Acasă Gastronomie asiatică (ne)tradițională Întâlnire cu gastronomia thailandeză (de la corespondentul nostru, publicistul Mihai Vasile –...

Întâlnire cu gastronomia thailandeză (de la corespondentul nostru, publicistul Mihai Vasile – Sângealb, membru al AJTR – Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România)

În centrul Bucureștiului, într-o plăcută seară de sfârșit mai, ISAN Thai Kitchen și Mercato Kultur au găzduit Taste Thai Night. Mâncărurile originare din nordul Thailandei, preparate la fața locului, asociate cu bere și sucuri din țara orhideelor, i-au încântat pe cei prezenți. A fost o simfonie de mâncăruri proaspetecapodopere de-o oră-două-, picante, pregătite în fața oaspeților, o revărsare de irezistibile mirosuri și culori. O întâlnire gastronomică–specifică Autorității Naționale de Turism a Thailandei–condimentată și cu amintirile participanților despre frumusețile inegalabile ale „Țării Surâsului”. Da, Regatul Thai, o țară Deschisă noilor nuanțeOpen to the new Shades-, care știe să-și promoveze admirabilele atracții.

Tapanee Kruangpradit, Prakaipruek Damrongvadha și Bogdan Gligor

Și dacă puținele rânduri de mai sus și cele câteva fotografii de la eveniment v-au deschis poate insuficient gustul pentru gastronomia thailandeză vă invit să profitați de un supliment consistent vizitând site-ul Bucătărie Thai

Evenimentul a fost susținut de DITP (Department of International Trade Promotion) –Budapest Office și Amazing Thailand. Întâlnirea a fost onorată de doamnele Tapanee Kruangpradit și Prakaipruek Damrongvadha–Autoritatea de Turism din Thailanda, birourile din Budapesta și Praga. Și, desigur, de Bogdan Gligor, reprezentantul pentru România al autorității thailandeze de promovare turistică.

Mihai Vasile (Sângealb), publicist, corespondent permanent al Jurnalului Bucureştiului

Notă. Alt articol pe aceiași temă: Festival thailandez în București

Articolele asociate

Dinspre şi despre Thailanda. Vesti bune de la Autoritatea pentru Turism a Thailandei din București

Nota redacției

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.