Acasă Pentru femei Ageless Summit – 30 Martie 2019 – Hotel Sheraton, București

Ageless Summit – 30 Martie 2019 – Hotel Sheraton, București

Ageless Summit este cel mai important eveniment de sănătate dedicat exclusiv femeilor de peste 40 de ani care vor să arate și să se simtă bine la orice vârstă fără să apeleze la intervenții invazive sau costisitoare.

La eveniment vor fi prezentate cele mai noi informații științifice și soluții legate de sănătate și anti-aging existente pe piață în acest moment.

Evenimentul este pentru tine dacă:

– Vrei să afli detalii despre modul în care îmbătrânim la nivel celular și ce poți face pentru a întârzia sau chiar inversa acest proces.
– Vrei să afli cum poți preveni îmbătrânirea corpului care este de 3 ori mai accelerată după vârsta de 40 de ani
– Vrei să afli modul în care anumite alimente și substanțe pot schimba felul în care îmbătrânim atât din punct de vedere mental cât și din punct de vedere fizic
– Vrei să afli trucuri pentru menținerea unui corp sănătos, plin de energie și vitalitate dar și strategii pentru un ten suplu și strălucitor, după vârsta de 40 de ani

SPEAKERI:

Larisa Petrini, Expert în Age Management

Este expertul în ‘age management’ care înțelege provocările de sănătate ale femeilor active de peste 40 de ani.

A obținut multiple certificări internaționale ca Health, Nutrition & Sleep Coach din partea unora dintre cele mai importante școli din lume (Institute for Integrative Nutrition din New York, Cornell University, Spencer Institute și Precision Nutrition din Canada).

Colaborează cu vedete și medici celebri din Elveția, Olanda și New York, fiind specializată în programe de sănătate și ‘reverse aging’ non-invazive, personalizate în funcție de constituția genetică a fiecarei persoane.

În prezent, este recunoscută ca fiind unul dintre cei mai buni specialiști în sănătate și nutriție din România. Larisa este realizatorul și prezentatorul emisiunii Sănătatea FM de pe Radio France Internationale și colaborează cu publicații internaționale de top precum Thrive Global, Elle, Shape și Harper’s Bazaar.

Dr. Nadia Gorduza, Medic Psihoterapeut

Este unul dintre cei mai buni medici psihoterapeuți din România.
Nadia Gorduza este certificată la nivel național și internațional și este singurul psihoterapeut din România specializat în Terapia de Cuplu prin metoda Gottman. La eveniment va vorbi despre sănătatea emoțională a femeii de peste 40 de ani și strategiile la care putem apela pentru a combate stresul și oboseala cronică.

Dr. Raluca Hera, Medic Ginecolog

Este medic ginecolog și doctor în științe medicale specializat în Age Management Genital și Ginecologie Estetică. Are experiență internațională în clinici și spitale din Germania, Statele Unite și Elveția. La eveniment, Raluca va vorbi despre necesitățile și problemele care apar în timp, în zona genitală și ne pot degrada atât calitatea vieții sexuale cât și încrederea în propria persoană,.

Dr. Mihaela Vidan Popa, Medic Dermatolog

Este unul dintre cei mai apreciați medici dermatologi de la noi cu expertiză în dermatologia terapeutică și cosmetică, tratamente laser și mezoterapie. Mihaela este membru al asociației de medicină Anti-Aging și la eveniment va vorbi despre felul în care ar trebui să avem grijă de tenul nostru.

AGENDA

10:30 – 11:00 Înscriere participanți

11:00 – 11:45 Larisa Petrini
11:45 – 12:00 Sesiune Q&A Larisa Petrini

12:00 – 12:30 Dr. Nadia Gorduza
12:30 – 12:45 Sesiune Q&A Dr. Nadia Gorduza

12:45 – 13:30 Coffee Break

13:30 – 14:00 Dr. Raluca Hera
14:00 – 14:15 Sesiune Q&A Dr. Raluca Hera

14:15 – 14:45 Dr. Mihaela Vidan-Popa
14:45 – 15:00 Sesiune Q&A Dr. Mihaela Vidan-Popa

15:00 – 15:30 Închidere eveniment (invitat surpriză)
_____

Preturi bilete

Standard (01–30 martie): 180 ron

Parteneri media: FEMEI IN AFACERIAqui AhoraCatchyacasa.roDelamamici.ro

Înscrieri pe site-ul: summit.bodyology.health

Nota redacției