Acasă Opinii Vaccinul Covid trebuie evitat cu orice preț. Mesaj de la Robert F....

Vaccinul Covid trebuie evitat cu orice preț. Mesaj de la Robert F. Kennedy, Jr. (Corespondență de la Conf. dr. Nicolae Grigorie-Lăcrița)

Pentru toți pacienții mei: Aș dori să vă atrag urgent atenția asupra problemelor importante legate de următoarea vaccinare Covid-19.  Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație intervin direct în materialul genetic al pacientului și, prin urmare, modifică materialul genetic individual, care reprezintă manipularea genetică, lucru care era deja interzis și considerat până atunci  penal.  Această intervenție poate fi comparată cu alimentele manipulate genetic, care este, de asemenea, extrem de controversată.  Chiar dacă mass-media și politicienii banalizează în prezent problema și chiar apelează stupid la un nou tip de vaccin pentru a reveni la normalitate, această vaccinare este problematică din punct de vedere al sănătății, moralității și eticii, precum și din punct de vedere al daunelor genetice care, spre deosebire de daune  cauzate de vaccinurile anterioare, vor fi ireversibile și ireparabile.
Dragi pacienți, după un vaccin ARNm fără precedent, nu veți mai putea trata simptomele vaccinului în mod complementar.  Ei vor trebui să trăiască cu consecințele, deoarece nu mai pot fi vindecați doar prin îndepărtarea toxinelor din corpul uman, la fel ca o persoană cu un defect genetic precum sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, stop cardiac genetic, hemofilie, chistic  fibroză, sindromul Rett etc.), deoarece defectul genetic este pentru totdeauna! Aceasta înseamnă clar: dacă un simptom de vaccinare se dezvoltă după o vaccinare cu ARNm, nici eu, nici alt terapeut nu vă putem ajuta, deoarece daunele cauzate de vaccinare vor fi ireversibile genetic.  În opinia mea, aceste noi vaccinuri reprezintă o crimă împotriva umanității care nu a fost comisă niciodată într-un mod atât de mare în istorie.  Așa cum a spus dr. Wolfgang Wodarg, un medic cu experiență: De fapt, acest „vaccin promițător” pentru marea majoritate a oamenilor ar trebui să fie interzis, deoarece este manipulare genetică!”. Vaccinul, dezvoltat și aprobat de Anthony Fauci și finanțat de Bill Gates, folosește tehnologie experimentală de ARNm.  Trei dintre cei 15 cobai umani (20%) au prezentat un „eveniment advers grav”.
Notă: ARN-ul mesager sau ARNm este acidul ribonucleic care transferă codul genetic al ADN-ului nucleului celulei către un ribozom din citoplasmă, adică cel care determină ordinea în care aminoacizii unei proteine se leagă și acționează ca  o matriță sau model pentru sinteza acelei proteine.
Sursa: Robert F. Kennedy Jr.

Bibliografie

Vaccine hesitancyVaccine hesitancy

How a Kennedy became a „superspreader” of hoaxes on COVID-19, vaccines, 5G and more

Robert Kennedy Jr: Criza Covid este folosită pentru a controla și manipula cetățenii

Vaccin Covid = Daune genetice ireversibile – O infracție împtriva omului 

Există Coronavirus sau nu?  Clarificare
1. Vivirusul există?
Da, ca mulți alți viruși.
2. Are cure (cu sensul de tratament medical) ?
Da, dacă utilizați medicamentele adecvate și nu vă lăsați sănătatea în mâinile sistemelor de sănătate corupte și mercantile.
3. Există medici buni care să intervină în cure?
Da și mulți, unii acționează discret oferind tratamente adecvate, alții au fost mai îndrăzneți și există multe videoclipuri în rețele care vorbesc despre aceste tratamente, iar multe au fost amenințate, descalificate sau reduse la tăcere.
4. Oamenii de știință fac cercetări pentru anihilarea virusului?
Da, și există o uniune mondială care solicită mai mulți medici și oameni de știință numiți Doctori și Oameni de știință pentru adevăr, pentru a expune falsitatea tratamentului pe care l-au dat problemei bug-ului.
5. Este un pandemic?
Nu. OMS a schimbat termenul care se referea la pandemie, înainte de lansarea bug-ului, pentru a pune capăt pandemiei.
6. Este contagioasă?
Da, ca orice gripă.
7. Dacă sunt contaminat cu virusul, înseamnă că voi muri?
Nu. Dacă aveți simptome, luați medicamentul corespunzător din prima zi (întăriți sistemul imunitar, luați antiinflamatoare și anti-gripale) și vindecați-vă acasă.
8. Poate fi prevenit?
Da, prin curățenie și să menținerea un sistem imunitar ridicat.  Și mai aveți: Ozonoterapie, dioxid de clor cu protocolul preventiv.
9. Există  date concrete legate de număarul de infecții și de decese din cauza virusului?
Nu. În SUA cca 10% din numărul de decese ar fi fost cauzat de virus, iar restul s-ar fi datorat  altor boli. Testele nu sunt fiabile și deseori indică falsă pozitivitate.
10. Există cazuri reale asimptomatice de pozitivtate? 
Ființa umană are multe microorganisme și viruși în organism și acest lucru nu înseamnă că sunteți o persoană bolnavă sau infectată sau că aveți virusul, cu toate acestea, virușii care se presupune că sunt „atât de agresivi” prezintă unele simptome la pacienți, deoarece  corpul eliberează alarme de la un intrus (febră, cefalee, vărsături etc.) și conform teoriei lui Koch răspunsul este nu.
11. A fost creat virusul?
Da, într-un laborator.
13. În ce scop?
Cu scopul restrângerii libertăților, pentru a schimba sistemul economic actual, noua ordine economică mondială.
14. Multe țări fac parte din acest plan malicios? 
Da.
15. Vom ieși din acestă criză?
Da.  Și toți cei care au contribuit la decese și la acest plan malicios vor fi trași la răspundere  și vor plăti pentru ceea ce au făcut.
16. Trebuie să-ți fie frică de virus?
Nu. Frica îți diminuează sistemul imunitar și te face controlabil mental.
17. Mass – Media este de partea planului?
Da. Proprietarii mass-media sunt complici.  Aceasta se numește controlul minții.
18. Ce trebuie să fac?
Te protejezi și dacă te îmbolnăvești știi deja cum să te vindeci acasă sau cu medicul tău de încredere care nu se va angaja în protocolul de abandon.
19. Trebuie să fi fost vaccinat?
Nu. Dacă vă faceți sănătos, vaccinurile aduc substanțe chimice, metale grele și o serie de „bug-uri” care vă vor afecta sănătatea doar pe termen mediu și lung, atât fizic, cât și mental.  Este corpul tău și este dreptul tău să decizi despre el și despre sănătatea ta fizică și mentală. Ai avea încredere într-un vaccin după ce a fost creat un virus pentru exterminarea umanității?
20. Este acesta un război?
Da!  Și vom fi victorioși!  Trebuie să rămânem împreună și să trezim alți oameni, oferind multe informații.
A fi forțat să porți o mască, nu înseamnă că trebuie să taci!

Conf. dr. Nicolae Grigorie-Lăcrița

A se vedea și lucrarea lui

Sisteme complexe. Subiect de teză de doctorat inter-pluri și transdisciplinar. Formalismul (modelul) matematic al algebrei și analizei matriciale în contaminarea unui „human specimen” cu un virus (agent patogen inframicrobian, inclusiv, Covid-2019/SARS-CoV-2). Aplicații la crearea unui vaccin rezistent contra acestuia. [Subject of inter-pluri and transdisciplinary doctoral thesis. Mathematical (model) of algebra and matrix analysis in contamination of a „human specimen” with a virus (inframicrobial pathogen, including Covid-2019/SARS-CoV-2). Applications to create a resistant vaccine against it. (Multi-and inter-disciplinary dissertation topic. The mathematical algebraic and matrix model in the contamination of a human specimen with a virus)].

 

Articolul precedentReconstituirea pandemică (corespondență de la Grid Modorcea, scriitor, Dr. în Arte)
Articolul următorBătălia pentru Bucureşti
Fizician teoretician și matematician de formaţie pluri-inter și transdisciplinară, adept şi promotor al educaţiei de excelenţă (gifted education) şi jurnalist de investigaţii criminale francez, de origine română, specializat în MASS (Matematici Aplicate în Științe Sociale), în studiul fenomenelor socio - judiciare cu ajutorul unor structuri matematice complexe (teoria haosului - sisteme complexe, teoria ergodică, teoria teoria categoriilor și rețelelor, cercetarea operațională și teoria sistemelor formale de tip Gödel). Cofondator al IRSCA Gifted Education (Institutul Român pentru Studii şi Cercetări Avansate în Educaţia de Excelenţă), de peste un deceniu și jumătate, este Director de studii în cadrul CUFR România (Conseil Universitaire-Formation-Rechereche auprès des Grandes Ecoles Françaises-Consultanţă Universitară, Studii şi Cercetări de pe lângă Şcolile Superioare Franceze de Înalte Studii), organism educaţional franco-român agreat de stat, având ca obiectiv, consilierea, orientarea şi pregătirea candidaţilor români cu Diplomă de bacalaureat, respectiv ai studenţilor din primul ciclu universitar (Licenţă), la concursurile de admitere în sistemul elitist de învatamânt superior „La conférence des grandes écoles françaises” (Şcolile Superioare Franceze de Înalte Studii - CPGE-Classes Préparatoires aux Grandes Ecoles, Grandes Ecoles) şi Universităţile elitiste franceze (Licenţă, Master). Este autor a peste 600 de lucrări cu caracter științifico–didactic (articole și cărți de matematică și fizică, respectiv, de investigație jurnalistică – atât în limba română cât și în limba franceză, repertoriate și în BNF – Bilibioteca Națională a Franței, „François, Mitterrand”), care au contribuit la promovarea culturii și civilizației franceze în lume, precum și la admiterea a peste 1.000 de tineri români cu abilități intelectuale înalte (absolvenți de liceu și studenți) în școlile superioare franceze de înalte studii – Les Grandes Ecoles (un sistem educațional elitist și unic în lume), în special, în cele științifico–inginerești și economico–comerciale, dintre care, astăzi, majoritatea ca absolvenți, contribuie în calitate de cadre superioare sau de conducere la prosperitatea spirituală și materială a națiunii franceze în cadrul unor prestigioase instituții de învatamânt superior și de cercetare, mari companii private sau de stat, civile si militare, multinaționale, specializate în tehnologia de vârf, respectiv, în cadrul administrației locale și centrale de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.