Acasă Conferințe, Dezbateri, Simpozioane Conferința Anuală de Business Networking: „Sustenabilitatea te privește și pe tine” la...

Conferința Anuală de Business Networking: „Sustenabilitatea te privește și pe tine” la Pentagon Events (Romexpo)

More Networking anunță pentru 24 martie 2023 cea de-a 7-a ediție a Conferinței Anuale de Business Networking, cel mai important eveniment de business networking al anului. Conferința va avea loc la Pentagon Events și va dezbate planurile antreprenorilor români privind viitorul verde ale mediului de afaceri. Rezultatele unui studiu recent arată că „românii sunt dispuși să facă eforturi în dezvoltarea unui stil de viață sustenabil”.

În acest context, More Networking organizează în data de 24 martie 2023 conferința cu tema „Sustenabilitatea te privește și pe tine” prin care își propune să afle de la antreprenori, manageri, investitori planurile pe care le-au făcut pentru viitorul verde al companiilor mari sau IMM pe care le reprezintă. Evenimentul va fi găzduit de Pentagon Events (aflat în incinta Romexpo) începând cu ora 09h00.

Conform studiului despre sustenabilitate menționat anterior și dat publicității în toamna lui 2022:

 • peste 70% dintre români sunt interesați să ducă un stil de viață sustenabil
 • peste jumătate dintre români (54%) ar fi dispuși să plătească mai mult pentru produse care sunt promovate ca fiind sustenabile
 • iar 61% dintre români consideră produsele ecologice de o calitate mai bună decât cele standard.

Așadar, dezvoltarea durabilă și responsabilă devine un reper pentru comunitate; în consecință, și mediul de afaceri ar trebui să îi acorde cel puțin aceeași importanță în desfășurarea activității și în planurile de viitor. În acest context, conferința More Networking are ca scop să adune specialiști, antreprenori, inovatori și lideri de opinie din diferite domenii pentru a discuta despre cele mai bune practici, inovații și oportunități în domeniul sustenabilității. Concret, printre subiectele care vor fi tratate în cadrul evenimentului se numără: economia circulară, energiile regenerabile, responsabilitatea socială corporativă, dezvoltarea durabilă a orașelor și multe altele. Pe scena conferinței vor urca vorbitori provenind din cele mai diverse domenii de activitate, discursul lor având ca numitor comun focusul pe sustenabilitate.

Evenimentul va fi deschis de invitatul special Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 al Municipiului București și Ionuţ-Sorin Banciu, secretar de stat Ministerul Mediului. Ulterior, vor lua cuvântul:

 • Daniela Dobre, CEO Green Environment Support
 • Monica Florea, Director Executiv Râureni
 • Magdalena Caramilea, Sustainability Director Autonom
 • Daniel Donici, co-fondator Artesana
 • Burtea Ionel, CEO Abund Berry
 • Cristina Toader, co-fondator Neoclinique Dental Clinic 
 • Sergiu Sebes, președinte Asociația CSR NEST
 • Elena Gaspar-Ion, președinte Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor
 • Horia George Szabo, owner Conacul ARCHIA
 • Mădălina Roman, consultant PR & Comunicare Green Sugar
 • Carmen Iorgulescu, coordonator KEN Academy
 • Gabriela Piștalu, Director of Operations Nhood Romania
 • Raluca Chisu, fondator Asociația KinetoBebe
 • Mihai Moldovan, fondator Finaqua

Conferința se va concentra pe discuții și prezentări legate de sustenabilitate în antreprenoriat, cum putem crea afaceri care să își îndeplinească obiectivele economice, dar să aibă și un impact pozitiv asupra mediului și comunității în care activează. Vom explora modurile în care antreprenorii pot să se implice în inițiative de sustenabilitate, vom descoperi cum pot să își transforme afacerile pentru a fi mai prietenoase cu mediul și cum să își crească impactul social.

Evenimentul dă jucătorilor din mediul business oportunitatea de a întâlni și de a realiza conexiuni profesionale cu oameni de afaceri cu viziune, care împărtășesc aceleași interese și preocupări pentru viitorul copiilor sau afacerilor.  Prin sesiunile organizate de business networking pe care evenimentul le oferă, cei prezenți vor putea să-și crească vizibilitatea personală, precum și cea a afacerii pe care o reprezintă, își vor putea crea o rețea de contacte valoroase prin care vor descoperi oportunități valoroase de colaborare pentru soluții inovatoare și sustenabile care să îmbunătățească activitatea afacerii lor. Participarea la eveniment se realizează prin achiziționarea biletelor de pe site-ul oficial al evenimentului: Mai multe informatii despre speakeri și agendă: Website & pagina de Facebook a comunității More Networking.

Notă. More Networking este o comunitate necompetițională de oameni de afaceri, antreprenori, directori de departamente și manageri care își propun să redefinească experiența de business networking, prin întâlniri bilunare de networking, ateliere de networking și evenimente de educație antreprenorială și are misiunea de a îmbunătăți experiență de networking a membrilor, a invitaților, de a învață unii de la alții din experiențele de business, de a facilita schimbul de informații și recomandări calificate prin înțelegerea conceptelor și procedurilor care duc la o activitate de networking de succes. Cu alte cuvinte, comunitatea nu încurajează creșterea bazei de date ci a rețelei de contacte active. Întâlnirile de networking sunt destinate membrilor comunității și invitații lor–antreprenori, oameni de afaceri, manageri–parteneri, clienți sau furnizori din toate domeniile de activitate din piață. Acestea au loc dimineață, începând cu 08h30, în săli de conferințe, localizate central și ușor accesibile tuturor.  Obiectivele membrilor, deși diferite, au un scop comun–acela de a cunoaște oameni noi, de a află informații esențiale pentru afacerea lor, de a genera valoare, de a fi recunoscut și ulterior de a primi referințe.

Partener Strategic: Green Environment Support. Parteneri Silver: Neoclinique Dental Clinic, SNRB, Finaqua, Ken Academy, Asociația KinetoBebe, Nhood România. Parteneri organizaționali: Râureni, Artesana, Green Sugar, Abund Berry, Thermomix, White PR, Clinica Soft Skill. Parteneri media: New Money, Leaders Talk, Smart Romania, Club Antreprenor, revista BIZ, Revista Patronatului România, Andu Cioclea, Liliana Uleia,  Ziarul News.ro. Partener de comunicare: WhitePR

Nota redacției

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.