Acasă Stiinta & Tehnica TCL întărește relația cu Activision pentru a aduce pe piață o nouă...

TCL întărește relația cu Activision pentru a aduce pe piață o nouă generație de jocuri video. TCL devine partenerul TV oficial pentru Call of Duty® Vanguard

41
0

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, anunță, în premieră, că este partenerul TV oficial pentru Call of Duty® Vanguard, prelungind astfel colaborarea cu Activision. „Suntem foarte încântați să vă anunțăm că am decis să continuăm colaborarea cu Activision. Rămânem dedicați fanilor jocurilor video cărora vrem să le oferim cea mai intensă și palpitantă experiență de gaming prin televizioarele noastre Mini LED și QLED 2021”, a declarat Shaoyong Zhang, CEO la TCL Electronics.

Call of Duty® Vanguard va oferi o varietate de noi experiențe de gaming pentru întreaga comunitate pasionată de jocuri video. Suntem onorați și entuziasmați să continuăm colaborarea cu TCL și abia așteptăm ca toată lumea să se bucure de rezultatele noastre deosebite și, mai ales, să experimenteze noul joc în toată splendoarea și complexitatea sa, pe televizoarele TCL, începând cu luna noiembrie”, a completat Will Gahagan, Director of Global Partnerships and Integrated Marketing, Activision Publishing.

TCL este unul dintre suporterii consecvenți ai comunității internaționale de jocuri video de mulți ani, și a lucrat cu Call of Duty® în America de Nord din 2018. Acum, în calitate de partener TV oficial al Call of Duty® Vanguard, TCL își va mobiliza toată energia, precum și inovațiile aduse domeniului TV, pentru a arăta cum tehnologia ecranelor inteligente, multi-premiate deja, poate transforma experiența de gaming, ridicând-o la un alt nivel și oferindu-i o nouă dimensiune. Una de neegalat.

Jocurile video au tendința de a fi mai puternice la nivel de luminozitate și mult mai saturate decât filmele, astfel încât imaginea și setările de culoare trebuie să țină pasul pentru a clădi acel sentiment de lume virtuală completă. Mai mult, modul de joc are un timp de tranziție scurt de la întunecat la luminos. Televizoarele TCL fac față cu brio acestor provocări.

Astfel, combinația de Mini LED, QLED și 8K cu HDMI 2.1 de la TCL oferă o calitate impresionantă a imaginii, capabilă să satisfacă până și cele mai exigente obișnuințe de consum ale gamerilor profesioniști. Printre alte caracteristici se numără: o capacitate de reacție impresionantă la nivel de adaptare culori și cadre întunecate și rapide, o rată de reîmprospătare excelentă, de 120Hz, cadre de o acuratețe superioară, Variable Refresh Rate (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM) și eARC. Fiecare detaliu al televizoarelor TCL este gândit să aducă bucuria dispozitivelor smart în viața consumatorilor, revoluționând conceptul de home entertainment și introducând pe piață un nou nivel de performanță.

Despre TCL

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor. Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV la nivel mondial. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Despre Activision

Activision Publishing, Inc. producător, editor și distribuitor mondial de divertisment interactiv, cu sediul în Santa Monica, este o divizie a Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI), o companie cotată în topul S&P 500, care operează în toată lumea. Mai multe informații despre activitatea și produsele Activision sunt disponibile pe website-ul oficial: Activision sau urmărind conturile de social media via handle:@Activision.

Contact Media: TCL Europe (eupr@tcl.com, tclpress@havas.com)

TCL România: Adriana Dăînilă (Tel: +40 40 733 775 281, Email:adriana@bright-kite.ro), Facebook: TCL Europe–The Creative Life/Twitter: @TCL_Europe/Instagram: tcl_europe/YouTube: TCLeuropemovies. Puteți revedea și consulta materialele de presă ale TCL aici: E-press pack

Notă. A se vedea și articolele conexe

TCL lansează televizoarele Mini LED premium cu o performanță 8 K de neegalat și demonstrează din nou că este lider pe piața Mini LED TV

Cele 5 motive pentru care televizoarele din seria C de la TCL sunt achiziția sezonului

Entertainment la superlativ cu televizoarele TCL

Experiența QLED TV atinge o nouă dimensiune în 2021 cu seria TCL C72

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.