Acasă Divertisment Descoperă în ParkLake expoziția interactivă captivantă „Wild Nature”

Descoperă în ParkLake expoziția interactivă captivantă „Wild Nature”

În perioada 26 Mai–8 Iunie, în ParkLake te așteaptă o incursiune în universul interactiv. Vino alături de cei mici și descoperiți împreună Wild Nature, o expoziție interactivă care vă va transporta într-o lume digitală captivantă și educativă. Luna Copiilor vine cu surprize în ParkLake.

Timp de două săptămâni, Main Square din ParkLake va deveni locul favorit al celor mici, oferind o alternativă la spațiile convenționale de joacă. În luna dedicată lor, ParkLake continuă tradiția surprizelor cu o expoziție inovatoare care le permite copiilor să experimenteze aventuri educative și palpitante. Elementul central al Wild Nature îl reprezintă celebra interacțiune din cadrul unor muzee din Statele Unite ale Americii sau Spania: cei mici vor sta la mese, își vor folosi imaginația pentru a desena fluturi cu creioane colorate care prind viață într-o animație, pe un ecran, totul în timp real.

Cinci instalații de neratat

Pe lângă experiența fluturilor, expoziția Wild Nature propune 4 experiențe care au ca personaje centrale diferite animale. Maimuța, unde utilizatorii se transpun în rolul unei maimuțe și își folosesc corpul pentru a se feri de nucile de cocos și a culege cât mai multe banane. Leul, o experiență care folosește speech recognition, utilizatorii vorbesc cu leul, îi dau comenzi și acesta răspunde prin abilitățile sale desăvârșite de dansator. Safari, o experiență de realitate virtuală în care utilizatorii se transpun într-un safari. Elefantul ghidează copiii până la animalele prietenoase unde au de realizat mai multe interacțiuni pentru a le oferi hrană și apă, folosind tehnologia hand-tracking. Iar în cele din urmă, Zebra și Ursul, o experiență de body tracking în care utilizatorii se vor strădui să alerge pe loc, pentru a ajuta animalele să câștige cursa. Componenta educativă a expoziției este completată de copacul interactiv care va oferi informații prețioase despre natură și protejarea acesteia.

Dezvoltat de Yoyo Events și Emil Drăgan, realizatorul conceptului și al instalațiilor interactive, proiectul are un caracter inovator, ce oferă experiențe unice pentru cei mici, îmbinând educația si cultura cu tehnologia. Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Notă. ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shopping-ul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc– Natură−Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând. Proiectat dupa cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea parcului Titan, ParkLake Shopping Center oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.  

Articole asociate

ParkLake alege soluția de birouri smart Nooka Space și oferă clienților opțiunea de a lucra remote din grădina centrului comercial

Sărbătorile pascale „pentru cei mici” la ParkLake Shopping Center

Nota redacției

Accesul în sistemul (ultra)elitist francez napoleonien de Înalte Studii „Grandes Ecoles” (științifico – inginerești, economico – comerciale, medico – farmaceutice, social – politice, literar – artistice, judiciare, militare, etc.) – un sistem educativ ultraselectiv, ultraperformant și unic în lume, care domină învățământul superior francez de sute de ani! (Corespondență de la prof. univ. dr. Thomas CSINTA – Paris)

Concours „Pérpa HEC” (Economique et Commerciale). Fusion des épreuves mathématiques HEC (École des hautes études commerciales de Paris – HEC European business school) et ESSEC (École Supérieure des Sciences Economiques et Commerciales – ESSEC Business School). Enoncés. Les Sujets „Zéro” 2023 (Maths Approfondies & Maths Appliquées)

Concours „Prépa Ecricome” (Les Grandes Ecoles de Commerce et Management – EM Sstasbourg,  KEDGE Business School, Montpellier Business School, NEOMA Business School, Rennes School of Business). Les Sujets „Zéro” 2023 (Maths Approfondies)

„Les grands concours de maths – Grandes Ecoles 2023” (Mines – Ponts – Les Sujets)

Ziua Mondială a Sănătății. „Eradicarea osteomielitei cronice – Procedeul Burnei” (Corespondență de la prof. dr. med. Gheorghe Burnei, lucrare prezentată la cel de-al 33 Congres internațional al Universității Apollonia din Iasi „Pregătim viitorul. Promovăm excelența” 2-5 martie 2023)