Acasă Conferinte, Dezbateri BRCC (British-Romanian Chamber of Commerce) Forum: „New Horizons for UK-Romania Trade and...

BRCC (British-Romanian Chamber of Commerce) Forum: „New Horizons for UK-Romania Trade and Investment”

După o lungă perioadă presărată cu evenimente online, Camera de Comerț Marea Britanie-România (British-Romanian Chamber of Commerce-BRCC) a organizat astazi 7 aprilie, la Hotel Marmorosch din București, evenimentul de debut a „BRCC Forum: New Horizons for UK-Romania Trade and Investment”.

Evenimentul a reunit experți din diferite domenii care au discutat despre cum putem să construim reziliența pentru lumea de mâine și să investim în sectoare-cheie. A fost o bună oportunitate de a afla cele mai recente strategii pe care le pot explora oamenii de afaceri pentru a-și dezvolta afacerea și de a afla cele mai recente tendințe de la liderii din diverse industrii.

Organizat în format hibrid, evenimentul a reuni aproximativ 60 de participanți, oferind fiecărui invitat oportunități de relaționare față în față cu experți, atât din sectorul privat, cât și din sectorul public, pentru a identifica baze comune pentru colaborare, a crea parteneriate, a obține recomandări.

Surpriza cea mai mare a evenimentului a venit de la una din firmele participante (care a fost si sponsoruâul principal al evenimentului). Este vorba despre Clustepower din Craiova, o firmă de SmartCloud care folosește tehnologia inteligentă de stocare a datelor, configurată și gestionată de algoritmi de inteligență artificială (AI). Abordarea de ultimă oră a acestei firme, fondata de trei tineri afaceristi romani anul trecut, oferă agilitate digitală și o mare eficiență.

De asemenea, Clusterpower este primul centru de date certificat complet Tier III din Europa de Sud-Est, care garantează securitate maximă a stocării și gestionarea în siguranță a datelor clienților, o adevarata „autostradă digitală” către Europa de Vest și  detine singurul campus tehnic care își produce prin trigenerare cu echipamente Rolls-Roice propria energie electrică. Sistemul lor inovator le permite să producă simultan energie electrică pentru centrul lor de date și aer rece constant pentru servere.

Yugo Neumorni, Chief Digital Office la Clusterpower (în stânga imaginii), în dialog cu Colin Lovering, Președinte al BRCC

Se mândresc cu un Centru de excelență AI, cu o infrastructură inovatoare pentru învățarea profundă și procesarea învățării automate. Colaborează cu universități românești de cel mai înalt nivel, iar experții lor sunt pe deplin pregătiți să asiste toți clienții Cluster Power în configurarea soluțiilor AI.

Bibliografie

BRCC FORUM: New Horizons for UK-Romania Trade and Investment – Bucharest, 2022 Edition

 

Nota redacției

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.