Acasă Opinii De ce și oamenii sănătoși trebuie să se vaccineze? (Corespondență de la...

De ce și oamenii sănătoși trebuie să se vaccineze? (Corespondență de la scriitorul și cineastul Grid Modorcea)

Când a dat peste noi Corona Lisa, savanții s-au grăbit să găsească leacul, un vaccin împotriva Covid -19. Ca omul depistat cu acest virus să poată fi vindecat. Șefii de stat au dat termene că până în septembrie, cel târziu decembrie, vaccinul va ajunge în spitale. Și fabricanții au făcut vaccinul în producție industrială. Dar nu unul, marele vaccin, panaceul universal, ci vaccinuri, mai multe, de toate felurile, să aibă și măgarii.

Și s-a ajuns la saturație. S-au înmulțit fabricanții și s-a ajuns la mai multe doze decât populația bolnavă. Și deodată ne trezim că vaccinul e făcut nu pentru oamenii bolnavi, ci pentru cei sănătoși. Aceasta se numește cică imunizare. Dar corpul omenesc este imunizat de la natură. Virușii naturali îl întăresc, nu-l omoară. Atunci s-a aruncat pe piață ideea că nu e vorba de un virus natural, ci unul biologic. Și că e necesară imunizarea artificială.

Cine le-a dat ideea fabricanților că toată populația pământului trebuie să fie imunizată împotriva coronavirusului? Oare cine? Afaceriștii de la OMS (Organizația Mondială a Sănătății)? Bill Gates? Fiindcă se vede limpede că la mijloc este vorba de o mare cacealma, o mare afacere, o afacere pe spinarea oamenilor sănătoși. Fiindcă aceste vaccinuri nu garantează o protecție absolută, ci doar limitată, în proporție de 50-6o%. Dovadă că mulți oameni sănătoși, după vaccinare, se îmbolnăvesc și mor.

Eu sunt sănătos. Cine îmi garantează mie că dacă merg la vaccinare nu mă îmbolnăvesc, sângele nu face cheaguri sau alte forme rele constatate la cei decedați? Nimeni. Fac vaccinul pe propria răspundere. Aici este mizeria lui Gheorghiță și a altor executanți ai marii afaceri care îmbolnăvește populația. Panica și nepriceperea au generat mai multe victime decât virusul. Iar acum haosul domnește din nou la conducerea României, când iresponsabilii cer alegeri anticipate.

Dacă vaccinul se aplica numai la oamenii bolnavi, fabricanții nu scoteau atâtea milioane, sute de milioane de dolari. Dar așa, marele arhitect de la OMS (Organizația Mondială a Sănătății) a dat ideea cu imunitatea, populația globului să fie imunizată, virusul să zburde liber cum o vrea, fiindcă nu va mai avea efect, deși s-au descoperit tulpini în Africa de Sud care nu reacționează la vaccin.

Toată istoria medicinei nu a reușit să prevină o boală, o maladie, medicina a trăit numai prin soluții a posteriori, nu a priori, ca poliția care constată crima, nu o previne. Și iată că acum, deodată, suntem protejați, până și Iohannis știe că „soluția vindecării este vaccinul”. Cum a vindecării, domnule, dacă eu sunt sănătos? Poate soluția prevenirii, ai vrut să spui. Ideea ar fi că vaccinarea înseamnă protecție, te apară de un eventual atac al virusului șturlubatic. Dar dacă nu mă apără și mă îmbolnăvește?

Nu vedeți, acum sunt vânați oamenii sănătoși! Ești suspect dacă ești sănătos! Sănătoșii au devenit un pericol pentru afaceriștii pandemiei. Filmele SF au prevăzut demult acestă situație, am analizat pe larg peste 20 de astfel de filme, precum Contagion. Acum vă amintesc și de Sindromul Hamburg, mai apropiat de situația pe care o trăim. Aici veți vedea ce înseamnă hăituirea oamenilor sănătoși. Cineaștii i-au prevenit pe savanți, pe autorități, dar nimeni nu a luat nici o măsură. Filmul SF nu este considerat document, ci o fantezie, da, dar care are un suport științific. Ce nenorocire, să condamni oamenii sănătoși și pe cei care văd și pot trăi în viitor! Așa se va întâmpla și acum.

Am scris o carte despre pandemie, Corona Lisa, cu analiza fenomenului, cu soluții, cu argumente ale unor oameni luminați, cu manifestul celebrei The Free People Alliance din Londra (vezi textul „Opriți farsa! Salvați viața!”). I-am vizat mereu pe Arafat, Tătaru, Iohannis, Orban, Rafila & Co, cei implicați, răspunzători de soarta românilor, dar nici unul nu a avut o reacție, au trecut cu nesimțire peste o poartă deschisă spre vindecare. S-au comportat iresponsabil, ca niște slugoi ai diriguitorilor occidentali ai pandemiei. Și nenorocirea continuă. Și se va repeta.

Eveniment editorial: Corona Lisa, o carte-document de Grid Modorcea (Scriitor și cineast, Dr. în Arte)

Bun, imunizăm populația globului cu vaccinul contra covid. Ok. Dar deja s-a anunțat că a apărut un virus și mai sofisticat, nou, necunoscut, care, așa cum a anunțat OMS (Organizația Mondială a Sănătății), va fi și mai al dracului, de-a dreptul „ucigaș”. Adică, e nevoie de un nou vaccin, de o nouă imunizare planetară? Eu cred că viruși au fost și înainte de covid, dar nimeni nu a avut ideea să facă o afacere prosperă dintr-o înțepătură!

S-a descoperit formula magică cum să te îmbogățești, o mână de călăi, cu slugoii lor, o rețea criminală. Cum să bagi în boală populația sănătoasă, să dirijezi omenirea, să bagi frica morții în oameni, să ucizi tot ce a câștigat mai de preț omul, libertatea.  Dreptul la libertate este anulat, vaccinat. Dovadă că nebunia vaccinării s-a extins. Omul e o fiară inventivă, scoate bani și din rahat. Văzând că există o reacție (protestele) din partea oamenilor sănătoși sau a celor cu sechele după vaccinare, alți afaceriști au venit cu ideea că nu se poate călători fără un pașaport (certificat) de vaccinare! 

UE aruncă o sumă gigantică pe infrastructura afacerii!  Iată o formă subtilă de dictatură, de anulare a altui drept fundamental al omului, dreptul de a călători. Îi obligă pe oameni să facă vaccinul, adică această tagmă de noi escroci este în cârdășie cu negustorii de medicamente, nu vă puteți deplasa, nu vă puteți vedea familia sau face afaceri, adică nu mai zburați, dacă nu vă vaccinați. Și ca vitele la abator, oamenii acceptă și această umilință. Ba s-a dezvoltat puternic și piața neagră, vaccinuri false, pașapoarte false, impostori care se dau drept „vraci salvatori”! Ce mai, omenirea a intrat într-un tunel nefast în care luminița de la capătul lui chiar că nu se mai vede. Nimeni nu observă? De la un virus, de la un fleac, s-a născut și fascismul. Cum de se lasă savanții și guvernanții lucizi antrenați într-un asemenea genocid planetar?

Sigur, sunt și savanți, precum virusologul belgian virusologul belgian dr. Geert Vanden Bossche, care atrag atenția asupra faptului că „actuala strategie a vaccinării în masă e o cale greșită”. Bossche chiar spune că trebuie urgent stopată această masivă campanie de vaccinare și arată efectele dezastruoase ale actualelor vaccinuri, altfel, dacă nu se pune capăt campaniei de vaccinare, Covid–19 se va transforma într-o armă de distrugere în masă”. Și arată cât de absurd este să vaccinezi oameni sănătoși și cum se răzbună imunizarea artificială. Arafații lumii, citiți aici și treziți-vă: Vaccinarea transformă Covid-19 în armă de distrugere în masă. Cât de credibil e avertismentul–Evenimentul Zilei

Tot ce a cucerit mai frumos omenirea, inclusiv arta, este distrus de o serie de afaceriști care n-au milă, vor să depășească atrocitățile de la Auschwitz. Evident, cu acceptul inconștient al masei, toți am ajuns o masă de manevră, care speră să se descurce, fiecare crede că lui nu i se va întâmpla nimic, că trece și asta. Iată cea mai originală formă de lașitate/fatalism care a apărut în istorie.

S-a ajuns prea departe. Trebuie spus stop imediat la mizerie. Să se revină la normal este foarte greu, fiindcă unii au făcut din virusare o afacere prosperă și nu vor renunța prea ușor la privilegii. Nu cu boala se va lupta acum omenirea, ci cu această haită de privilegiați. Revenirea la normal din punctul de vedere al bolii, ar însemna să se petreacă lucrurile ca înainte de măsurile restrictive, spitalele să funcționeze ca pe vremea gripei, să spunem, sau a oricărei boli. De ce nu s-a făcut și din virusul HIV un asemenea sindrom cum se face din Covid-19? E mai periculos coronavirusul decât virusul HIV? Acum există vaccinuri anti-covid. Cei bolnavi de covid să fie tratați ca atare, fără această disjuncție perfidă a uniformizării, fără acest amestec de criterii, fără să fie „imunizați” și oamenii sănătoși. Vă îndemn să luptați, să nu vă lăsați manipulați, să nu fiți victime!

Grid Modorcea, dr. în Arte

Grid Modorcea IMDB, Grid Modorcea cărți în vânzare, Grid Modorcea filmografie, Articolele autorului Grid Modorcea în Jurnalul Bucureștiului

A se vedea și articolele

Sisteme complexe. Subiect de teză de doctorat inter-pluri și transdisciplinar. Formalismul (modelul) matematic al algebrei și analizei matriciale în contaminarea unui „human specimen” cu un virus (agent patogen inframicrobian, inclusiv, Covid-2019/SARS-CoV-2). Aplicații la crearea unui vaccin rezistent contra acestuia. [Subject of inter-pluri and transdisciplinary doctoral thesis. Mathematical (model) of algebra and matrix analysis in contamination of a „human specimen” with a virus (inframicrobial pathogen, including Covid-2019/SARS-CoV-2). Applications to create a resistant vaccine against it. (Multi-and inter-disciplinary dissertation topic. The mathematical algebraic and matrix model in the contamination of a human specimen with a virus)].

Pandemia Covid-19, dictatura măștii, necesitate și efecte psihologice (Corespondență de la Dr. Anna-Nora Rotaru-Papadimitriou, medic, Grecia – Atena)

 

Articolul precedentCui şi cum să ceri un testimonial?
Articolul următor„Curajule, au, n-ai putea…..” (Corespondentă de la Conf. dr. Cristina – Mihaela Barbu, Craiova)
Fizician teoretician și matematician de formaţie pluri-inter și transdisciplinară, adept şi promotor al educaţiei de excelenţă (gifted education) şi jurnalist de investigaţii criminale francez, de origine română, specializat în MASS (Matematici Aplicate în Științe Sociale), în studiul fenomenelor socio - judiciare cu ajutorul unor structuri matematice complexe (teoria haosului - sisteme complexe, teoria ergodică, teoria teoria categoriilor și rețelelor, cercetarea operațională și teoria sistemelor formale de tip Gödel). Cofondator al IRSCA Gifted Education (Institutul Român pentru Studii şi Cercetări Avansate în Educaţia de Excelenţă), de peste un deceniu și jumătate, este Director de studii în cadrul CUFR România (Conseil Universitaire-Formation-Rechereche auprès des Grandes Ecoles Françaises-Consultanţă Universitară, Studii şi Cercetări de pe lângă Şcolile Superioare Franceze de Înalte Studii), organism educaţional franco-român agreat de stat, având ca obiectiv, consilierea, orientarea şi pregătirea candidaţilor români cu Diplomă de bacalaureat, respectiv ai studenţilor din primul ciclu universitar (Licenţă), la concursurile de admitere în sistemul elitist de învatamânt superior „La conférence des grandes écoles françaises” (Şcolile Superioare Franceze de Înalte Studii - CPGE-Classes Préparatoires aux Grandes Ecoles, Grandes Ecoles) şi Universităţile elitiste franceze (Licenţă, Master). Este autor a peste 600 de lucrări cu caracter științifico–didactic (articole și cărți de matematică și fizică, respectiv, de investigație jurnalistică – atât în limba română cât și în limba franceză, repertoriate și în BNF – Bilibioteca Națională a Franței, „François, Mitterrand”), care au contribuit la promovarea culturii și civilizației franceze în lume, precum și la admiterea a peste 1.000 de tineri români cu abilități intelectuale înalte (absolvenți de liceu și studenți) în școlile superioare franceze de înalte studii – Les Grandes Ecoles (un sistem educațional elitist și unic în lume), în special, în cele științifico–inginerești și economico–comerciale, dintre care, astăzi, majoritatea ca absolvenți, contribuie în calitate de cadre superioare sau de conducere la prosperitatea spirituală și materială a națiunii franceze în cadrul unor prestigioase instituții de învatamânt superior și de cercetare, mari companii private sau de stat, civile si militare, multinaționale, specializate în tehnologia de vârf, respectiv, în cadrul administrației locale și centrale de stat.

2 COMENTARII

  1. Maestre Modorcea aceasta este cea mai paguboasa “afacere” a oricarui stat implicat in combaterea pandemiei. Cu cat iti doresti mai mult sa stavilesti raspandirea bolii si scaderea numarului de infectati,cu atat mai mult cheltui si blochezi economia.Implicit sursele de venit si mai ales popularitatea pe care o ai ca guvern,in fata celor care au de indurat masurile cele mai dure de inchidere temporara.Nu mai spun ca alimentezi opozitia sa te loveasca,atunci cand impui restrictii si apar inerent diverse sincope chiar tragice pe parcursul derularii evenimentelor.
    Daca am privii pragmatic fara empatie fata de semeni,asa cum sa constatat boala omoara in general persoane in varsta cu comorbiditati, adica cei care sunt in grija statutului in general si cheltuie din buget, nu produc si in plus apeleaza des la sistemul de sanatate pentru tratarea bolilor cronice. Atunci ar fi o afacere foarte profitabila pentru orice guvern sa ii lase in voia sortii.Nu mai spun de efortul urias financiar si uman pentru dotarea spitalelor ,materiale,sectii noi de ATI, medici platiti ,asistenti, infirmiere, salvari, combustibil, centre de comanda, etc. Nu mai zic de cheltuiala pentru vaccinuri,centrele de vaccinare,etc. In concluzie: Nici un stat nu si-ar dorii sa opreasca economia tarii sa nu mai produca bani,pentru niste vaccinuri. Este viziunea mea atat,nu o replica contradictorie.Cu stima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.