Acasă Economie Dekra România lansează la Braşov primul centru de evaluare pentru autoturisme rulate...

Dekra România lansează la Braşov primul centru de evaluare pentru autoturisme rulate şi vizează să atragă peste 10.000 de clienţi în primul an

50
0

Dekra, localizat în Braşov. cea mai mare organizație nelistată la bursă din lume, din domeniul Testărilor, Inspecțiilor, Certificării și Trainingului a lansat pe 7 septembrie 2021 primul centru de evaluare dedicat autoturismelor rulate din RomâniaCompania se așteaptă să genereze din noua linie de business venituri de peste 1 milion de euro în primul an, obiectivul de dezvoltare fiind de a deschide 25 de centre de testare la nivel național, până la sfârșitul anului 2022. Conform datelor deţinute de Acarom (Asociaţia Constructorilor de Automobile din România), înmatriculările de autoturisme rulate în România au ajuns în august 2021 la cifra de 34.828 unităţi, o creştere de +17.03 % faţă de august 2020. Pe primele opt luni din 2021, nivelul înmatriculărilor de autoturisme rulate în România a atins nivelul de 270.016 unităţi, o creştere de 11.82% faţă de perioada similară din 2020, respectiv 241.565 unităţi.

Piaţa de autoturisme rulate din România este una importantă, în creştere, motiv pentru care ne dorim să contribuim cu know-how-ul şi expertiza Dekra la această dezvoltare accentuată. Evaluarea şi verificarea autoturismelor rulate se bazează pe o reputaţie internaţională, Dekra fiind cel mai mare furnizor de servicii de evaluări și inspecții auto la nivel mondial, clienții noștri din România putând să beneficieze de o imagine completă, imparțială și credibilă privind starea autoturismului rulat pe care doresc să îl cumpere sau vândă”, declară Ionuţ Muntean, Director Executiv, Dekra România.

„Ne propunem ca prin lansarea noului serviciu de evaluare să aducem o îmbunătăţire în piaţă prin simplificarea şi transparentizarea procesului de vânzare-cumpărare a autoturismelor rulate. Pachetul de inspecții Dekra eVAL aduce servicii integrate de verificări profesioniste auto iar prin pachetele puse la dispoziţie, atât cumpărătorii cât şi vânzătorii pot alege din aceste soluţii în funcţie de nevoi şi de buget. Totul într-o manieră facilă şi rapidă, putând afla informaţii despre starea generală a autoturismului rulat, elementele de caroserie, funcţionarea motorului, istoricul de daune din România şi din Europa dar şi corectitudinea kilometrajului”, declară Cristian Flămînzeanu, responsabil de această linie de business, în cadrul Dekra  România.

Serviciul Dekra  eVAL cuprinde 3 tipuri de inspecţii: Dekra Essentials (durează 30 de minute şi costă 300 RON), Dekra Complete (durează 60 de minute şi costă 400 RON) şi Dekra Safety (durează 90 de minute şi costă 500 RON) şi se adresează conducătorilor auto care doresc să securizeze tranzacțiile aflându-se fie în postura de cumpărător, fie în cea de vânzător a unui autoturism rulat.

Despre Dekra

Dekra a fost înființată în 1925 în Germania şi este cea mai mare organizație nelistată la bursă din lume din domeniul Testărilor, Inspecțiilor, Certificării și Trainingului, cu peste 45.000 de angajaţi în aproximativ 60 de țări din toate cele șase continente. În anul 2020, grupul Dekra  a generat venituri în valoare totală de peste 3 miliarde de euro, efectuând peste 27 milioane de inspecții și evaluări auto și fiind acreditată în peste 20 de țări ca și Autoritate de Certificare

Dekra  România a fost înființată în anul 2005, are un portofoliu diversificat de clienți, de la cei mai mari jucători din industria auto, la companii din domeniul producției industriale, servicii financiare, logistică, Retail și HoReCa, pentru care oferă servicii de evaluări și inspecții auto, servicii de training tehnic și soft-skills, servicii în domeniul optimizării proceselor și al digitalizării, certificări ale sistemelor de management, audituri și evaluări pe baza cerințelor clienților.

Dekra  România a fost înființată în anul 2005, are un portofoliu diversificat de clienți, de la cei mai mari jucători din industria auto, la companii din domeniul producției industriale, servicii financiare, logistică, Retail și HoReCa, pentru care oferă servicii de evaluări și inspecții auto, servicii de training tehnic și soft-skills, servicii în domeniul optimizării proceselor și al digitalizării, certificări ale sistemelor de management, audituri și evaluări pe baza cerințelor clienților.

Detalii privind Dekra eVAL: Dekra Autoreport, Contact: dekra@dekracert.ro, eval@dekracert.ro

Notă. A se vedea și articolul conex

Mobilitatea urbană în Zona Metropolitană Brașov – probleme și identificarea de soluții (Conf. dr. ing. Stelian Țârulescu – Universitatea „Transilvania” Brașov). Lista zonelor metropolitane romînești (peste 100.000 de locuitori) și franceze (peste 500.000 de locuitori)

 

Nota redacției

Cartea „Investigații Jurnalistice” dedicată Generalului Constantin – Bartolomeu Săvoiu. Cultură generală prin intermediul „faptului divers” din lumea contemporană franceză și internațională (marea criminalitate–crima organizată, terorism–jihadologie, crime de sânge, crime sexuale–kidnapping, crime economico–financiare, erori judiciare–revizuirea condamnărilor penale–repararea detenției și a erorilor judiciare). Lansarea cărții va avea loc la BCU (Bibliotreca Centrală Universitară) din București

Investigations Criminelles (Investigații Criminale)

Direction Centrale de la Police Judiciaire (DCPJ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.