Acasă Medic Normalizează colesterolul fără reacții secundare!

Normalizează colesterolul fără reacții secundare!

Colesterolul ne e prieten!

”În fiecare zi, în organism se produc 1500-1800 mg colesterol, dar nu vă speriați căci din acesta numai între 200 și 800 de mg provin din alimentația obișnuită, iar colesterolul este prietenul nostru până la un punct. El împiedică pătrunderea în organism a unor substanțe atunci când se află la nivelul pielii, contribuie la formarea hormonilor produși de suprarenale, la producerea vitaminei D și acționează ca o barieră împotriva substanțelor ce tranzitează pereții celulari. Până la acest punct ne e prieten.

Dar și dușman…

Când îl avem în exces este cauza majoră pentru bolile de inimă care debutează cu hipertensiunea și atunci devine dușman, pentru că aceasta din urmă cauzează stopul cardiac și atacurile cerebrale. Bolile coronariene și ateroscleroza sunt doar două dintre cele mai comune afecțiuni produse de dușmanul tăcut, așa cum a fost denumită hipertensiunea” – afirmă dr. în farmacie Anca Daniela Raiciu, căreia i-am adresat una dintre problemele formulate de către cititorii noștri.

La analizele uzuale aceștia au constatat colesterolul crescut mult peste limita de pericol. La prescrierea medicului de a consuma statine mulți oameni caută o alternativă fitoterapeutică valabilă și eficientă pentru a normaliza valorile colesterolului și a trigliceridelor. Cititorii ne întreabă dacă există ceva ajutător pe piața românească și mai ales dacă este accesibil.

Există un asemenea produs și este unul de mare anvergură prin proprietățile sale – spune Anca Daniela Raiciu. Se numește Hof Lipomin  și prin sinergia compușilor săi are remarcabile efecte de scădere a colesterolului!

Ce conține Hof Lipomin și cum acționează?

Interlocutoarea noastră ne explică: În primul rând un concentrat de inulină cu un grad mare de puritate, ce reduce riscul aterosclerozei la nivelul întregului sistem vascular. Apoi regăsim semințele de in, care abundă în lipide de tip omega 3, fapt ce mărește reacția organismului la inulină și dublează efectul de scădere a colesterolului și trigliceridelor. Acestor două substanțe li se alătură un concentrat de usturoi, care reduce colesterolul rău cu 42%, iar niacina din acesta mărește colesterolul bun cu 24%, un scor total excelent!

Se știe că folosirea îndelungată a usturoiului ajută la protejarea elasticității aortei, aspect extrem de important pentru prevenirea formării unui anevrism aortic. În sfârșit, extractul de praz aduce o prezență semnificativă a cromului, substanță care potențează activitatea niacinei și reduce colesterolul cu încă 14%!

HofLipomin produs de HOFIGAL, cea mai mare companie de pe piața suplimentelor alimentare din România, este un produs vedetă încă de la lansare și și a rămas așa până în prezent, fiind remarcat și la saloanele internaționale de profil” – ne informează aceasta.

Hof Lipomin, un produs fără contraindicații?

Adresăm această întrebare specialistului în fitoterapie,  care ne spune că produsul este ușor de administrat, conform indicațiilor de pe site-ul HOFIGAL; nu produce reacții adverse și nu interferează cu linia metabolică a altor medicamente. Pacienții sunt rugați să respecte recomandările terapeutice ale medicului curant, să meargă la controale periodice pentru a monitoriza permanent nivelul colesterolului și trigliceridelor, și să urmeze dieta prescrisă: ”Dacă vor respecta aceste recomandări se vor obține beneficii certe, iar dozele de medicamente alopate vor fi reduse de către medicul curant, dacă vorbim de pacienți care iau deja statine.

Dacă vorbim de cei care vor să amâne sau chiar să evite  administrarea acestora, îi asigurăm că dacă respectă și ceilalți factori ai unui stil de viață sănătos – stil pe care fiecare medic îl va obligatoriu – vor reuși să normalizeze colesterolul, să evite bolile cardiovasculare, și vor obține și alte beneficii pentru sănătate pe care le aduc aceste extracte de care am vorbit mai sus,  într-un mod complet natural și fără reacții secundare. Adică exact dezideratul nostru ca specialiști în industria sănătății” – punctează aceasta.

HoF Lipomin poate fi cumpărat din farmaciile Hofigal, farmacille naturiste sau poate fi comandat online

Sursa: aquiahora.ro