vă români! Răul a fost deja făcut! Îmi seamănă situația din România cu un “no mans land” … o țară mândră în trecut, acum se pare de liderii ei abandonată, cu un nou scenariu din “Jocurile foamei”. Dar, trăim în România normală, a lucrului bine făcut unde după gafele autorităților, în ultimele două zile milioane de românii, cu frică și teamă de moarte, fără informații coerente, fără echipament de protecție, fug de un virus gripal sever, în goană după mâncare sau ca să pună mâna pe orice medicamente infectându-se la cozi uriașe cu ură!

Nu poți apără Republica România cu o clasă politică coruptă și mafiotă, unde nepotismul, slugărnicia și hoția demnitarilor români certați cu legea, nu mai este catalogată de nimeni, ca o știre falsă ! După furtuna panicii, după falimente și austeritate, după pierderile incă de nimeni cuantificabile, la sfârșit de pandemie globală si criză politică, fără această clasă politică impostoare, se întrevăd deja curajos și legitim Zorii aurii ai naționalismului suveranist românesc!

Adevărul meu despre noul virus gripal Covid -19. Prea multă panică, degeaba.

Români, noi, Partidul Dreapta Republicană, vă suntem alături!

Uniți suntem invincibili!

Silviu Crăescu

Președinte
Partidul Dreapta Republicană

Sursa: Riposta pe Net si Pagina de Facebook a Partidului Politic Dreapta Republicană

Articolul precedentSalariu de mizerie, taxe de lux!
Articolul următorCazul Thomas Morus (Corespondenţă de la Grid Modorcea, scriitor, Dr. în Arte, SUA-New York)
Fizician teoretician și matematiciancian de formaţie pluri-inter și transdisciplinară, adept şi promotor al educaţiei de excelenţă (gifted education) şi jurnalist de investigaţii criminale francez, de origine română, specializat în MASS (Matematici Aplicate în Științe Sociale), în studiul fenomenelor socio - judiciare cu ajutorul unor structuri matematice complexe (teoria haosului - sisteme complexe, teoria ergodică, teoria teoria categoriilor și rețelelor, cercetarea operațională și teoria sistemelor formale de tip Gödel). Cofondator al IRSCA Gifted Education (Institutul Român pentru Studii şi Cercetări Avansate în Educaţia de Excelenţă), de peste un deceniu și jumătate, este Director de studii în cadrul CUFR România (Conseil Universitaire-Formation-Rechereche auprès des Grandes Ecoles Françaises-Consultanţă Universitară, Studii şi Cercetări de pe lângă Şcolile Superioare Franceze de Înalte Studii), organism educaţional franco-român agreat de stat, având ca obiectiv, consilierea, orientarea şi pregătirea candidaţilor români cu Diplomă de bacalaureat, respectiv ai studenţilor din primul ciclu universitar (Licenţă), la concursurile de admitere în sistemul elitist de învatamânt superior „La conférence des grandes écoles françaises” (Şcolile Superioare Franceze de Înalte Studii - CPGE-Classes Préparatoires aux Grandes Ecoles, Grandes Ecoles) şi Universităţile elitiste franceze (Licenţă, Master). Este autor a peste 600 de lucrări cu caracter științifico–didactic (articole și cărți de matematică și fizică, respectiv, de investigație jurnalistică – atât în limba română cât și în limba franceză, repertoriate și în BNF – Bilibioteca Națională a Franței, „François, Mitterrand”), care au contribuit la promovarea culturii și civilizației franceze în lume, precum și la admiterea a peste 1.000 de tineri români cu abilități intelectuale înalte (absolvenți de liceu și studenți) în școlile superioare franceze de înalte studii – Les Grandes Ecoles (un sistem educațional elitist și unic în lume), în special, în cele științifico–inginerești și economico–comerciale, dintre care, astăzi, majoritatea ca absolvenți, contribuie în calitate de cadre superioare sau de conducere la prosperitatea spirituală și materială a națiunii franceze în cadrul unor prestigioase instituții de învatamânt superior și de cercetare, mari companii private sau de stat, civile si militare, multinaționale, specializate în tehnologia de vârf, respectiv, în cadrul administrației locale și centrale de stat.