Acasă Evenimente De ce Patria Română?

De ce Patria Română?

Omenirea a intrat într-o nouă eră! Bulversarea începută la începutul anului 2020, prin apariția acestui blestemat Covid-19, reprezintă în fapt, o resetare care a început și care urmează și se va dezvolta în toate domenile: economic, social, industrial, politic, cultural, religios etc.

Fară îndoială că teoriile care au fost emise și vor continua și numeroase cărți legate de apariția acestui virus se vor înmulți și vor continua încă mulți ani de acum încolo.

Ce este sigur că, provocată sau nu, această pandemie a reușit pentru prima oară în istoria omenirii să se facă resimțită în lumea întreagă. Într-adevăr și în primul și în al doilea război mondial, niciodată conflictele nu au cuprins lumea întreagă. Oamenii se măcelăreau în Franța, Italia sau Europa Centrală dar ei trăiau normal viața, se distrau sau își petreceau viața cotidiană relativ fară probleme în America Latină sau largi porțiuni ale Africi sau ale Asiei. Același lucru și în al doilea război mondial în care chiar daca vârtejul războiului a cuprins suprafețe mult mai mari decât primul conflic mondial, viața se desfășura normal în America Latină, anumite parti ale Asiei, Africii, sau chiar Europa, în țări ca Suedia, Spania sau Elveția. De data acesta valul teribil al acestui ascuns dar ucigător virus, a adus teroare în toate, toate, meleagurile lumii.

Din Statele Unite până în Africa de Sus, Din Korea de Sud până în Noua Zeelandă, din Brazilia până în Franța, Italia sau Germania, toate țările și toate regimurile, democrații, dictaturi sau orice forma de guvernământ, au luat masuri de restricție. Mai mult, restrângerea sau chiar anularea transporturilor aeriene, a făcut imediat conștient faptul că lumea care devenise un fel de grand village, poate să devină de asemenea și un mare deșert în care totul se oprește. Dar România este bineînțeles o mica părticică a acestui extraordinar angrenaj care este lumea noastră. Problemele pe care le aveam deja , s-au găsit dintr-o dată acutizate. Greutățile sporite și deficitul sanitar, social și de guvernamant, a apărut la iveală în toată splendoarea incapacității sale de a face față unei situații extraordinare. Fară îndoială că vor fi multe de spus în următoarele luni și ani despre modul în care a fost gestionată această pandemie, că să nu spunem acest război invizibil. Am vrut deci, în acest context să apărem ca o voce liberă, independentă și să exprimăm cu forță și convingere așteptările multor oameni din țara noastră. Ziarul Online pe care îl vom edita, este un Ziar de Opinie, îl construim cu aportul benevol al fraților și surorilor în credința Iudeo-Creștină care doresc în fața haosului spiritual, moral și intelectual, dar și al unei distrugeri planificate, organizate și executate a societății noastre Românești, în special și a Europei în general, să ia poziție. Criza care atinge toate sectoarele activității umane, ne conduce din păcate în mod iremediabil către o schimbare totala de societate și de civilizație. Avem o “bombă cu întârziere care explodează pe etape”. Este vorba de bombă demografică, toată Europa având are o natalitate negativa.

Pentru a avea o renoire a generaților, ar trebui să aibă 2,1 copii per familie or toate ratele de fertilitate sunt negative. Franța 1,8, Anglia 1,6, Grecia 1,3 și Germania 1,3. România 1,4.

Din cele 31 de țări europene, rata medie a fertilității este 1,38. Numai migrația este cea care aduce sporul de populație, până în anul 2027, din 5 copii, unul vă fi musulman. Alt exemplu, este că Armata Rusă vă fi compusă din 40% musulmani inainte de 2050. Tăvălugul imigrației care se rostogolește peste Europa, va face că în mod inevitabil, civilizația noastră să fie înlocuită de cea musulmană.

Din păcate împotmolită în teribilele probleme pe care le avem, într-o decadență evidentă, în ultimii 30 de ani din punct de vedere al spiritului moral, intelectual și spiritual, fară să mai vorbim de distrugerea industriei, sistemului de sănătate, agricultura, al societății Românești, Romania este prinsa în acest angrenaj fatal și în totala inconștiență a clasei politice, corupte și apatride, asemenea vasului Titanic, se scufundă lent dar sigur.

Organizația națiunilor unite, prevede că in anul 2050 a tara noastra va avea o populatie de 10- 11 milioane. Iar în 2100, între 4-5 milioane. Practic în al doilea secol al milienului 2000, România vă dispărea de pe harta lumii.

Vom lupta cât Dumnezeu ne va da putere, pentru că în numerele ziarului nostru, toate aspectele și mai ales opinile Patrioților, indiferent din care partid sau angajament politic vin, să fie promovate si cunoscute Națiunii. Deviza noastra este: „Pentru Dumnezeu si Patrie”

Patria Româna

Bibliografie

Lucrări publicate sub egida Jurnalul Bucureştiului

Articolul precedentUzul rațiunii (Corespondență de la Grid Modorcea, scriitor, Dr. în Arte)
Articolul următorCe este şi cum funcţionează coachingul? Învăţarea prin coaching!
Fizician teoretician și matematician de formaţie pluri-inter și transdisciplinară, adept şi promotor al educaţiei de excelenţă (gifted education) şi jurnalist de investigaţii criminale francez, de origine română, specializat în MASS (Matematici Aplicate în Științe Sociale), în studiul fenomenelor socio - judiciare cu ajutorul unor structuri matematice complexe (teoria haosului - sisteme complexe, teoria ergodică, teoria teoria categoriilor și rețelelor, cercetarea operațională și teoria sistemelor formale de tip Gödel). Cofondator al IRSCA Gifted Education (Institutul Român pentru Studii şi Cercetări Avansate în Educaţia de Excelenţă), de peste un deceniu și jumătate, este Director de studii în cadrul CUFR România (Conseil Universitaire-Formation-Rechereche auprès des Grandes Ecoles Françaises-Consultanţă Universitară, Studii şi Cercetări de pe lângă Şcolile Superioare Franceze de Înalte Studii), organism educaţional franco-român agreat de stat, având ca obiectiv, consilierea, orientarea şi pregătirea candidaţilor români cu Diplomă de bacalaureat, respectiv ai studenţilor din primul ciclu universitar (Licenţă), la concursurile de admitere în sistemul elitist de învatamânt superior „La conférence des grandes écoles françaises” (Şcolile Superioare Franceze de Înalte Studii - CPGE-Classes Préparatoires aux Grandes Ecoles, Grandes Ecoles) şi Universităţile elitiste franceze (Licenţă, Master). Este autor a peste 600 de lucrări cu caracter științifico–didactic (articole și cărți de matematică și fizică, respectiv, de investigație jurnalistică – atât în limba română cât și în limba franceză, repertoriate și în BNF – Bilibioteca Națională a Franței, „François, Mitterrand”), care au contribuit la promovarea culturii și civilizației franceze în lume, precum și la admiterea a peste 1.000 de tineri români cu abilități intelectuale înalte (absolvenți de liceu și studenți) în școlile superioare franceze de înalte studii – Les Grandes Ecoles (un sistem educațional elitist și unic în lume), în special, în cele științifico–inginerești și economico–comerciale, dintre care, astăzi, majoritatea ca absolvenți, contribuie în calitate de cadre superioare sau de conducere la prosperitatea spirituală și materială a națiunii franceze în cadrul unor prestigioase instituții de învatamânt superior și de cercetare, mari companii private sau de stat, civile si militare, multinaționale, specializate în tehnologia de vârf, respectiv, în cadrul administrației locale și centrale de stat.