Acasă Opinii Scenariile lumii…China bine jucat!

Scenariile lumii…China bine jucat!

 
  
Textul este preluat, dar a stârnit destule controverse mai ales în mediul online.
Știu, veți spune că povestea ține de Arta Războiului.
Dar nu-mi pot închipui cum în trei săptămâni chinezii erau deja echipați pentru tot.
Chiar dacă sunt recunoscuți pentru reacțiile rapide.
Prostia se extinde.
Nu vreau să fiu catalogat în rândul analiștilor în economie sau război.
Dacă aș fi prost, aș cataloga textull ca o nouă spălare pe creier. Posibil lansată chiar de SRI.
Toată lumea dă din gură și atât.
Nu pot ignora că întreaga Chină, de la stat până la companii sau chiar particulari, au cumpărat la greu aur în ultimii ani și nu pentru industria electronică, pe care l-au tezaurizat, scenariul fiind posibil.
Una peste alta, ceva pute cu acest virus.
Chiar și în Biblie scrie că înainte de Apocalipsă rasa galbenă va domina pământul.
Dar tot va veni Apocalipsa într-un fel sau altul pentru că și ei sunt la fel de lacomi și iraționali ca noi toți. În plus, sunt infinit mai cruzi decât noi.
“Chacun pour soi”.
Baba Vanga cam tot la fel glăsuia.
Melodie ce se poate interpreta la pianul principal de Putin.
UE și SUA nu e la prima confruntare cu China.
Săbiile oricum se vor ascuți mai tare.
Pozez în Toma Necredinciosul că vreo companie americană sau europeană și-a scos la bursă pachetul majoritar de acțiuni.
Chinezii pot fi acționari, dar nu au putere de decizie în firmele respective.
Nu trebuie omis și scenariul unui viitor război nuclear, o nouă confirmare că omul a distrus Planeta. Sau poate virusul a apărut la fel cum apar toți ceilalți viruși.
China a profitat economic de ocazie, dacă e adevărat, iar datorită că guvernul și vocea sa sunt respectate în China, au reușit să stopeze epidemia. Să nu uităm că pământul e plat. Sunt multe teorii, dar adevărul nu o să îl aflăm niciodată, mai degrabă afli cine l-a omorât pe John Fitzgerlas Kennedy.
Multe știri false circulă pe net pentru dezinformare.
Pentru cei care nu știu, un zărboi poate fi pierdut doar din lipsa netrimterii unui mesaj. Dacă în China scădeau acțiunile cu 40 % acum deja lumea era într-o recesiune. Ar fi colapsul economiei mondiale. Criza economică din 2008 a fost cauzată de o scădere de 7 % pe toate sectoarele, informație ce se poate verifica.
China deține 7 mii de miliarde de dolari la saltea.
Dacă atacă economia Americii, se atacă ei singuri.
Sună a scenariu de film, dar nu este de necrezut.
Vorba idiotului Viorel Stegaru din Blăgești: Probabil că da, să sperăm că nu. Cum nu e bine ca oamenii de rând să știe tot adevărul.
Dacă ar fi după Vulpița i-ar trimite pe americani să dea și ei o bombă biologică în China și să-și ia acțiunile înapoi.
Nu-mi poate scoate nimeni din cap dilema de ce s-a infectat numai Wuhanul, iar Coreea de Nord și Rusia nu au fost așa de afectate.
Chiar dacă în aceste țări legile se execută, nu se discută. Aspect neluat în seamă de grupurile de caterincari.
Unii calcă pe cadavre la propriu să le fie lor bine. Dacă ar fi adevărat chinezii, ar trebui izolați de tot mapamondul. 
  
Dar mie nu-mi este frică de moarte.
Cred în Dumnezeu, în Dumnezeul meu.
Creatorul este cel care a îngăduit această situație, că nu mai erau limite în nimic.
Totul devenise un dezastru și era singura șansă să fim opriți.
Nu vedeai decât fițe de doi lei, cu pretenții absurde în toate, iar dependențele începeau din fașă. S-au pierdut valorile.
Familia e pe cale de dispariție.
Toată lumea vrea carieră, vrea bani mulți, case mari prostești, vedete din toate dezbrăcatele și tatuatele, obrăznicia și tupeul nu cunosc limite, profesorii fiind speriați de beizadele.
Totul e un dezastru. O mizerie de viață.
Degeaba aruncăm vina pe alții, că toți ne-am degradat uman și suntem vinovați pentru ce trăim. Curând, poate și acum, poliția va bate și va aresta oameni pentru simplul motiv că ies din casă.
Undele 5 G vor termina scenariul.
Dar niciodată să nu te bucuri de durerea unui popor.
Sunt mulți îngeri care mor acum, fiind o șansă la mântuire, ca și suferința de altfel.
Doar știm suferința multor mucenici.
Când nepăsarea va dispărea, Dumnezeu ne va binecuvânta.
Dumnezeu, în opinia mea, nu vrea genocid, ci doar îl îngăduie pentru păcatele noastre. Asta pentru că suntem oi învățate să urmeze necondiționat.
Întrebați-vă de ce Sodoma și Gomora au fost rase de pe suprafața pământului.
Sau de ce a avut loc potopul. Totul depinde de conștiință, iar aici stăm prost.
Ne îndepărtăm de binele propriu prin faptele noastre dar și prin cuvintele care au puterea de a ucide.
Bine ar fi ca oamenii să învețe ceva. Arma biologică se numește manipularea modernă cu tehnologie modernă. Sau curând vom avea războiul China vs Terra. 
Doar a zis Arsenie Boca că se va ridica un popor fără cruce și va intra în toate casele și va mânca carne de om și puțini vor fi aceia care vor scăpa.
Sfărșitul e aproape. Măcar să ne dorim multă sănătate și pacea Lui Isus Hristos. Guvernanții au avut o problemă simplă de rezolvat, dar au ales greșit.
Cele două variante vizau fie lăsarea granițelor deschise și se îmbolnăveau 18 milioane de oameni din țară, ori le închideau și se supărau 2 milioane. Acum ne-au și îmbolnăvit și omorât că stăm în detenție forțată în case.
De aici și pierderea viitoarelor alegeri pe mâna lor.
Covidul-19 nu a venit prin poștă în România.
Neîncrederea în greii lumii a fost zdruncinată din temelii. Nu mai vrem mondializare, căci sub masca mondializarii se ascunde imperialismul și dorința unora de a lua locul divinitatii.
Ar trebui toți cercetătorii aceia judecați pentru genocid de TPI, să ancheteze cineva aceste masacre împotriva umanității, este foarte crud acest virus nu ai cu ce te apăra în fața lui decât cu o mască.
Suntem mințiți. Pădurile acum se taie și se fură mai mult. În păduri nimeni nu controlează. Nimic nu va rămâne al nostru.
Nu e târziu să realizeze omul de rând că votul lui îl ucide acum, nu cei care ucid sunt vinovații, ci cei care au votat pro crima în masă de-a lungul ultimilor 30 de ani. Probabil guvernul chinez a vrut să creeze un virus nou prin care să își mai împuțineze propriul popor, dar totul a scăpat de sub control și a ajuns peste tot. E o ipoteză plauzibilă.
Ceea ce se întâmplă acum în lume este un puzzle grozav de complicat. Strategie de a domina lumea e mai puternică decât atacurile teroriste.
Amestecătura de război psihologic, ucidere/sinucidere și datorită funcției în scop nobil. Așa cum umblăm acum cu toții cu chipul acoperit, cine mai poate condamna acei musulmani acoperiți din cap până în picioare?
Încă o caracteristică: Biserici închise. Autoritățile zic că ne țin în case fiindcă ne vor binele, nu?
Ok, atunci, dacă ne vor binele, de ce pe vremea lui Ceaușescu se făceau anchete epidemiologice în cazul sifilisului, adică toți care avuseseră contact sexual cu un bolnav/bolnavă erau luați forțat la spital și testați să nu aibă și ei sifilis, iar autoritățile din ziua de azi nu mai fac anchetă epidemiologică la cazurile de sifilis? E clar că îi doare în fund de sănătatea noastră. Acum ei execută un ordin primit foarte de sus, de aia ne țin închiși în case, nu că le-ar păsa de sănătatea noastră. 
  
Americanii s-au retras din experiment când au văzut ce rezultă, iar chinezii au fabricat singuri virusul ăsta de căcat.
Oare americanii îi dau în judecată pe chinezi și le cer imensa sumă de 20 de trilioane de dolari fără să aibă dovezi?
Bineînțeles că au dovezi, altfel nu i-ar da în judecată.
Sunt prea mari lucrurile ce nu se leagă cu această pandemie (și să zicem că ar fi fost un accident într-un laborator și tind să cred în teoria asta păi atunci ar trebui închise toate laboratoarele ce se ocupă cu așa ceva.
Nu putem pune viețile tuturor în pericol pentru că vreți să cercetați voi nu știu ce tâmpenie și nu zic că acolo se fabrică arme biologice sau chimice, nu ci spun că cu materialele ce se lucrează acolo se poate pune în pericol toată omenirea și nu cred că ne permitem asta.
Ceea ce trăim acum este un plan diabolic premeditat, punct cu punct, așa cum a fost căderea comunismului în 1989.
Când greilor lumii nu le mai convine un sistem, îl schimbă, dar fac in așa fel încât să nu se prindă lumea că este planificat.
Măsurile de izolare impuse de autorități sunt mandatarii, iar daca vă veti duce la Înviere veți fi amendați conform legii cu amenzi ce vor începe de la suma minimî de 2000 de roni. Plătiți pentru o candelă.
Toate laboratoarele de cercetare virusologică din lumea au în stoc viruși și bacterii foarte nasoale folosite pentru a face vaccinuri, nu arme biologice.
Oricum, laboratorul din Wuhan nici măcar nu are tulpina pură a virusului ce a cauzat pandemia, aceasta este ținută într-un laborator din Singapore (adică nu în China). Până la urmă nici gripa spaniolă nu a fost o armă biologica. Asta arată cât de amărâți încă suntem noi oamenii, în ciuda întregului nostru progres științific.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.