Acasă Colţul specialistului ReConstruct 2019

ReConstruct 2019

Astazi, industria de Real Estate cunoaste un val de tendinte „disruptive” care deja creeaza atat provocari cat si noi oportunitati de business.

Digital Transformation, Artificial Intelligence, Blockchain sau Proptech sunt concepte care vor redefini ce inseamna dezvoltarea urbana, spatiul de lucru sau chiar „acasa”, cu un impact major asupra tuturor indivizilor dintr-o societate. Nu este o exagerare: migrarea serviciilor catre platformele online aduce cu sine noi mentalitati, comportamente diferite, noi moduri de a trai, dar si obiceiuri de consum mai inteligente si mai durabile, ceea ce va conduce probabil la un sistem social si economic diferit.

Supravietuirea va depinde de capacitatea de a fi parte din aceasta noua economie, inclusiv pentru jucatorii din industria de Real Estate, care vor trebui sa dezvolte modalitati de valorificare a acestei noi tehnologii ce alimenteaza schimbarea.

In organizarea Wall-Street.ro, evenimentul si-a propus sa creioneze o imagine de ansamblu a sectorului global de Real Estate si, in particular, din Romania din perspectiva tendintelor mentionate mai sus cu impact asupra segmentelor de Office, Rezidential, Retail, Logistic, Industrial si Facility Management.