Acasă Opinii Oprește planeta, vreau să cobor!

Oprește planeta, vreau să cobor!

Am simțit pe pilea mea de vreo trei deceniii că suntem nebuni. Nu protestăm împotriva celor care au blocat dosarul RR89 . Procurorii, ăștia ar trebui întrebați. Un bătrân cu creierul lipsă folosește cârja din dotare să i-o tragă lui Voiculescu în cap, proaspăt căsătorit cu o fătucă în căutare de notorietate cu 41 de ani mai tânără. Uite așa lumea o uită pe fosta lui metresă Cerasela, cea care a furat bățara Elenei Ceaușescu. Câtă mizerie umană! Familia tradiționala a KGB. Totul se petrece pentru că suntem înca o națiune profund comunistă. Încă deținuții politici sunt dușmani ai poporului, disidenții autentici nu sunt lăsați să apară în spațiul public iar Iliescu și camarila lui de criminali sunt apărați cu îndărjire. Scârbos. Organele de cercetare penală sunt infestate la momentul oportun cu zombi ai rețelei de decidenți politici de prim rang având fiecare în subordine rețele de zombi formate din miniștri, deputați, senatori, judecători, oligarhi, militari, jurnaliști etc.

Unul din păpușarii din umbră al acestor rețele este un zombi GRU-KGB fost spion ilegal român devenit principalul Consilier (Spionaj militaro-industrial) al Elenei Ceaușescu în jurul anului 1972. Toți am fost manipulați. Exilul românesc a fost infestat de tot felul de “patrioți” trimiși de DIE/SIE pentru a monitoriza, influența și, dacă era posibil, controla exilul românesc. Suntem tot mai puțini cei care facem o operă de purificare în latrina morală care se numește România. Nu am avut o mișcare de rezistență activă în 1989 pentru că erau neutralizați, încarcerați sau omorâți. Șeful cercetărilor penale din cadrul contraspionajului, colonelul (r) Teodorescu Filip, sub tortură ar putea vorbi despre crimele împotriva umanității comise în regimul comunist. Informatorii securității, mulți cu care mă întâlnesc diurn, au fost scoși în spațiul public deoarece ofițerii securității amenințau cu război civil în anii ’90 dacă vor fi anchetați pentru crimele comise. Dupa desființarea organizației Securității, ofițerii au fost trecuți în conducerea instituțiilor de forță: Jandarmerie, Armata, Poliție, Cele șase servicii secrete (după cele șase direcții ale Securității).

Pensiile speciale egale cu ultimul salariu și indexabile după salariul celui care ocupa postul vacant, reprezintă consecința șantajului statului. După 1990 ofițerii securității stabilesc listele candidaților partidelor. îi aleg pe cei depravați, analfabeți, lacomi, vicioși, oameni de nimic. Au o singură funcție: perpetuarea privilegiilor de castă. Președintele României, reprezentantul statului, trebuie să ordone publicarea on line a tuturor documentelor secretizate în decembrie 1989 pentru aducerea în fața justiției a celor care au comis crime împotriva umanității în regimul comunist. Am cunoscut două personaje pentru care băgam mâna în foc că sunt curate: Radu G. Țeposu sau harpistul Ion Ivan Roncea. Și nu aveam deloc dreptate. E adevărat că nu toți membrii PCR au fost informatori, dar mulți au fost. În spiritului adevărului, aș dori să fac câteva precizări. Persoanele din listă erau membri ai PCR , folosiți cu aprobarea organelor superioare de partid, în sprijinul muncii de securitate. Ele se numeau SA (Surse cu Aprobare”) și folosirea lor nu presupunea un angajament scris și nici nu erau obligați să furnizeze informații în scris. După anii 70 s-a dispus reanalizarea rețelei informative, în scopul eliminării din evidențele și arhivele de securitate a tuturor Dosarelor Personale ai căror titulari erau, sau au devenit membri de partid.

Dosarele au fost distruse. Solicitarea de folosire a unui membru de partid se prezenta primului secretar, la nivel de județ, iar evidența acestora se ținea în dublu exemplar, un caiet înregistrat la SS (Strict Secret), în care primul secretar trecea numele persoanelor pentru care a dat aprobare și un caiet similar cu care se solicitau aprobările. Unele solicitari puteau fi respinse fără o justificare anume. Criminali comuniști au omorât toți intelectual naționaliști în Gulagul comunist și au rãmas acuma numai “intelectual” comuniști care se ceartă între ei cã cine ar fi turnãtor la securitate. Răspuns corect: păi cam toți. Sunt cei care au uitat de proclamația de la Timișoara a regretatului țărănist George Șerban.

Popor slab, îndărătnic, veșnic neconsolat și rămas ultimul în Europa. Securitatea și urmașii ei se “joacă” încă cu viețile acestui năpăstuit popor. Fără rasă. Cu cele mai respectuoase gânduri

 Pompiliu Comșa

  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.