Acasă IT-Tehnologia informației cu aplicații în economie Pluriva, compania românească de dezvoltare software – rezultate remarcabile în 2023

Pluriva, compania românească de dezvoltare software – rezultate remarcabile în 2023

Pluriva şi-a majorat cu peste 28% veniturile înregistrate în 2023 şi atinge o cifră de afaceri de 14,1Mil Lei. Pluriva, compania românească de dezvoltare software de afaceri de tip ERP (Enterprise Resource Planning) a terminat anul 2023 cu o cifră de afaceri în valoare de 14,1 Mil Lei, în creștere cu 28% faţă de 2022, an în care a înregistrat afaceri de 10,9 Mil Lei.

Nevoia de aliniere la trendurile economiei actuale dar şi consolidarea abilităţilor de soft skills ale resursei umane au atras după sine o nevoie acută de digitalizare a proceselor din companii, fapt care a însemnat o mai mare deschidere a firmelor din România către accesarea produselor și serviciilor de digitalizare, consolidarea afacerii în online dar şi de automatizarea fluxurilor, folosind un sistem ERP. Firmele care aveau în plan ca într-o perioadă de 3–5 ani să îşi implementeze un sistem ERP au decis să beneficieze mai repede de funcţionalităţile de organizare şi de control obţinute prin aceste soluţii. „Anul 2023 a fost un an foarte bun financiar şi se înscrie în perioada favorabilă de creștere, în care compania și-a extins veniturile de la 7,5 Mil Lei  cât a obţinut în 2019, la peste 10,9 Mil Lei  în 2022 și apoi 14,1 Mil Lei în 2023, reuşind să aibă venituri cumulate de aproape 27Mil Lei în anii 2020–2022, înregistrând o creştere accelerată de 22% faţă de cei trei ani anteriori 2017-2019”, declară Georgian Roşu, General Manager, Pluriva.

Totodată, reprezentanţii companiei menţionează faptul că principalul produs software, aplicaţia integrată de gestiune a afacerii Pluriva ERP a ajuns la maturitate, fapt care a ajutat la obţinerea performanţei de business din ultimii ani financiari. Începând cu anul 2020, specialiştii companiei româneşti au implementat în aplicaţie funcționalități precum: şomajul tehnic, reglementările privind telemunca, modificări legislative survenite pe fondul pandemiei. Principalele domenii de activitate de unde provin clienţii Pluriva, atraşi în portofoliu în ultimii 3 ani predomină firmele ce desfășoară activitate complexă: fie distribuție de echipamente și consumabile și service, fie producție și distribuție, fie vânzare pe mai multe canale online și offline. Analizând noile proiecte din 2020-2023 din punctul de vedere al verticalelor de afaceri din care provin clienții, se detașează următoarele domenii: farma, medical, FMCG (Fast Moving Consumer Goods), distribuție echipamente, imobiliare, servicii de marketing și financiare. Maturitatea produsului Pluriva ERP (Enterprise Resource Planning) a adus implementări și în domenii foarte inovatoare, cum ar fi serviciile de finanțare crowdfunding, energie regenerabilă și electronică și telecomunicații.

Notă. Pluriva este o companie românească de dezvoltare de software, fondată în anul 1998 de către antreprenori români şi a început activitatea cu doar trei persoane care se ocupau de dezvoltarea aplicaţiei şi de implementarea ei, un program software de contabilitate şi gestiune dedicat depozitelor. Depozitele din România au fost printre primii clienţi ai companiei prin implementarea unui soft care să îi ajute în organizarea activităţii. În prezent, Pluriva are 47 de angajaţi, în biroul din Bucureşti, localizat în Business Center din str. Preciziei, nr. 1 unde dezvoltă şi implementează software ERP pentru aproximativ 1.500 de clienţi din domenii diverse. În portofoliul Pluriva, regăsim companii precum Dobrogea Grup, Lensa, OTI Group, Jerry’s Pizza, TipTop, Zipper, Savini Due, Hofigal, Agropan, Sartorom, Global Technical Services, Euromedia, Unior Tepid, Valmand, Vest Trade Consulting – Alaska, Centrul Medical Monza, Romprest, Vectra, Atalian Romania, Netopia, Profi Print, Smartree, Lazar Company, Grupul de firme Optiplus, Laropharm, Maristar, Leonidas, Ecotic, Frigotehnics, Expomob, Axabio Medical, Proenerg, NKsmart, Electrictelecom, Agromad, Novaintermed, Elta. Biroul regional Pluriva ERP din Transilvania are sediul la Cluj Napoca și livreaza servicii de management de proiect ERP, implementare, configurare, training, dezvoltare eCommerce, contabilitate si mentenanta. Pluriva continuă şi anul acesta să fie Partenerul pentru Inovaţie al Concursului Ecvestru Karpatia Horse Show 2024, un parteneriat cu tradiţie pentru companie, început cu ani în urmă.

Articole asociate

Compania românească de dezvoltare de soft ERP (Enterprise Resource Planning) „Pluriva” cu o cifră de afaceri în creșetere

DigitAll și Salesforce anunță colaborarea lor pe piața IT (cu aplicații în economie) din România

SoftOne lansează o nouă sesiune de cursuri în cadrul SoftOne Training Academy

Nota redacției

„Din viața investigatorilor privați – mituri și realități”. Interviu cu D-na Maria Bumbaru președinta ADNR (Asociația Naționlă a Detectivilor din România). Partea 1

In memoriam profesoara de canto Adela – Ioana Burlui. Elogiu profesorului de medicină dentară și „omului de litere” Vasile Burlui, președintele Fundației „Sfânta Apollonia” din Iași și „patronul” congreselor internaționale ale Universității Apollonia „Pregătim viitorul–promovăm excelența”

Henri Poincaré, printre contemporanii săi și dincolo de ei. Incursiuni în geo-receptologia și geofilosofia științei (Corespondență de la prof. dr. Narcis Zărnescu, scriitor, critic și istoric literar, redactor șef al Revistei „Academica” al Academiei Române, secretar știinfic al Academiei Oamenilor de Știință din România, secția  Secția X–Filosofie, Teologie și Psihologie, membru al Staff al Jurnalului Bucureștiului, Cavaler al Ordinului „Palmes Académiques” din Franța)

Profesorul Doru Pop de la UBBC (Universitatea Babeș – Bolyai) din Cluj – Napoca: „Fascismul, un herpes care mereu se reîntoarce”

Cum „traducem” cultura. Marea antologie a liricii românești (de la începuturi și până astăzi) a poetului și traducătorului trilingv brașovean Dr. Christian W. Schenk (membru corespondent al Berlin-Brandenburg Academy of Sciences and Humanities), corespondent permanent al Jurnalului Bucureștiului (din Boppard – Renania-Palatinat, Germania)

Uniți în onoare și recunoștință în amintirea eroilor de Ziua Internațională a Drepturilor Omului, la sediul OADO (Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului – Ecosoc – Națiunile Unite)

„Ortopedia Pediatrică este Știință, Artă și Predicție” (Corespondență de la Dr. Gheorghe Burnei, Professor of pediatric orthopedics, Macta Clinic – Constanța)

Francezul „supradotat” (gifted, tânăr cu abilități intelectuale înalte, tânăr intelectualmente precoce, tânăr capabil de performanță). Învățământul alternativ elitist (de excelență) în Franța

Enseignant dans les CPGE (Classes Préparatoires aux Grandes Ecoles) & les Grandes Ecoles. Les concours externe et interne de l’agrégation. Les professeur agrégés de l’enseignement supérieur. Enseignant – Chercheur. Concours de l’agrégation de Mathématiques externe – 2023 (Les sujets)

„Grandes écoles scientifiques – un modèle à réinventer” (Pierre Veltz, professeur émérite à l’Ecole des Ponts ParisTech – École nationale des ponts et chaussées)

„Scriitorul” multirecidivst Rédoine Faïd („Le Roi de Belle”) specializat în jafuri armate și evadări – Spectaculoasa sa evadare din CPSF (Centrul Penitenciar de la Réau) cu un elicopter Alouette. Procesul și Verdictul. Corespondență de la Curtea cu Jurați a TJP (Tribunalul Judiciar Paris)

Zilele academice ieșene. Sesiunea știinţifică anuală a institutului de cercetări „Acad. Ioan Hăulică” al Universității „Apollonia” din Iaşi [(Lucrarea „Rolul parametrilor comunicării prin social – media în promovarea sistemului (ultra)elitist francez napoleonian de înalte studii PGE – Prépa–Grandes Ecoles) – un sistem educativ ultraselectiv, ultraperformant și unic în lume, care domină învăţământul universitar francez LMD – Licență, Masterat, Doctorat – de sute de ani”)]

Centrul Gifted Education: Conferința „Alternative în Educație” sau „Învățământ neînregimentat”. Mai sunt copiii fericiți să învețe?

Traducerea (Corespondență de la Dr. Dr. Christian W. Schenk – poet și traducător trilingv brașovean, membru corespondent al Berlin-Brandenburg Academy of Sciences and Humanities, corespondent permanent și membru al Staff al Jurnalului Bucureștiului din Boppard – Renania-Palatinat, Germania). Traducerea textelor cu caracter juridic (Thomas Csinta, criminal investigation journalist, research professor in MM – mathematical modeling & in MASS – Applied Mathematics in Social Sciences)

Sesiunea științifică a Academiei Germano – Române din Baden – Baden (Deutsch – Rumänische Akademie Baden-Baden e.V. – Rumänisches Institut – Rumänische Bibliothek Freiburg e.V., Landul Baden – Würtenberg, Germania) la Casa de Cultură „Friedrich Schiller” din București [Lucrările „Sistemul (ultra)elitist francez napoleonian de înalte studii PGE – Prépa–Grandes Ecoles – un sistem educativ ultraselectiv, ultraperformant și unic în lume, care domină învăţământul universitar francez LMD – Licență, Masterat, Doctorat – de sute de ani” și „Brabantul în haos și sub teroare. Asasinii din Brabant. Adevărul istoric după 40 de ani”]

Le vernissage de l’exposition „Icônes et poteries de Roumanie” (Corespondență de la eruditul promotor franco – român al artei vizuale est – europene Michel Gavaza, președintele prestigioasei asociații franceze de artă contemporană Soleil de l’Est, promotorul înfrățirii orașelor Brașov – ZMBv și Tours-Métropole Val de Loire)

Le 10 octobre – „Journée européenne & mondiale contre la peine de mort” avec Amnesty International, ECPM (Ensemble Contre la Peine de Mort) et le Journal de Bucarest („Le petit Parisien”)

Centrul Gifted Education. În căutare de noi colegi pentru anul academic 2023 – 2024

„Jaful secolului” de la banca Société Générale din Nisa. O conexiune dintre SAC (Serviciul de Acțiune Civică) gaulle-ist și celebra organizație criminală „French Connexion” într-un „triunghi (graf neorientat) al bermudelor” determinat de Albert Spaggiari–Jacques Cassandri–Jean Guy. În căutarea și restabilirea adevărului istoric (Partea 2)

„Jaful secolului” de la banca Société Générale din Nisa. O conexiune dintre SAC (Serviciul de Acțiune Civică) gaulle-ist și celebra organizație criminală „French Connexion” într-un „triunghi (graf neorientat) al bermudelor” determinat de Albert Spaggiari–Jacques Cassandri–Jean Guy. În căutarea și restabilirea adevărului istoric (Partea 1)

Revista internațională de cultură „Cervantes”: Rezumat al interviului „interzis” al profesorului – cercetător Thomas Csinta, acordat jurnalistului Geo Scripcariu, de la Radio Punct Londra