Acasă Evenimente Occidentul în plină criză politico-ideologică caută soluții…

Occidentul în plină criză politico-ideologică caută soluții…

Scriam duminică, pe 15 august seara că primele elemente ale Teroriștilor Islamiști, Talibani, intraseră în cursul zilei în Kabul. Ce Simbol!
De ziua în care comemoram Adormirea Maicii Domnului, reprezentanții Forțelor Răului câștigau o Victorie! Asupra Occidentului, Adormit, Orb și Surd la Suferința sutelor de mii de oameni în fața unor nemiloși Barbari!
Zilele care au urmat ne-au adus imagini teribile ale Tragediei Umane care se petrece sub ochii noștri în Capitala Afghanistanului.

Talibanii înving Lumea Occidentală

Mulțimea disperată care inconjoară avioanele pe pistele de zbor, imaginile halucinante ale „punctelor“ căzute din avioanele în zbor, persoane care se agățaseră sperând să părăsească astfel Iadul în devenire din Kabul, mamele îngrozite, oferind copiii lor militarilor de pază pentru a fi scoși din țară și salvați astfel, oroarea oamenilor în spatele zăbrelelor gardului de protecție al Aeroportului știind ce îi așteaptă cu acești cruzi Talibani!

De la începutul săptămînii, a început să apară toată Operația ticăloasă și murdară la care s-au pretat SUA și Liderii Occidentali.
Un Pact al „Diavoluilui” a fost încheiat cu Talibanii.
În fața eșecului evident, după 20 de ani de prezență, Americanii și Ocidentalii se retrăgeau, lăsând Islamiștii la Putere în schimbul promisiunilor acestora că vor acorda „drepturi“ femeilor (sic!), că nu vor permite instalarea teroriștilor în  Afghanistan (ei înșiși fiind teroriști nemiloși) și alte condiții „democratice și umaniste” etc…
Talibanii, bineînțeles că au acceptat și au promis „marea cu sarea”!
Președintele Jacques Chirac (1932-2019, în funcție între 1995-2007) unul din Mentorii mei în politică spunea: Les promesses en politiques sont faîtes pour être crues que par ceux qui les écoutent(Promisiunile în politică sunt făcute ca să fie crezute numai de cei care le aud, subînțeles: nu de cei care fac aceste promisiuni).

Cele 7 păcate „capitale” ale unui fost președinte de stat francez. Incursiune în istoria unui „five-year term”, a celei de a V-a Republici, plin de reforme, care a eșuat pe „the green mile” a istoriei Republicii.

Foarte puțină lume citește Coranul și Hadith(urile) -Învățăturile musulmane.
Dogma musulmană prevede „Taqqia” (Prefacerea) ca metodă de combatere și distrugere a „Kufarilo”, „Infidelii”, „Ghiaurii”, credincioșii ai tuturor celorlalte Credințe! Musulmanul care are această misiune poate să mintă, să bea alcool, să facă orice lucru, chiar interzis de Coran pentru a își atinge scopul, acela de a distruge „necredinciosul”.

Bineînțeles, că toate „promisiunile” și „acordurlle” Talibanilor cu Lumea Occidentală, oarbă și surdă, bineînțeles este înșelată și mistificată de viclenia și perversitatea procedeelor utilizate de acești specialiști ai prefăcătoriei!

Vedem de altfel de la prestațiile jalnice ale „omului de paie“ ale lui George Sorös-Barack Obama care este Joe BIden care după ce a dispărut aproape 2 zile a revenit pe ecrane, aruncând vina Dezastrului Afgan pe Donald J. Trump.
A lăsa în mâna teroriștilor Talibani echipament militar ultramodern, mijloace sofisticate de comunicație, toate infrastructurile clădite în 20 de ani este nu numai o Trădare a Lumii Libere ci și un pumnal înfipt în Inima Civilizației Iudeo-Creștine.
Restul Liderilor Occidentali nu s-au remarcat prin alte apariții mai de calitate!

Fostul Prim Ministru italian, de stânga, Giuseppe Conte (n.1964, ăn funcție între 1 iunie 2018-13 februarie 2021), este un simpatizant al Talibanilor considerați de el ca patrioți, pentru Independeța Națională. Cancelara germană (pentru puțină vreme încă) Angela Merkel, regretă Victoria Talibanilor, aceasta după ce a deschis granițele Germaniei la peste 3 milioane de imigranți musulmani. Președintele Francez, Emmanuel Macron promite să primească, cu generozitate, refugiații afgani.

Notă. Giuseppe Conte este de profesie jurist si prședinte din 2021 al  M5S -„Mișcarea 5 Stele” (Movimento 5 Stelle sau Cinque Stelle, cu cca 150.000 de aderenți, astâzi) partid politic italian fondat pe 4 octombrie 2009 de către Giuseppe Grillo (Beppe Grillo/n.1948, umorist, actor și militant politic italian, partizan al democrației directe și al inițiativelor locale, aliat cu mișcarea politică franceză „La France debout”/Franța în picioare a lui  Nicolas Dupont-Aignan, respectiv, cu partidul eurosceptic britanic UKIP-UK Independence Party al lui Nigel Farage) și Gianroberto Casaleggio (1954-2016, fost ideolog și responsabil editorial al blogului lui Beppe Grillo). M5S este o organizație care nu se consideră nici de stânga și nici de dreapta și nu „se consideră” nici un partid politic, care militează democrația directă în opoziție cu democrațiile reprezentative.

În sfârșit, fără îndoială însă că printre acești refugiați, multe „cârtițe“ islamiste vor fi introduse și deja purtătorul de cuvânt al Președinției Franceze anunță că printre refugiații aduși cu avioanele militare au fost deja identificați Talibani care „ajutau“ chipurile la operațiile de evacuare.

Calul Troian în Conjectura lui Grumberg! News sau Fake news?

Masacrul la frontierele Uniunii Europene, „abatoarele” umane și „drumul oaselor” pe teritoriul ei. Victimele filierelor tentaculare de (i)migrație clandestină prin enclavele spaniole din Maroc (Ceuta și Melilla), respectiv, prin axa centrală hispano – italiană Canare – Lampedusa.

Fără milă, fără sentimente, cu sânge rece, în slujba Republicii Franceze (Corespondență din Franța)

Migrația internațională (intercontinentală) și consecințele ei dramatice (Corespondență de la Paris)

În încheiere, „Corul” Liderilor Europeni Occidentali, după ce au contribuit la acest Dezastru, repetă aceleași platitudini și „regrete” fariseice!
Iese din comun Președintele Vladimir Putin care de la Moscova dă lecții Occidentului că a dorit să impună Afghanistanului modul de viață și democrația Lumii Libere uitând că din 1981 până în 1989, Rusia a invadat Afghanistanul pentru a sprijini un Regim Comunist instaurat de Uniunea Sovietică.
Statele inamice Lumii Libere, de la Turcia la Iran și Pakistan, de la Coreea de Nord, Cuba și Venezuela sărbătoresc, bineînțeles înfrângerea Marelui Stat American
Țările arabe, prudente, râmîn silențioase însă deja Emiratele Arabe și Arabia Saudită caută canale de comunicație cu Talibanii.
Cât privește Qatarul, principal finanțator al mișcărilor integriste și salafiste în lumea întreagă se bucură cu discreție de Victoria celor cu care împărtășește aceiași atitudine chiar dacă el o face mai pe ascuns, de luptă contra Civilizației Occidentale. Acum, la câteva zile de la această teribilă Înfrângere a Lumii Occidentale putem trage câteva concluzii și face niște previziuni sumbre. Nici Războiul din Coreea, apoi, cel din Vietnam precum și celelalte conflicte care au urmat nu au avut acelasi impact cum va avea această Victorie a teroriștilor Talibani asupra Lumij Libere Occidentale.

Afghanistanul redevine după ce a fost între 1996 -2001 un Stat Terorist. De data aceasta, mult mai puternic, dispozând de echipament, armament și o întreagâ infrastructură lăsată de Occident. În cei 20 de ani trecuți, Talibanii s-au restructurat, s-au întărit, au învățat din greșelile trecute și dispun de o dezvoltare mondială a Islamismului. Având peste 85% din producția mondială de opium, acest „Sanctuar” al Terorismului va putea finanța toți dușmanii Occidentului. Să nu uităm că Emirul Mohamed Omar (1960-2013), fondatorul Talibanilor îl conducea de la Kabul alături de Osama bin Laden (1957-2-11).

„Orbirea” Occidentului și a Administrației Americane condusă de Joe Biden va avea consecințe catastrofice pentru Civilizația Noastră!
Ultimele vești, termenul limită de 31 august după care prezența americană și occidentală va fi interzisă pentru operațiile de evacuare arată duplicitatea și viclenia acestor Talibani.
Noua Ordine Mondială, Great Reset, Ordinea Talibană?
Perspectivele Mondiale sunt sumbre.