Acasă Economie ParkLake alege soluția de birouri smart Nooka Space și oferă clienților opțiunea...

ParkLake alege soluția de birouri smart Nooka Space și oferă clienților opțiunea de a lucra remote din grădina centrului comercial

88
0

În urma unui parteneriat în exclusivitate pentru București, Nooka Space instalează primul birou smart în grădina ParkLake, redefinind astfel conceptul de „a lucra remote” pentru clienții centrului comercial, dar și pentru cei care locuiesc în proximitate.

Lansat pe piața locală în luna aprilie a acestui an, Nooka Space este start-up-ul irlandez care a inițiat  în 2020 primul concept de birouri smart de proximitate la nivel global, pe fondul pandemiei și al schimbărilor survenite pe piața muncii. În grădina ParkLake este disponibil modelul de birou Nooka One, care cuprinde două stații de lucru, internet de mare viteză, mobilier și accesorii moderne, precum și senzori smart ce permit utilizatorilor o administrare facilă. Accesul se poate face prin intermediul aplicației mobile Nooka Space, ce poate fi descărcată din Google Play pe dizpozitive de tip Android și Ios.    

ParkLake este o locație excelentă pentru Nooka Space și se potrivește viziunii noastre de a oferi spații inteligente și flexibile de lucru, în zone foarte accesibile utilizatorilor. Pe lângă multitudinea de magazine și servicii, cei care aleg să lucreze remote din biroul Nooka, se pot bucura din plin de natură, având acces direct către parc. Strategia noastră este să creăm în marile orașe din România o rețea complexă de birouri smart de proximitate, disponibile în zonele de interes ale oamenilor”, a declarat Sergiu Băbășan, Country Manager Nooka Space România.

„Pandemia a adus multe schimbări în comportamentul consumatorilor, de la modul în care își fac cumpărăturile și își petrec timpul liber, până la felul în care lucrează. A te adapta și a răspunde nevoilor în contextul actual sunt condiții absolut necesare, iar noi încurajăm inovația și orice nouă soluție care vine să îmbunătățească viața oamenilor. Biroul smart Nooka se integrează foarte bine în ecosistemul nostru și ne bucurăm să oferim clienților opțiunea de a lucra aproape de natură, dar și de de toate facilitățile pe care centrul comercial le oferă”, a completat Simona Badea, Deputy Center & Marketing Manager ParkLake.

Cei care aleg să lucreze în biroul mobil Nooka din grădina ParkLake își pot personaliza modul de lucru, de la intervalul în care vor să închireze spațiul, până la condițiile ambientale. Astfel, aceștia pot controla calitatea aerului, iluminarea, încălzirea, plățile și rezervările inteligent, prin intermediul aplicației mobile. Biroul este prevăzut și cu purificator de aer și lumini UV-C, pentru a dezinfecta spațiul și a menține cele mai înalte standarde sanitare. Biroul Nooka poate fi închiriat în baza unui abonament lunar sau a unor tarife orare, în funcție de necesități.

Modelul de business Nooka Space este complementar pieței de birouri și pune accentul pe mobilitate și flexibilitate, oferind opțiunile închirierii, achiziției și veniturilor partajate. Astfel, Nooka Space se adresează atât persoanelor private care vor să beneficieze de propriul birou, cât și companiilor și autorităților locale care doresc să investească în astfel de facilități și să își creeze propria retea de birouri mobile de proximitate în beneficiul oamenilor. Facilitățile de producție ale startup-ului irlandez Nooka Space se află în România, la Cluj-Napoca, iar instalarea și transportul sunt gratuite pe întreg teritoriul Uniunii Europene. La nivel global, birourile Nooka se regăsesc în Irlanda, Elveția și Italia și urmează să fie în curând prezente și în Olanda, Luxemburg și Belgia.

Despre Nooka Space

Nooka Space este start-up-ul care a dezvoltat primul concept de birouri de proximitate inteligente și mobile din lume. Povestea Nooka a început în Irlanda, în anul 2020, continuă în 2021 în Uniunea Europeană și plănuiește să ajungă în 2022 până în Statele Unite, din dorința de a rescrie definiția spațiului de lucru și de a ajuta la construirea birourilor viitorului: mai accesibile, mai flexibile, mai intime, mai inteligente și mai prietenoase cu mediul. Birourile compacte Nooka pot fi închiriate și subînchiriate la costuri accesibile, contribuind la construirea unei comunități Nooka bazate pe creativitate și colaborare. Pentru mai multe informații vizitați site-ul  Nooka Space.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shopping-ul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc –Natură−Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând. Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.  Mai multe informații aveți pe site-ul ParkLake.

Nota redacției

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.