Acasă HoReCa - Hospitality industry HoReCa Next Level – Food Trends (3 martie 2020)

HoReCa Next Level – Food Trends (3 martie 2020)

351
0

Horeca Insight–lider de piata in organizarea de evenimente dedicate industriei ospitalitatii, gazduieste pentru al 4–lea an consecutiv, conferinta Food Trends. „Ne dorim ca seriile de conferințe ce abordează teme aferente fiecarui segment al HoReCa să aducă în atenția participanților tendințele din domeniu la nivel internațional și modul în care acestea influențează piața locală”, declară organizatorii.

Ca în fiecare an, aceștia vor surprinde imaginea Horeca în Romania la începutul anului 2020 prin filtrul experienței invitaților. Vom afla ce-și doresc românii să mănânce sau care este abordarea adecvată pentru a crea experiențe memorabile în restaurantele de la noi dar și ce determină ușurința de a trece de la chef la owner de restaurant. HoReCa Next Level Food Trends se va desfășura în 3 martie 2020, la Intercontinental Hotel–Ronda Ballroom.

Nota redacției