Acasă Divertisment Iată cum poţi să primeşti primul tău bonus de bun venit la...

Iată cum poţi să primeşti primul tău bonus de bun venit la cazinourile online

Industria jocurilor de noroc promovează concurenţa aşa că vei găsi în mediul online o mulţime de platforme cu acest obiect de activitate. Este o cursă continuă pentru păstrarea jucătorilor vechi dar şi  atragerea de noi jucători, bătălie care este dusă pe mai multe fronturi decât te-ai putea gândi. Intră în scenă prezentarea unei oferte diversificate, coloristica paginii oficiale, designul general, calitatea jocurilor oferite, numărul producătorilor de marcă la nivel mondial şi în mod inevitabil şi numărul bonusurilor. Cel mai cunoscut astfel de bonus este cel de client nou şi dacă până acum nu ştiai în ce constă acesta te vom lămuri cu siguranţă în rândurile care tocmai urmează.

Obţine primul bonus de înscriere de la un cazino

Îţi spuneam mai devreme de concurenţa acerbă care se dă zilnic între platformele online pentru jocuri de noroc pentru atragerea de noi clienţi jucători. Ei bine, ne menţinem această afirmaţie şi îţi spunem că decizia de a alege una dintre aceste platforme îţi aparţine în totalitate. Şi pentru că aceasta concurenţă este una foarte vizibilă, va trebui să cauţi o platformă care să îţi îndeplinească toate dorinţele de viitor client. Ai nevoie deci de puţină muncă de cercetare însă la  capătul acesteia vei decide ce platforma vei selecta.

Şi dacă acolo te aşteaptă şi un bonus de bun venit de excepţie, în numai câteva minute acesta poate să fie al tău. Ai nevoie doar de o conexiune puternică de internet, pentru că va trebui să comunici în timp real cu platforma aleasă. Odată ce ai identificat butonul care demarează toată această acţiune de înscriere, apasă-l cu încredere. Va trebui să declari o adresă de email, să îţi faci un cont de utilizator şi să îl securizezi cu o parolă puternică. Va mai trebui să trimiţi câteva documente care atestă adresa de domiciliu şi mai ales un act de identitate care să confirme că ai peste 18 ani şi că poţi participa legal la jocurile de noroc. Validarea contului vine după o verificare rapidă, ceea ce înseamnă că poţi trece de acum direct la joc.

Tipuri principale de bonusuri de înscriere

Tot ce înseamnă bonus vine sub o varietate de forme. Sunt uşor de identificat, sunt promovate cu insistenţă de platformele online aşa că nu ai cum să le ratezi. Trebuie doar să fi dispus să rişti nişte bani, dar în fond ai ales să intri în portofoliul unei companii de jocuri de noroc, deci acest lucru se subînţelege. Iată ce fel de bonusuri te aşteaptă:

Bonus fără depunere

De departe bonusul fara depunere este cel mai râvnit de către jucători deşi nu este chiar atât de grozav precum sună. Eşti atras de cele 2 cuvinte, fără depunere, care îţi sugerează faptul că nu ţi se va folosi nici un leu din banii tăi. Dar cel mai adesea acest bonus are o sumă mică disponibilă şi condiţiile de rulaj nu sunt întotdeauna dintre cele mai optime.

Bonus de bun venit

Când faci o primă depunere în cazinoul tău, după ce ai primit calitatea de client, acest bonus devine valid şi poate să fie revendicat. Se primeşte în general un bonus de 100% la o anumită sumă depusă de tine şi ai oportunitatea să faci în cadrul bonusului câteva depuneri succesive. Cea mai dorită formă a acestui bonus este cea care îmbină partea financiară cu un număr mare de rotiri gratuite la cele mai plătitoare sloturi de pe platformă.

Bonus de recomandare

Se practica până nu demult mai ales în mediul bancar, dar se pare că şi cazinourile l-au îmbrăţişat cu largheţe. Acest tip de bonus se încasează în cazul în care un nou client face dovada că tu eşti cel care a recomandat înscrierea pe platformă. Urmarea este că atât tu cât şi cel recomandat veţi încasa acest bonus financiar, evident în cuantumuri diferite.

Deci care este secretul banilor gratuiţi oferiţi de cazino?

Atunci când decizi să devii clientul unui cazino online, vei primi bani sub formă de bonus la o depunere efectuată de tine. Dar acest lucru nu înseamnă că pur şi simplu tu depui o sumă, cazinoul o dublează şi după aceea poţi să o retragi când vrei din cont. Poate că la început acest lucru se putea întâmpla dar astăzi toate platformele online au anumite restricţii care nu îţi mai permit acest lucru. Înainte de a putea face o retragere vă trebuie să duci la capăt o cerinţă de rulaj a banilor primiţi.

Şi nu în ultimul rând trebuie să ţi seama şi de timpul cât acest tip de bonus este valabil. Dacă nu reuşeşti să efectuezi rulajul în timpul impus vei pierde bonusul şi deci şi posibilitatea de a face o retragere ulterioară. În final trebuie să şti că acest bonus trebuie rulat doar la jocurile selectate de platformă şi publicate în lista de termeni şi condiţii ataşate bonusului. Deci până la urmă nu primeşti nici un ban gratuit din partea platformei, ca să ajungi în acest stadiu trebuie să dai dovadă de perseverenţă şi de ce nu şi de puţin noroc.

Concluzie.  Să obţii primul tău bonus de client nou este mai uşor decât niciodată. Selectează cu grijă o platformă legală, convinge.

Articole asociate

Tot ce trebuie să ştii despre cotele la pariuri sportive

Clasicul nu moare niciodată – evoluția industriei de gambling

Cum activezi un bonus fără depunere la Cazinourile online? – Ghid în 3 pași!

Nota redacției

Accesul în sistemul (ultra)elitist francez napoleonien de Înalte Studii „Grandes Ecoles” (științifico – inginerești, economico – comerciale, medico – farmaceutice, social – politice, literar – artistice, judiciare, militare, etc.) – un sistem educativ ultraselectiv, ultraperformant și unic în lume, care domină învățământul superior francez de sute de ani! (Corespondență de la prof. univ. dr. Thomas CSINTA – Paris)

Concours „Pérpa HEC” (Economique et Commerciale). Fusion des épreuves mathématiques HEC (École des hautes études commerciales de Paris – HEC European business school) et ESSEC (École Supérieure des Sciences Economiques et Commerciales – ESSEC Business School). Enoncés. Les Sujets „Zéro” 2023 (Maths Approfondies & Maths Appliquées)

Concours „Prépa Ecricome” (Les Grandes Ecoles de Commerce et Management – EM Sstasbourg,  KEDGE Business School, Montpellier Business School, NEOMA Business School, Rennes School of Business). Les Sujets „Zéro” 2023 (Maths Approfondies)

„Les grands concours de maths – Grandes Ecoles 2023” (Mines – Ponts – Les Sujets)

Ziua Mondială a Sănătății. „Eradicarea osteomielitei cronice – Procedeul Burnei” (Corespondență de la prof. dr. med. Gheorghe Burnei, lucrare prezentată la cel de-al 33 Congres internațional al Universității Apollonia din Iasi „Pregătim viitorul. Promovăm excelența” 2-5 martie 2023)