Acasă Auto Probabil cel mai bun ITP din București

Probabil cel mai bun ITP din București

Din 20 mai a.c. se aplica amenzi usturătoare pentru șoferii fără ITP. Dacă sunteți prinși fara ITP riscați sancțiuni dure: „Vehiculul va fi scos cumva din partea carosabilă. Între 1305 și 2900 de lei, reținerea certificatului de înmatriculare și reținerea plăcuțelor. Dovadă este emisă fără drept de a conduce”, spune Gelu Mareș, purtător de cuvânt Direcția Rutieră.

Inspectia tehnica periodica sau ITP-ul este o verificare complexa a autovehiculului incluzand (dar fara a fi o lista completa): documente de identificare, stare motor, frane, directie, lumini, anvelope, emisii poluante, aspect exterior, etc.

Intervalul de timp la care trebuie facut ITP-ul pentru autoturisme este de 2 ani pentru autoturisme de uz personal sau comercial si 6 luni daca autoturismul este folosit pentru taximetrie sau scoala de soferi. Autoturismele noi au implicit ITP-ul valabil 2 ani.

Documentele pe care trebuie sa le aveti asupra dumneavoastra in momentul efectuarii ITP-ului sunt: certificatul de inmatriculare, asigurarea RCA valabila, carte de identitate a autovehiculului, carte de identitate a persoanei care prezinta autovehiculul la inspectie. Daca autovehiculul este in leasing sau inregistrat pe o societate comerciala, se admite copia cartii de identitate a autovehiculului cu stampila in original.

Am vrut sa vad cum se face ITP-ul in Bucuresti si am cautat pe Google dupa “ITP ieftin”. Rezultatul returnat a fost ITP S5, situat pe strada Mitari, numarul 1, nu departe de parcul Carol. Am facut programarea telefonica la numarul 0784-003.603 si la ora stabilita masina cu care am sosit a fost preluata de personalul foarte profesionist al ITP S5. In 30 de minute totul era gata, la pretul comunicat, mai ieftin decat al majoritatii centrelor ITP din capitala.

Cosmin Ciobanu, consultant IT, era si el foarte multumit de serviciile oferite de Cristi si Dan de la ITP S5: “Am fost la ITP Complete Service dupa cateva zile de la deschidere. Pot spune ca sunt niste profesionisti, trateaza foarte bine clientii, explica fiecare actiune si examen efectuat pe masina clientului. Totul a durat 25 de minute. Nota 10. Voi reveni si recomand cu incredere!”

Jurnalista Florina Matei adauga: “Acum 2 luni am avut masina in service. Am ajuns la baietii de la ITP Complete Service pentru un ITP, mi-au examinat atent masina si se pare ca cei de la service-ul trecut m-au mintit. Baietii mi-au explicat riscurile problemei mele, mi-au recomandat un service si am rezolvat problema. Acum circul in siguranta si cu ITP valabil. Multumesc ITP Complete Service!