Acasă Eveniment cultural-lansare de carte Lansarea volumului „Trecerea la prostocrație”, al ziariștilor Cornel Nistorescu și Octavian Știreanu

Lansarea volumului „Trecerea la prostocrație”, al ziariștilor Cornel Nistorescu și Octavian Știreanu

A apărut volumul „Trecerea la prostocrație“

Lansarea volumului „Trecerea la prostocrație”, eveniment mult așteptat de cititorii cotidianul dar și de oameni politici și reprezentanți ai societății civile, se întâmplă miercuri, pe 15 septembrie. În ziua în care pe vremuri începeau școlile, Cotidianul  începe un nou capitol.

„Cotidianul” lansează volumul „Trecerea la Prostocrație” (coordonat de Cornel Nistorescu și Octavian Știreanu), care cuprinde o serie de articole publicate în ziarul Cotidianul. Textele, adunate într-o antologie, arată că jurnaliștii Cotidianului și colaboratorii publicației noastre și-au făcut datoria, afirmă directorul Cotidianului, Cornel Nistorescu. Evenimentul va avea loc la hotelul Crowne Plazza, sala Crowne Ballroom, la 18h30. Titlul volumului este inspirat din articolul Trecerea la prostocrație, semnat de Andrei Marga.  Printre autori se numără Radu Călin Marga, Călin Marchievici, Grigore L Culianu, Sergiu Miat, Andrei Marga, Cornel Nistorescu. Cartea poate fi solicitată, contra cost, pe adresa de mail redactia@cotidianul.ro.

De ce „Trecerea la Prostocrație”?

„Noi ne am făcut datoria! Am încercat să spunem pericolele care ne pasc, abuzurile, derapajele care se produc în societate. Netul se duce, se șterge, dispare. Am tipărit o carte în speranța că oamenii care vor să rețină semnalele noastre, care vor să le aibă ca probă, și noi, ca și conștiință, ca jurnaliști, că ne-am făcut datoria. Am vrut să scoatem această carte ca să se vadă că noi am zis. Domnule, că nu-i privește, că nu vor, că o să ne bată, …O să facă pe dracul. Noi ne-am făcut datoria spunându-le oamenilor ce li se întâmplă, ce-i paște, care sunt pericolele care planează asupra societății democratice și asupra libertăților„ a declarat Cornel Nistorescu, director Cotidianul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.