Acasă Apararea drepturilor cetatenilor Tipuri de Chemtrails – Urme de condens chimice (XI)

Tipuri de Chemtrails – Urme de condens chimice (XI)

  • XI. De tip cauciuc ars / iarba proaspat cosita

Prezentare generală
Acest tip de chemtrail cu miros de iarbă proaspăt tăiata și/sau cauciuc ars este provocat in aer pe o suprafață extrem de mare. Unii oameni raportează, de asemenea, mirosul ca fiind de “mizerie”, în amestec. Componenta acestui miros care miroase a iarba proaspat – cosita nu poate proveni într-adevăr de la iarba proaspat tăiata, deoarece acesta se produce pe tot parcursul iernii, când zăpada acoperă solul și zonele peste care este imprastiat sunt foarte largi.
cest miros a apărut brusc pe zone întinse undeva prin 2011 și pe la începutul anului 2013; Nu am înregistra data exacta la care l-am detectat.
Am fost contactat de mai multe persoane din Statele Unite, care pot mirosi acest tip de chemtrail.
La momentul scrierii acestui articol, acest tip de chemtrail a fost unic prin faptul ca a fost aproape întotdeauna pulverizat aici in special sambata dimineata, si a durat pe tot parcursul zilei. Nu este aproape niciodată pulverizat in orice altă zi a săptămânii. Singura excepție de la acest model a fost in timpul saptamanii de 06 octombrie. În timpul acestei săptămâni, acest tip de chemtrail fost pulverizat si in zilele de marți (8) respectiv și de vineri (11), lucru care a fost foarte neobișnuit. Este de remarcat faptul că două săptămâni anterioare în această săptămână am experimentat o pulverizare foarte grea cu o mare varietate de tipuri de chemtrail, probabil din cauza marsului global împotriva Monsanto care a avut loc 12 octombrie, 2013. Am observat că evenimentele politice majore sunt de obicei precedate prin pulverizari neobișnuit de grele (cam ca si pe la noi, daca ati observat).

Aspect
Acest tip chemtrail are același aspect ca și alte tipuri chemtrail. Nu am observat nici o caracteristica unica sau speciala, definitorie.

Compoziție
Nu am nici ce mai mica idee despre ceea ce ar putea conține tipul de chemtrail cu miros de iarba proaspat cosita / cauciuc ars, dar pe baza simptomelor, acestea ar putea fi mult mai complexe decât cele de tip metalic. Acesta poate fi un complex chimic sintetic organic de un anumit tip.
Actualizare 1/19/2015: Cu ajutorul colaboratorilor loiali, suntem in masura sa spunem faptul că, gazul fosgen are un miros de “iarbă proaspăt – taiata” așa cum este el descris pe site-ul CDC, din care este reprodus aici în cazul în care originalul dispare: „CDC Page for fosgen gas”.
Mi se pare deosebit de interesant faptul ca cel puțin un whistleblower a raportat faptul că gazul fosgen este unul din substanțele pulverizate pe noi.

Efecte asupra starii de sănătate
Tipul de chemtrail de tip iarba proaspat taiata / cauciuc ars cauzeaza dureri de cap care par să înceapă în sinusurile și se răspândesc incet in întregul cap. Provoacă, de asemenea, dureri articulare și musculare, împreună cu un clipit slab. Se pare că este folosit pentru a induce lene si letargie (prevenirea manifestatiilor, reducerea participarii la vot, etc.). La mine, acesta provoacă emoții ca frica generalizata sau timiditate excesiva și scade drastic nivelul de ambiție. Induce, de asemenea, spasme musculare.
Acest set simptom se suprapune cu unele dintre simptomele raportate de CDC ca fiind cauzate de gazul fosgen.

Protecție personală
Primesc un ajutor considerabil folosind Feverfew (4 capsule) pentru durerile de cap. Spasmele musculare pot fi controlate cu citrat de magneziu / sau malat (2 până la 4 capsule). Am reusit atenuarea sentimentele de letargie și frica cu Capsicum (2-3 capsule) fapt care ajută considerabil. Am controlat durerile articulare cu ulei de oregano (luate pe plan intern in capsule – “Oreganol” marca – 1 – 2 capsule gelatinoase) și Bromelaina (4 capsule).
O mască umeda reduce cu aproximativ 40% efectele acestui tip chemtrail din pacate, fapt ce nu face o mare diferență fata de lipsa ei.

Sfarsitul partii a unsprezecea.

Va urma