Acasă Opinii Verden-n față despre ai lor și ai noștri!

Verden-n față despre ai lor și ai noștri!

Se impune de urgență un referendum.
Poporul Român trebuie să hotărască cine să-i treacă pragul.
Domnilor politicieni România are peste 3 milioane de concetățeni în afara țării.
Dacă doriți imigranți chemați-i înapoi și dați-le toate drepturile pe care vă pregătiți să le dați altora.
Ei nu sunt rasiști și nici rai! Sunt doar săraci și muncesc cu toții atât în țară, cât și în afara ei ca să trăiască mai bine și să lase ceva copiilor.
Noi v-am ales să ne reprezentați cu cinste și pe dreptate.
Nu v-am ales să fiți vasalii Înaltei Porți UE să-i executați ordinele stând îngenunchiați și Pupând Papucul Primei Doamne!
Trebuie să vă fie rușine! Imigranții sirieni sunt în urma unui război militar. Dar sunt milioane de imigranți Români prin toata lumea în urma unui război social și financiar, oare nu de concetățenii noștri trebuia să avem în primul rănd grijă?
Povestea cu rușii este o manipulare foarte bună a Securității prin care au reușit să distragă atenția unei bune părți a populației de la preluarea puterii de către Securiști. 
  
Și apropos de “povestea cu rușii” ca “manipulare foarte bună”, știți Dvs. cât de mulți Ruși și Ucrainieni veniseră ca “turiști” în România după 10 decembrie 1989?
Toți bărbați unu’ și unu’, ca sportivii de full contact.
Centrul municipiului Iași colcăia de ei, unde te întorceai auzeai vorbindu-se limba lor grohăită, de parcă erai la Moscova.
Bun. Atunci ce erau neidentificații?
În arhivele cu dispăruți nu au fost trecuți pe listele de morti, unii nu aveau acte asupra lor, altora li s-au luat actele deliberat de către securitate.
La acea oră Romania era un stat cu granițe închise în care nu se putea ieși sau intra fără cunoștiința Securității, poliția de frontieră fiind o anexă a Securității.
Ceaușescu a vândut armament teroriștilor lumii, timp îndelungat, printr-o operațiune cunoscută sub numele de „Stele”, în urma căreia România ajunsese lider pe piața internațională a diamantelor, primite la schimb pe tehnica de lupta și vândute apoi la prețuri exorbitante către bogații lumii.
Operațiunea în sine era ilegală și tot contrabandă de stat cu arme se numea, doar că banii rezultați din sprijinirea terorismului mondial și vânzarea diamantelor erau băgați de „dictator” în vistieria țării, în construirea de spitale, școli, locuințe, drumuri pentru români.
Operațiunea a fost accentuată între anii 1983 – 1989, și era canalizată pe două căi de transport a armelor fabricate în România, către țările arabe dar și țări din Europa Occidentală:
1. Pe calea aerului, cu avioane militare de transport
2. Pe vapoare de tipul celui condus de Traian Băsescu.
Nume care acum sunt sonore pe scena politică a țării au fost implicate în această operațiune (prin diversele grade și funcții avute în „Stele”), iar după îndepărtarea lui Ceaușescu, aceștia și-au creat propriile rețele de contrabandă cu armament, diferența fiind că vânzarea ilegală a rachetelor românești a condus la îmbogățirea personajelor și nu la cea a bugetului de stat, iar „Stele” și-a schimbat denumirea în „Țigareta”.
Acum, singurul dovedit și indicat de către autoritățile columbiene, americane, ruse și franceze – pe baza probelor și a declarațiilor luate lui Victor Bout (dealer mondial al morții, cu care a avut relații directe), Shimon Naor (un alt traficant internațional de arme, de asemenea cu conexiuni la Cotroceni) și Valentin Vasilescu (fostul comandant al Aeroportului militar Otopeni, arestat nefondat în urmă cu ceva ani pentru implicare nedovedită în „Țigareta” II) – ca fiind pionul numărul 1 în comerțul ilicit cu tehnica de luptă și armament și sprijinirea terorismului internațional, este nimeni altul decât Traian Băsescu!
Descoperirea sa este principalul motiv al venirii rapide și neanuntate a directorului CIA la București. Odată cu venirea la putere a lui Traian Băsescu, în anul 2005, Bucureștiul a devenit locul preferat de negociere al gherilelor columbiene FRAC (Revolutionary Armed Forces of Colombia)  cu traficanții de arme. Acoperiți de către SRI, la ordinul lui Băsescu (operațiunea a fost coordonată de ănsuși generalul Florian Codlea), teroriștii FARC au avut tupeul să vină în România chiar în preajma summit-ului NATO, deși locul era împânzit de servicii secrete din toată lumea. După arestarea spectaculoasă a “Neguțătorului morții”, Viktor Bout, un apropiat al lui T.B. (Bout încă deruleaza afaceri ilegale prin diverse firme pe teritoriul României, iar avionul ce aparține teroristului și cu care se face contrabandă la greu cu tehnică de luptă, se pare că este parcat chiar lângă avionul prezidențial, la Romavia) și numărul doi al rețelei de guerila FARC a trecut prin țara noastră. Numărul doi al Forțelor Armate Revoluționare din Columbia (ARCF), Raul Reyes, ucis între timp de către armata coumbiană într-un bombardament desfășurat pe teritoriu ecuadorian, a fost în Bucuresti chiar în preajma sumitt-ului NATO. El a negociat cumpărarea unei cantități de uraniu, direct cu Băsescu, la care a ajuns prin interlopul ucrainean Semyon Yukovich Mogilevich, care făcea parte dintr-o grupare mafiotă rusă, pentru a construi o “bombă murdară”. În România urma să se discute detaliile tranzacției, livrarea urmând să fie făcută în altă țară, conform surselor credibile pe care le avem la dispoziție. Surse din Serviciul de informații britanic MI6 spun că „Reyes voia să folosească uraniul vândut de către președintele Romăniei pentru fabricarea unei bombe pe care să o folosească într-un atentat împotriva președintelui columbian Alvaro Uribe, dușmanul de moarte al FARC și cel mai fidel aliat al Statelor Unite în America de Sud. De la dizolvarea Uniunii Sovietice, gruparea condusa de Mogilevich a stabilit ceea ce raportul MI6 numea “o relație de lucru cu Al-Queda”. 
  
După ce primea armamentul solicitat, Bout îl livra, în special, talibanilor şi teroriştilor din Al-Qaeda. Vorbind de încărcarea armelor pe Aeroportul Otopeni, el îl menţionează pe „ministrul Transporturilor Traian Băsescu şi faptul că Bout a cumpărat de la acesta un mare număr de avioane la preţul unui jeep.
* Il-18 YR-IME TAROM, seria 18300 6205, vîndut cu 131.000 de dolari. Acum, Iliuşin-ul are înregistrarea EL-AHO a companiei Air Cess, din Emirate. Air Cess este una dintre companiile de bază ale lui Bout.
* Il-18 YR-IMD TAROM, seria 18200 4804, vîndut cu 127.000 de dolari. După vînzare, avionul a avut înregistrările ER-ICM, EX-7504, EL-ADY, 3D-ALQ şi a ajuns la Santa Cruz Imperial, altă companie a traficantului rus.
* Il-18 YR-IMG TAROM, seria 18400 7301, vîndut cu 157.000 de dolari. Aeronava aparţine, acum, companiei Renan Air, firmă parteneră a “comerciantului morţii” din Republica Moldova, care a făcut trafic cu arme în Africa. Înregistrarea i-a fost schimbată ca ER-ICG.
* Il-18 YR-IMJ TAROM, seria 18600 9102, vîndut lui Viktor Bout. Aeronava a fost implicată în traficul de arme în Africa.Inspectorii ONU au descris, cu lux de amănunte, implicarea fostului avion românesc în “comerţul morţii“. Avionul aparţine tot companiei Renan Air, dar are înmatricularea ER-ICJ.
Surprinzător, el a dezvăluit că la conducerea organizaţiei lui Bout apar – in afara lui Traian Basescu – si alte numeroase nume româneşti.
Ele se referă la piloţi, navigatori, mecanici, dar si ofiteri ai Serviciului Roman de Informatii care, cu timpul, au fost promovaţi în înalte poziţii. 
La final, nu pot să vă dau decât un singur sfat. Judecați și gândiți singuri. Atât am avut de spus. Pentru azi, evident.
Cu plecăciune,  Pompiliu Comșa

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.