Acasă Editorial Jurnalul Bucurestiului Anima News (Radio Anima Live) – Vocea păcii în Orientul Mijlociu, partener...

Anima News (Radio Anima Live) – Vocea păcii în Orientul Mijlociu, partener media al Jurnalului Bucureștiului (corespondență de la Nando Mario Varga – PDG Anima News, Israel – Tel Aviv)

Anima News

Vocea păcii în Orientul Mijlociu

        

O suburbie din Ierusalim a fost evacuată în urma unui incendiu scăpat de sub control (VIDEO)

Născută în 1938 în Ierusalim, Rika Zarai (1938 – 2020, fostă cântăreață, compozitoare de muzică ușoară și actriță franco – israeliană) s-a familiarizat cu muzica de la vârsta de 7 ani, când a început lecțiile de pian. Ea a excelat rapid în acest domeniu, câștigând primul premiu la conservator la vârsta de 15 ani. Ea a condus un grup muzical al armatei israeliene în timpul serviciului militar, grup cu care a pus în scenă un musical, Five on Five. Ulterior s-a căsătorit cu compozitorul Johann Zarai. În 1959 s-a născut fiica lor, Yael. După serviciul militar, ea s-a mutat în Franța, pentru a-și continua studiile muzicale. În timp ce cânta în cabarete, l-a întâlnit pe producătorul Eddie Barclay: el i-a oferit un contract, iar Rika Zarai a înregistrat primele single-uri. În a doua jumătate a anului 1960, au urmat succesele: Casatschok, So I sing, Fără cămașă, fără pantaloni sau Balapapa. De asemenea, a scris două cântece de Charles Aznavour, Le Temps și Et pourtant.

Tragedie în Israel: Morți și răniți în timpul sărbătorii Lag Ba’Omer (VIDEO) / ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional

Declarații de presă comune ale premierului israelian Benjamin Netanyahu și ale omologului său român, Ludovic Orban

România: Bogdan Stanoevici, actor și fost ministru, a murit din cauza COVID-19 / El a fost un aprig contestatar al măsurilor de protecție (VIDEO)

Nota redacției

 

 

 

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.