Acasă Evenimente Seară dedicată sărbătoririi „Nunţii de Argint” a Custodelui Coroanei, principesa Margareta ...

Seară dedicată sărbătoririi „Nunţii de Argint” a Custodelui Coroanei, principesa Margareta şi principelui Radu (Corespondență de la Elisabeth Palace)

Breaking News

Palatul Elisabeta (amintit în unele scrieri și ca „vila din Kiseleff”) este o reședință regală din București, situată pe Șoseaua Kiseleff iar în prezent, clădirea servește ca reședință în București Majestății Sale Margareta („principesă de Hohenzollern-Sigmaringen”), Custodele Coroanei române și întregii Familii Regale.

Seara de 27 septembrie 2021 (la care am avut ocazia să particip, în calitate de atașat de presă și „trimis special” al Jurnalului Bucureştiului) a fost dedicată sărbătoririi Nunţii de Argint a Custodelui Coroanei, principesa Principesa Margareta (președintele organizației umanitare Crucea Roșie Română din 2015), şi Alteța Sa Regală Principele Consort Radu al României-Radu Duda (fost actor român), ocazie cu care a avut loc și lansarea cărţii „Nunta de argint”, autor principele Radu Duda – în grădina Palatului.

Brefing pe scurt
– Prezenți: sărbătoriții, surorile Margaretei, Arafat, Tăriceanu..
Mâncare super-nașpa…
Prost preparată și părea veche…
E criza de bani, băieți, criză de bani…
Niște amandine excepționale, însă..
– Tăriceanu a spus de față cu mine că Congresul PNL a semnat condamnarea la moarte a partidului și alături de el era Victor-Paul și Dobre, fruntaș penelist
Nu că Tăriceanu ar fi mare urmaș al brătienilor, doamne-ferește!
Victor e un tip simpatic, m-am conversat cu el în se extenso!
Ca și cu Ambasadorul Japoniei și soția acestuia…
Masa am servit-o în compania fetelor din corul casei regale, și asta a fost pe de-o parte extrem de plăcut, pe de alta am avut prilejul să aud din nou cât de tâmpită poate fi noua generație..
Arafat se dădea mare în fața surorilor principesei Margareta, ce zmeu este el în lupta pe viată și pe moarte cu pandemia…

– Bunăoară se plângea ca Mainstream media (MSM) din România este principalul vector anti-vaxing, spre deosebire de alte țări din UE.
A dat exemplul clasic cu Antena 3 unde Dumitrescu care este un anti-vaxer notoriu ar fi prezentat un video cu Eric Patrick Clapton care se plângea ca îl doare locul unde a fost vaccinat.
Plm, și alături era chiar Antena 3 care ii lua un interviu boului de Tăriceanu. Un fel de Sodoma & Gomora 2.0 live….
– M-am simtit foarte rau în cursul nopții (27 spre 28 septembrie) dupa ce am mancat la tampitii aia aseara….
Am crezut că mor, la proriu…
Notă. A se vedea și imaginele foto și video
Bibliografie

Notă. A se vedea și interviul realizat de jurnalistul Geo Scripcariu (atșat de presă al Jurnalului Bucureştiului la Radio Punct Londra) cu Thomas Csinta (Research professor of Mathematical modeling and Applied mathematics in Social Sciences and criminal investigative journalist)

Revista internațională de cultură „Cervantes”: Rezumat al interviului „interzis” al profesorului – cercetător Thomas Csinta, acordat jurnalistului Geo Scripcariu, de la Radio Punct Londra

Interviul „interzis” și exclusiv al profesorului – cercetător Thomas CSINTA (scientist and research professor in social sciences and investigative journalist), director și redactor șef al Jurnalului Bucureştiului, acordat (în timpul unui antrenament sportiv) jurnalistului  Geo Scripcariu (moderatorul emisiunii „Dezbaterea de luni de la ora 8pm” la Radio Punct Londra)

Nota redacției

Lansare de carte la BCU (Biblioteca Centrală Universitară) București. Cultură generală contemporană prin intermediul faptului divers. Carte de investigaţii jurnalistice din actualitatea internaţională dedicată Generalului Bartolomeu–Constantin Săvoiu, Suveran Mare Comandor–Mare Maestru al Marii Loji Naționale Române fondată în 1880

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.