Acasă Anunturi Pakistan Mango Festival, sâmbătă, 27 iulie 2019, de la orele 12:00 la...

Pakistan Mango Festival, sâmbătă, 27 iulie 2019, de la orele 12:00 la 17:00, la centrul comercial Park Lake

Ambasada Republicii Islamice Pakistan organizează Pakistan Mango Festival, sâmbătă, 27 iulie 2019, de la orele 12:00 la 17:00 la centrul comercial Park Lake (Strada Liviu Rebreanu nr.4, București 031749).

Mango este cunoscut ca regele fructelor. Mango-ul pakistanez este renumit la nivel mondial pentru dulceața și prospețimea sa.

Fructele de mango sunt excelente si apreciate in toata lumea pentru producția de suc, aromă, parfum și o gamă foarte largă de produse comestibile.

În acest an, în Pakistan, se estimează că vor fi produse aproximativ 1,2 milioane de tone de mango, din care circa 100.000 de tone (în valoare de 80 milioane USD) vor merge la export.

Pakistanul intenționează să-și extindă piața de export de mango, în special Europa de Est și în aceste conditii România constituie o destinație-cheie.

Festivalul Mango este destinat să servească drept cadru de desfasurare pentru lansarea pe piață a fructelor de mango produse în Pakistan.

Foarte probabil că Pakistan Mango Festival va atrage o prezență selecta și masivă în acelasi timp. Evenimentul este gratuit, iar delicioasele fructe de mango pakistanez vor putea fi savurate de toți participanții.

Ambasada Republicii Islamice Pakistan speră ca acest eveniment sa devină o constantă a evenimentelor culinare ale României, facilitând românilor accesul cel mai direct la savoarea fructului național pakistanez — mango.