Acasă Carte Să recompensăm premianții din licee tehnologice! Merită un premiant mai mult decât...

Să recompensăm premianții din licee tehnologice! Merită un premiant mai mult decât o diplomă?

Reprezentanți (directori, consilieri educaționali, diriginți, bibliotecari) de la mai multe licee din 10 județe din România care nu au fonduri să recompenseze elevii premianți din anul școlar 2020-2021 la festivitatea de deschidere a școlii (și de premiere pentru anul școlar încheiat) au fost de acord să primească exemplare din volumul „Ce (mai) înseamnă succesul la școală” pentru recompensarea premianților pentru că e o carte potrivită pentru ei.

Ce (mai) înseamnă succesul la școală” este o carte despre educație, învățământ și comunicarea între elevi, părinți și profesori. Se adresează celor care doresc să înțeleagă mai bine generațiile din care fac parte ei și ceilalți. Cartea a primit 5 stele din 5 pe platforma de recnzii Book BlogAceastă inițiativa oferă posibilitatea de a sponsoriza câți premianți dorești din oricare din aceste licee prin achiziția de exemplare care ajung la ei. Eu sunt convins că un elev premiant merită mai mult decât o diplomă colorată. O carte practică îi poate schimbă viață sau carieră.

Fiecare din ei merită să primească o recompensă cu potențialul de a-i ajută în carieră. Pentru fiecare premiant, este alocat câte un exemplar, deci sponsorizarea poate fi oricât de mică (parțială) sau de mare (completă) pentru fiecare școală în parte. Sponsorizarea poate să fie făcută și în orice suma la alegerea ta. Această sponsorizare ajunge la autor, care face dovadă către fiecare sponsor a livrării prin curier către școală. Cărțile vor fi expediate astfel încât să ajungă la licee cel târziu vineri pe 10 septembrie 2021.

Tu comunici suma pe care vrei să o dedici, autorul aloca exemplarele (fiecare exemplar costă 40.5 lei). De exemplu, este nevoie de 729 de lei pentru a recompensă toți premianțîi dintr-o școală mică (lista actualizată a liceelor poate fi comunicată oricărui interesat). Sponsorizarea ta va fi combinată cu a altor persoane fizice astfel încât să recompenseze cât mai mulți elevi. Fiecare sponsor poate (opțional) să propună și să trimită un mesaj care va fi printat și introdus în carte către fiecare elev sponsorizat, care arată orientativ astfel: care arată orientativ asstfel (deschide hiperlinkul).

Notă. Mai multe informații pe e-mail la mr.grants.office@gmail.com sau la Telefon 0729034883. Mai multe detalii despre această inițiativa în acest interviu pe larg (cu Bianca Ionel – The Digital Fairy): Interviu cu Marcus Victor Grant despre valoarea premianților în societate. Dacă ai disponibilitatea să răspunzi până pe 2 septembrie la această inițiativa, da te rog un semn câți elevi vrei să sponsorizezi că să se aloce exemplarele în timp util din partea ta.

Mulțumesc pentru interes. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.