Acasă IT-Tehnologia informației cu aplicații în economie SoftOne lansează o nouă sesiune de cursuri în cadrul SoftOne Training Academy

SoftOne lansează o nouă sesiune de cursuri în cadrul SoftOne Training Academy

Piața de soluții ERP (Enterprise Resource Planning) la nivel european este așteptată să atingă o valoare de peste 60Md$US în 2023, o arată un studiu Statista. De asemenea, în România cererea pentru soluții ERP (Enterprise Resource Planning) este estimată să crească într-un mod semnificativ în 2023. Principalii factori care vor determina această creștere sunt necesitatea implementării unor soluții business software pentru raportările SAF-T, e-Factura, e-Transport, impuse de ANAF, dar și angajamentul asumat de România pentru a obține fonduri europene pentru digitalizare, prin programul PNRR.  Astfel, 90% dintre IMM-uri trebuie să atingă un nivel de bază din punct de vedere al intensității digitale până în 2030, prin adoptarea tehnologiilor avansate precum sistemele ERP sau CRM (Customer Relationship Management) înCloud.

În acest context, SoftOne România, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții business software din România, lansează o nouă sesiune de cursuri (ce de-a 3-a) pentru formarea Consultanților Soft1 ERP Certificați în cadrul diviziei SoftOne Training Academy. Cursurile vor fi susținute online, în perioada 15 ma-12 iunie 2023, iar înscrierile se vor desfășura până în data de 12 mai 2023.

SoftOne Training Academy a fost înființată în urma identificării unei nevoi accentuate de îmbunătățire a competențelor digitale în rândul candidaților pe care am dorit să îi recrutăm. Prin organizarea acestor cursuri, misiunea noastră este să calibrăm cererea de Consultanți Soft1 ERP pe care o avem în ecosistemul SoftOne cu forță de muncă calificată.  Suntem încântați că am ajuns deja la a treia sesiune de cursuri SoftOne Training Academy și că am reușit să oferim noi oportunități de dezvoltare profesională studenților noștri și am încredere că vom reuși și în această sesiune să contribuim semnificativ la formarea specialiștilor din industria ERP” a declarat Alexandra Lucescu, Director General în cadrul SoftOne România.

SoftOne lansează soluția ERP Soft1 Series 6, împreună cu noile module WMS, Power BI, SAF-T și Business Robotics și încheie un parteneriat cu Nordigen cu care lansează în România primul modul Fintech integrat în ERP (Enterprise Resource Planning)

SoftOne Training Academy este un program avansat de training în domeniul business software ERP, ce se adresează tuturor profesioniștilor care își doresc să activeze în industria ERP sau care sunt interesați de o reconversie profesională. Odată cu finalizarea cursurilor și cu promovarea examenelor de certificare, absolvenții SoftOne Training Academy vor avea posibilitatea să se angajeze în ecosistemul SoftOne, format din peste 40 de companii care operează la nivel național.

Primele două ediții din cadrul SoftOne Training Academy au adunat peste 400 de înscriși, în contextul în care industria ERP este unul dintre domeniile care, în prezent, oferă cele mai multe oportunități de dezvoltare profesională, iar salariul unui Consultant ERP poate ajunge și până la 3.500 €Net/ lună.

SoftOne România, unul dintre angajatorii de top din industria IT, este prezentă pe piața locală de peste 10 ani. Grupul SoftOneare peste 500 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri și 4000 de Consultanți Soft1 ERP asociați, ce deservesc peste 75.000 de clienți activi în 4 țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România). Având o experiență îndelungată în crearea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluții și servicii Cloud ERP, CRM, precum și aplicații de mobilitate și facturare electronică, asigurând transformarea digitală companiilor a tuturor companiilor, indiferent de dimensiune.

Nota redacției

Nexus ERP este una din puținele soluții de pe piața software din Romania care gestionează în mod unitar și integrat activitatea fizică a departamentelor unei companii: contabilitate, fiscalitate, SAF-T, e-Factura, e-Transport, achiziții, vânzări, livrări, producție, stocuri, parc auto, salarizare, service, resurse umane, analiză, bugete, planificări, magazine online, secretariat, managementul clienților, etc. În contextul modificărilor legislative privind digitalizarea ANAF, toți agenții economici trebuie să implementeze în propriile aplicații sistemele SAF-T, e-Factura și e-Transport.

Automatizarea gestionării și depunerii declarației SAF-T și a documentelor aferente e-Factura și e-Transport s-a realizat prin intermediul modulului „Dosar contabil”. În completarea acestuia vine modulul „Depunere declarații” care permite semnarea, validarea, depunerea și descărcarea recipiselor aferente declarațiilor. Pentru automatizarea transmiterii documentelor aferente e-Factura și e-Transport am pus la dispoziție modulele „Solicitări SPV (Spațiu Privat Virtual)” și „Mesaje SPV” care facilitează trimiterea documentelor către ANAF și descărcarea răspunsurilor aferente acestora.

Articole asociate

SoftOne România (al grupului elen SoftOne Group), raportează o creștere de peste 80% a vânzărilor pentru 2022

Compania românească de dezvoltare de soft ERP (Enterprise Resource Planning) „Pluriva” cu o cifră de afaceri în creșetere

Companiile care nu au depus Fișierul SAF-T către ANAF o pot face printr-o „soluție la cheie”, disponibilă în Cloud

Nota redacției

Ziua Mondială a Sănătății. „Eradicarea osteomielitei cronice – Procedeul Burnei” (Corespondență de la prof. dr. med. Gheorghe Burnei, lucrare prezentată la cel de-al 33 Congres internațional al Universității Apollonia din Iasi „Pregătim viitorul. Promovăm excelența” 2-5 martie 2023)

Lansarea cărților cineastului Ionel (Nelu) Udrescu (președintele asociației „Bucureștiul creativ”, corespondentul Jurnalului Bucureștiului) și al fiului său Emanuel – Mihai Udrescu, în prezența ziaristului și editorului Emil Stanciu (Director coordonator al Jurnalului Bucureștiului și Manager PR al Fundaţiei Culturale Art Promo)

Lansarea cărții „Istoria literaturii neînregimentate” – cel de-al 120-lea volum al scriitorului și cineastului Grid Modorcea (Dr. în Arte – SUA, New York, corespondent permanent al Jurnalului Bucureștiului) de către Fundația Culturală „Șansă & Egalitate”