Acasă Economie Brokerul de credite AVBS Credit a intermediat în primele 10 luni ale...

Brokerul de credite AVBS Credit a intermediat în primele 10 luni ale anului 2021 credite bancare și non-bancare în valoare de 56 milioane euro, în creştere cu 82,5% faţă de anul anterior

Brokerul de credite AVBS Credit anunţă un avans al cifrei de afaceri de peste 1.200.000 euro în 2021, cu o creştere de cca 84,6% faţă de anul 2020. Pentru anul 2022, compania de brokeraj bancar are în planul de dezvoltare dublarea reţelei de francizaţi, obiectul fiind de a atinge un număr de 100 francize până la finalul anului viitor.

Compania românească de intermediere credite bancare, AVBS Credit a înregistrat în primele 10 luni ale anului 2021 o creştere a  vânzărilor de credite bancare și non-bancare de cca 82,5% faţă de anul anterior, ajungând, astfel, la un rulaj al creditelor intermediate în valoare de 56 milioane euro.

„Procentul de creştere derivă din faptul că în perioada pandemică, românii nu au mai călătoritla fel de mult, nu au mai cheltuit la fel de mult pe ieşirile în oraş prin restaurante sau cluburi,ci aceştia aueconomisit mai mult și au strâns banii de avans cu care și-au achiziționat locuințe mai spațioase prin credite. Acești factori au determinat o creştereconsiderabilă a volumului de credite ipotecare. În primele 10 luni ale anului 2021, am intermediat un volum de credite ipotecare mai mare cu 110% față de cel intermediat în aceeași perioadă a anului trecut”, declară Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit.

Conform datelor interne ale companiei AVBS Credit, dezvoltarea infrastructurii de accesare de credite bancare, facilitate prin intermediul brokerilor francizaţi AVBS Credit, a fost pârghia care a asigurat vânzările şi care a presupus acces la cele mai bune produsebancare şi intermedierea de credite ipotecare potrivite nevoilor românilor. Un număr aproximativ de 1.500 de cetățeni din România au accesat credite bancare prin intermediul brokerilor AVBS Credit în primele 10 luni ale anului 2021, din care mai mult de jumătate din ei au accesat credite ipotecare și Noua Casă!

Potrivit brokerului de credite AVBS Credit, un număr aproximativ de 1.500 de cetățeni ai României au accesat în perioada ianuarie–octombrie 2021 credite bancare în sumă totală de 56 milioane de euro, cu o creştere de 82,5% faţă deaceeași perioadă a anului 2020. În general, preferinţele românilor care apelează la brokerii de credite se direcţionează către achiziţia de case și apartamente spațioase.

Cele mai solicitate credite bancare și non-bancare de către români în perioada ianuarie – octombrie 2021

Potrivit companiei, brokerii de credite francizaţi ai AVBS Credit au vândut credite bancareși non-bancare:

  •  74,6%credite ipotecare
  • 12% credite de nevoi personale
  • 11,4%credite noua casă
  • și 2% alte tipuri de credite

Valoarea medie a unui credit ipotecar accesat a fost de 65.000 euro, iar cel mai mare credit ipotecar contractat de un client a fost de 500.000 euro. În ceea ce priveşte repartiţia pe zone geografice, cel mai mare volum de credite ipotecare a fost vândut în București, urmat deurmătoarele județe: Constanța, Timiș, Argeș, Iași, Mehedinți și Satu Mare. Detalii pentru obținerea unei francize AVBS Credit  la adresa electronică: AVBS Credit-Franciză

AVBS Credit  numără peste 50 deFrancize răspândite în Bucureşti şi în oraşele importante ale ţării. Cca 70% dintre Francizele AVBS Credit sunt conduse de oamenii care au renunțat la joburile din bancă, pentru că au decis să devină antreprenori în sistem de franciză, au vârste cuprinse între 25–54 de ani şi provin din orașe precum București, Arad, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Brăila, Caransebeș, Călărași, Constanța, Craiova, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Gheorgheni, Iași, Lugoj, Mangalia, Otopeni, Petroșani, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Strehaia, Târgoviște, Târgu Mureș și Timișoara. Cel mai mare credit bancar intermediat de către un broker de credite AVBS Credit se situează în jurul valorii de 500.000 euro şi a fost destinat achiziţiei unei locuințe.

Planurile companiei de brokeraj bancar sunt de a-şi dubla francizaţii actuali, atingând un număr de 100 francize până la finalul anului 2022. Referitor la produsele de creditare ale companiei, cele mai accesate sunt: 74% creditele ipotecare, 13% creditele Nevoi Personale, 10% creditele Noua Casă, 3% alte tipuri de credite. Cu sprijinul brokerilor de credite, cetățenii din România au acces la cele mai bune produse bancare conform nevoilor lor.Clienții care au în plan să achiziționeze o locuinţă pot contacta brokerii AVBS Credit pentru a primi informaţiile necesare și pentru intermedierea unui credit ipotecar potrivit lor.

AVBS Credit  urmăreşte să îşi dezvolte la nivel naţional reţeaua de francize în domeniul brokerajului bancar, în special în Bucureşti şi în cele mai importante oraşe din ţară. Compania AVBS Credit dorește să coopteze în echipă specialiști din banking, cu experiență mai ales pe partea de creditare, dar care să aibă și unputernic spirit antreprenorial. Specialiștii cu experiență financiar-bancară și în vânzările directe de produse de creditare, care stăpânesc arta comunicării offline și online, cu un pachet interior de bune practici, care știu să folosească instrumentele informatice specifice de lucru, au cunoștințe minime de marketing, sunt dornici să își consolideze o reputație impecabilă pe plan local ca brokeri de credite și care au viziunea necesară pentru a dezvolta pe termen lung franciza AVBS Credit, îşi pot deschide un birou în domeniul intermedierii creditelor bancare.

AVBS Credit este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de către antreprenorul Valentin Anghel, care oferă servicii de intermedieri credite bancare personalizate și 100% gratuite pentru clienți. AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră ARBC (Asociația Română a Brokerilor de Credite). Detalii despre obținerea unei francize AVBS Credit puteți obține la adresa electronică Avbs-franciză, obținere franciză

Alte articole despre AVBS Credit în Jurnalul Bucureştiului

Notă. Instituție financiară nebancară (IFN) este o entitate, alta decât instituțiile de credit (bănci), ce desfășoară o activitate de creditare cu titlu profesional, în condițiile stabilite de lege. În cazul României, înființarea și funcționarea IFN-urilor sunt reglementate de Legea nr. 93/2009 privind instituțiile financiare nebancare. Acestea pot desfășura, în condițiile legii, următoarele activități de creditare:

  • a) acordare de credite, incluzând, fără se limita la: credite de consum, credite ipotecare, credite imobiliare, microcredite, finanțarea tranzacțiilor comerciale, operațiuni de factoring, scontare, forfetare;
  • b) leasing financiar;
  • c) emitere de garanții, asumare de angajamente de garantare, asumare de angajamente de finanțare;
  • d) acordare de credite cu primire de bunuri în gaj, respectiv amanetare prin case de amanet;
  • e) acordare de credite către membrii asociașiilor fără scop patrimonial organizate pe baza liberului consimțământ al salariaților/pensionarilor, în vederea sprijinirii prin împrumuturi financiare a membrilor lor de către aceste entități, organizate sub formă juridică a caselor de ajutor reciproc;
  • f) alte forme de finanțare de natura creditului.

În funcție de natura activitații, instituțiile financiare nebancare au obligația de a se înscrie într-unul dintre registrele BNR: Registrul Special, Registrul General sau Registrul de Evidență. Instituțiile înscrise în registrele Special și General au obligația de a se constitui ca societăți comerciale pe acțiuni și sunt supravegheate de către Banca Națională a României.

Nota redacției

Revista internațională de cultură „Cervantes”: Rezumat al interviului „interzis” al profesorului – cercetător Thomas Csinta, acordat jurnalistului Geo Scripcariu, de la Radio Punct Londra