Acasă Apararea drepturilor cetatenilor Tărâmul chiorilor unde surdu-i împărat (episodul 2) – invazia canibalilor

Tărâmul chiorilor unde surdu-i împărat (episodul 2) – invazia canibalilor

           Prietenilor mei Pompiliu Comșa și Thomas Csinta

este un tărâm plin de copii dintr-un scenariu SF, în care o vrăjitoare a trimis odată un blestem peste toţi supuşii din împărăţie aceştia fiind atacaţi instantaneu de orbire, însuşi împăratul (şi el copil),  fiind lovit de o surzenie cronică într-o formă rară numită „a sângelui albastru”.

Ajutoooor … ajutoooor … fraților de pe toate conturile facebook din lume, uniți-vă și veniți aici ca să ne salvați … RE – ZIS – TĂM … ȘI  NU  NE  PRE – DĂM! … RE – ZIS – TĂM …  ȘI   NU  NE  PRE – DĂM!” – strigau copiii rebeli … fugăriți de forțele de ordine pe străzile imperiului.

       Reușesc să se ascundă în cele din urmă în canalul principal de la haznaua obștească, nu fără emoții, în timp ce capacul canalizării se așeză în ultima clipă în locaș, asigurându-le scăparea.

”… degeaba strigăm fraților, pentru că nimeni n-o să ne elibereze din această budă în care ne-au băgat proprii noștri babaci …

… aici cam ai dreptate … și să mai zici că e bine să asculți întotdeauna de ei …

”Când mă gândesc că treaba mergea cum mergea la noi acasă, până când au năvălit peste noi, din televizor, canibăluții aceia verzișori cu miros groaznic, rugându-i pe babaci să – i lase peste noapte la noi. Toți am făcut tot posibilul ca ei să se simtă cât mai bine … și mai mult … deoarece nu avem mult spațiu de dormit, ai mei au fost de acord să – i găzduiască în propriul pat …”

 ”șiiiiiiii…?”

” … păi … minune: a doua zi să-i vedeți pe babaci transformați în canibali … cult-ura-li”

”În canibali culturali … cum adică?”

”Păi nu scoteau două vorbe să nu – și ureze unul altuia penisul și vaginul propriu sau al mamei soacre …”

” … au … ce scârbos …!”

”Mie-mi spuneți … să vedeți ce mirosuri pestilențiale de organe genitale a trebuit să suport!

”Ahaaaaa …din cauza asta, se bătea babacu cu maică – mea … că le  puțea gura de la vrajă.”

”Vraja … ca vrajă … dar să pleci de acasă și să vezi că toți cetățenii adulți ai onorabilului nostru regat se înjură ca la abator și – și adresează diferite urări cu ‘celea – n gură … vorba lu’ bunică-mea: maică dar ce rău s-a mai stricat lumea asta …”

”S-a stricat … nu s-a stricat, asta este”. Problema se pune  cum scăpăm din haznaua asta fără să fim prinși și infectați la rândul nostru de canibăluții verzișori. Și știți mi-e groază să mă întorc acasă, ca să nu descopăr cumva că unul din babaci a fost mâncat.”

În întunericul pestilențial al canalului, copiii reușesc să dea în cele din urmă de o gură de evacuare a apei menajere … așa că își luară inima-n dinți … și hop țop fuga după acea lumină de la capătul tunelului … care ducea la …

”Ajutoooor! Fraților suntem înconjurați de verzișori … nu … nu … nu …..! Nu … lăsați-mă în pace canibalilor … nu vreau .. nu vreau”

”Ce să vrei puiul mamii … trezește-te că e dimineață și trebuie să mergi la școală …”

 Da … există Dumnezeu în Univers! … și cu siguranță lui i s-a descoperit în acea dimineață prin vocea caldă și minunată a mamei … Soarele râdea minunat pe cer iar el parcă revenise la o nouă viață …

 A fost doar un coșmar

P.S. Acest material este un pamflet cu acţiuni care nu prea sunt întâmplătoare şi rog în consecinţă a se trata ca atare.