Acasă Sănătate Pe 3 martie sărbătorim Ziua Mondială a Auzului

Pe 3 martie sărbătorim Ziua Mondială a Auzului

Clarfon marchează pe 3 martie Ziua Mondială a Auzului prin testarea gratuită a auzului in toate cabinetele din România

Una din 6 persoane suferă de hipoacuzie iar aproximativ 466 de milioane de oameni din întreaga lume au hipoacuzie. Statisticile în acest domeniu sunt îngrijorătoare, potrivit informaţiilor deţinute de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, numărul va creşte la circa 630 de milioane de persoane care vor dezvolta hipoacuzie până în anul 2030.

Data de 3 martie marchează Ziua mondială privind protecţia sănătăţii urechii şi a auzului. Creată de Organizația Mondială a Sănătății, Ziua internațională a sănătății auzului este o celebrare a tot ce reprezintă un auz sănătos. Această dată a fost stabilită cu prilejul primei Conferinţe internaţionale privind prevenirea deprecierii auzului şi restabilirea acestuia, care a avut loc în 2007, la Beijing, în China.

Un auz sănătos depinde de fiecare în parte să îl protejăm cât de bine putem. Clarfon marchează Ziua Mondială a Auzului şi cu această ocazie invită românii să îşi testeze în mod gratuit auzul. Aceasta iniţiativă a companiei urmăreşte creşterea gradului de conştientizare cu privire la importanţa auzului şi prevenirea diagnosticării târzii a deficienţelor de auz.

Cu această ocazie, echipa Clarfon are un motiv în plus de a promova protecția auzului dar și recuperarea acestuia şi pentru a fi alături de români şi de toţi cei care vor să audă optim, compania demarează începând cu data de 3 martie o serie de acţiuni menite să crească notorietatea subiectului şi să promoveze un auz mai bun şi clar.

Notă. Testarea auzului se va desfăşura respectând toate normele de protectie Covid-19 în vigoare, impuse de lege. Dacă încă nu te-ai hotărât să verifici acuitatea auzului tău, acum este momentul, în toată luna martie.

Te aşteptăm să îţi testezi auzul gratuit în cabinetele Clarfon!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.