Acasă Evenimente Dacă ar fi să alegem cel mai bun cadou în Martie: Bomboane,...

Dacă ar fi să alegem cel mai bun cadou în Martie: Bomboane, prajituri, dulciuri raw vegane!

467
0

De ce s-ar bucura doamnele și fetițele mai mult dacă nu de un mărțișor dulce și sănătos în același timp? Dulciurile vegane, fără zahăr, făină albă, ouă sau lapte, care nu te îngrașă, nu-ți cresc colesterolul sau glicemia, care nu te tulbură endocrin, ci dimpotrivă, care îți pot regla funcționarea normală a sistemelor corpului- este răspunsul perfect. Ele pot face asta datorită ingredientelor: nuci, caju, curmale, migdale, toate bio și toate în proporțiile care trebuie.

Am găsit așa ceva la Veganzza, când am mers la Piața Altfel, dar nu numai. Toate aceste minunății de ciocolată, cocos, ananas, fructe sunt atât de bune precum se văd în poză!

Povestea Veganzza este la fel de frumoasă ca și dulciurile. ”Este despre tine, este despre dulce, despre bucurie si despre viata”, ne spune Ioana, creatoarea Veganza.

Este bucuria data de emotia în care creezi ceva bun dar și sănătos totodată. „E bucuria care sta in spatele producerii deserturilor si viata adusa de ingredientele crescute ecologic, astfel incat sa contina informatia originală. Daca iti plac dulciurile si te lupti cu o alergie si intolerante la lactate sau gluten sau oua, ai ajuns in locul potrivit, pentru ca avem deserturile potrivite pentru tine, astfel incat viata ta sa fie si despre rasfat al papilelor gustative. Sau poate vrei doar sa renunti la zaharul rafinat, un motiv in plus sa mananci desertul potrivit ție”.

Mai multr de aflat, de gustat și de povestit, la Piața Altfel.