Acasă Medic Virusurile și vaccinarea obligatorie (Corespondență de la Dr. Anna-Nora Rotaru, medic,...

Virusurile și vaccinarea obligatorie (Corespondență de la Dr. Anna-Nora Rotaru, medic, Grecia – Atena)

Omul trebuie să aibă dreptul de-a decide asupra propriului sau organism dar și-al copiilor lui. Medicii trebuie să aibă dreptul să-și exercite profesia conform jurământului lui Hypocrat dat.

Nu pot fi marionetele politicienilor și-ale intereselor marilor companii farmaceutice. Nimeni n-are dreptul de-ai folosi, de-ai forță să execute diverse acte medicale din moment ce ei, medicii cunosc foarte bine reacțiile adverse ce pot provoca în populație și toate astea pentru asigurarea câștigurilor companiilor și-n alte scopuri dubioase și când spun „dubioase”, mă refer la acte ce au rol în controlul demografic propus pe plan mondial, de subordonare de conștiințe și robotizare a populației, pentru a fi mai ușor de manevrat.

În unele țări, din auzite, se introduc deja cipuri subcutanat la mâna, între degetul mare și arătător, ce dețîn toate informațiile persoanei care va putea fi detectată pe loc și controlată, calcandu-se astfel orice idee de drept și personalitate a omului.  Alții merg chiar mai departe, conspirație vor spune unii sau nu, trebuie avut în vedere, foc fără fum nu există, deci, ceea ce se zice despre tehnologia 5G și măsurarea chipurile a temperaturii fiecărui cetățean ce se duce la locul de muncă, poate nu sunt chiar așa de naive pentru libertatea omului, poate nu vor doar temperatura, unii susțînând că tot așa de simplu ți-ar putea pune și barcode pe frunte, fără să știi și deci ușor de detectionat.

Parafilologie sau nu, e bine să avem urechi și orizonturi deschise, că sub fiecare piatră ce ridici, nu știi ce se ascunde și să nu credem că suntem așa de iubiți și toți ne vor doar binele, din păcate nu sunt Sfinți, nu suntem decât pionii care urnesc mașînăria. Pe medici, deci, doar rațiunea și conștiința îi poate conduce și trebuie să-i conducă, fără a fi implicați, altfel devenind uneltele lor și părtașii la ceea ce alții își propun să facă.

De câțiva ani, am semnalat cauzele de 10 ori mai multe de autism la copii, după statisticile ce s-au efectuat în urma vaccinului triplu ROR în Grecia și alte țări de două mari cunoscute companii farmaceutice. Este cunoscut, de exemplu, faptul că vaccinul antihepatic B a provocat în rândul celor obligati să se vaccineze, un număr foarte mare de pacienți cu scleroză în plăci; sunt și altele cum ar fi BCG-ul, un vaccin antiTBC, care în unele cazuri el însuși a provocat boală, bacilul tuberculozis Koch nefiind uneori complet inactivat. Este și cazul vaccinului antipoliomielitic, ce poate produce și el însuși boală, așa- zisă Poliomielita paralitică asociată cu vaccinul, VAPP o reacție adversă că urmare a administrării vaccinului antipolio oral cu virus viu.

În perioada 1980-1998, în Statele Unite s-au raportat 152 de cazuri de poliomielita paralitică; 144 (95%) dintre aceste cazuri au fost cazuri de VAPP, iar restul de 8 cazuri au fost la persoanele despre care se știe sigur, sau se presupune că s-au îmbolnăvit de poliomielita cauzată de virusul sălbatic în afară Statelor Unite. Vaccinurile pot fi contaminate biologic, virusul legat ca parazit pe celulele animalului de experiență întră în ADN-ul acestuia și-apoi, pătrunzând în organismul uman, produc mutații responsabile de diferite tipuri de cancer.

Deasemenea, vaccinurile conțin metale grele, cadmiu, aluminiu conservanți, antibiotice, formaldehidă (substanță chimică periculoasă cu efect cancerigen), mercur, fenol, metanol, coloranți, țesuturi ale organelor de animal și sânge pe care s-a făcut cultivarea (maimuță, vacă, porc, oaie, câine, etc), celule de fetus uman avortat unde a fost virusul cultivat, proteine străine cu moleculă mare, endotoxine bacteriene, antibiotice, bacterii, viruși umani mutanți, extrem de periculoși, fungi modificați genetic, deosebit de virulenti, ADN animal, bacterian și viral, care, atunci când este injectat poate fi încorporat în interiorul ADN-ului uman. provocând mutații etc.

Nu a existat și nu va exista niciodată un vaccin sigur 100%, în reacțiile adverse scriindu-se că de multe ori pot produce boală cu mult mai severă că aceea ce s-ar fi produs în mod natural, cum au trecut-o generațiile trecute, că boli ale copilăriei, fără vaccinuri. Este cazul vaccinului ROR (rubeolă, oreion, rujeolă), producându-se encefalită și mai sever sindromul Stevens-Johnson cu efecte foarte serioase, indescriptibile pentru cei mai puțin obișnuiți să le audă (cade pielea).

Niciodată nu s-au înregistrat atâtea cazuri de cancere la copii, ca-n ziua de azi și niciodată atâtea la oameni tineri încă, pe lângă vaccinuri fiind firește și alte motive adjuvante pe care le știm, în mediul în care azi trăim, transmise prin aer, apă, alimente…, substanțe radioactive, chaimtrails, tehnologii avansate, cum e 5G. Curios nu e că evreii nu concep să facă vaccinuri străine decât numai acelea produse strict în țară lor ?

Vaccinul propus acum câțiva ani să se administreze pentru H1N1, unde se voia vaccinarea în masă, atât a populației cât și-a cadrelor medicale, fără a fi avut în prealabil timpul necesar de studiu, (doar o luna-două) și observație pentru a se stabili efectele adverse, au dus la cazuri de invaliditate a anumitor persoane, prin afectarea sistemului nervos central.

În pandemia Covid-2019 ce pare azi răspândită în toată lumea, marile companii își freacă mâinile de satisfacție de-un așa mare chilipir (oare din senin venit acest Covid -2019 ?, oare atât de real ?), care mai de care să scoată vaccinul ce va  „salva” omenirea! Oare o va salva într-adevăr după toate cele citite sau ne așteaptă mari surprize, de vaccinari în masă, obligatorii?

Bine de avut în vedere, că temperatura nu influențează virusul, este extrem de molipsitor și rezistent, se distruge la 56 de grade, deci nici în deșert nu scapi, a venit că să rămână, a fost o bombă biologică care a explodat sau s-a vrut explodată în Hiubei, unele țări fiind mai mult afectate, Italia, Spania Franța (va întrebați poate de ce, altele mai puțin-interese politice aș răspunde și zone de influența), apoi un mare număr de îmbolnăviri în America și decese (se presupune… dacă nu cumva suntem cu toții înșelați de mass-media special, că să fim panicați și deci să cerem singur vaccinul, chiar că voluntari) și cum să nu fie când cerul este plin de drones, acele jucărele ce pot transmite în afară de bombe obișnuite și ceva tulpini de viruși și chiar mai puternice; pe SUA, nu prea o afectează se pare, va da drumul la circulație, în ciuda numărului enorm de cazuri mortale relatate (?) în fiecare zi, așa cum nu prea a afectat-o, se pare, căderea turnurilor (altfel cum s-au retras bursele cu o seară înainte de accident ? conspirație și aici ? motive caută pentru jocuri politice ?)

Sigur, oricum ar fi, noi ceilalți, neștiutori fiind, suntem între ciocan și nicovală, adică între SUA și China ce-i deține economia în gheare și a altor state bineînțeles și care se va ridică miraculos, cumpărând pe bani ieftini și-alte economii ale țărilor distruse, devenind marea putere pe plan mondial, doar dacă ceva, cineva ii va opri expansiunea. Dar, să revenim l-ale Covidului. Cei care s-au îmbolnăvit mai grav ar putea avea anticorpi (de multe ori nu se găsesc imunoglobuline, nici IgM- ale fazei acute, cu atâta mai mult IgG, care denotă deja prezența anticorpilor, deci ai trecut boală) dar unii zic că sunt, relativ, de scurtă durata, de la 2-3 luni, până la un an, încă nu se știe cu exactitate, ceea ce înseamnă că se pot reinbolnavi; pentru cei asimptomatici, răspunsul imunitar este deficitar, deci oricând se pot îmbolnăvi.

Se presupune că reîmbolnăvirile pot fi mult mai serioase și asta pentru că răspunsul imunitar va fi mult mai puternic a 2-a oară decât cel necesar, producându-se o mai mare inflamație și așa chiar se și explică de ce pot muri tineri sănătoși aparent, cu stare fizică excelență, tocmai din cauza unei imunități exagerate asupra virusului, anticorpii atacând propriile organe. Din cele citite, medicii italieni, pentru prima dată au făcut necropsii pe multe cazuri de decedați, înainte de-a-i trimite sigilați la crematoriu, cum au făcut și fac alte state și au depistat că ceea ce-i omoară pe oameni, nu ar fi atât pneumonia ci, s-ar produce Sindromul coagulării intravasculare diseminate (CID), un sidrom caracterizat prin formare de tromboze intravasculare contribuind la dezvoltarea insuficienței multiple ale organelor, urmat de hemoragii, provocat de bacterii ,virusuri în cazul de față, fungi, paraziți și alte cauze.

Deci unui plămân cu vase trombozate, ce oxigen să-i dai ? E că și cum ai da aspirina la un picior de lemn. Și-ar mai fi ceva de spus: că virusul se comportă diferit de la un individ la altul, ceea ce face să se creadă că unii au anumiți receptori mai vulnerabili decât alții, sau structura lor cromozomala deține anumite gene specifice, care fac în așa fel încât, unii să treacă mai ușor boală și alții mai greu, deci, ceva le lipsește. Cercetătorii lumii se îndreaptă spre acea direcție de studiu, să vadă ce se întâmplă cu aceste gene de pe cromozomi, metodă fiind aplicată în curând la fiecare individ in parte, astfel cunoscându-se de dinainte cum trebuie acționat la fiecare pacient, deci se va face in viitor o analiză perfectă a ADN-ului nostru, înscris și el in cipul ce-l vom deține in curând cu toții subcutanat la mâna.

Până aici, toate bune și de ce nu ? Este exact cam aceeași discuție, de ce să existe camere de vizionare, ochi pe toate drumurile care te privesc, ce faci, unde mergi ? Ați zice voi, păi nu e bine să fim urmăriți, urmărirea având și părți bune, ce-avem de pierdut dacă nu facem fraude? Liberatea aș spune eu, ca are efecte adverse, pentru că devine un Big Brother viața noastră particulară, că știindu-se codul nostru genetic, la dispoziția fiecăruia, vor lua cunoștință toți cei interesați, particularii, eteriile unde vei lucra, de ce boli suferi, de ce anume vei suferi in viitor, deci dacă vei fi un salariat complet sănătos, bun de lucru sau problematic, bun de expulzat.

Se va face deci o triere a omenirii și uite așa, acest micuț, micuț drăcușor de virus, dar atât de perfid și ingenios prelucrat in laboratoare, va face ca omenirea să fie extrem de bine controlată, să circule cu bani numai plastic, să fie robotizată prin nanotehnologii, intr-o viață de tip Matrix, așa cum exact ni s-a plănuit viitorul. Deci nu șapte, ci mai multe muște dintr-o lovitură, „pălitură” cum am spune noi, moldovenii!

Cam asta am avut de spus…

Dr. Anna-Nora Rotaru-Papadimitriou

Bibliografie

Subiect de teză de doctorat inter-pluri și transdisciplinar. Formalismul (modelul) matematic al algebrei și analizei matriciale în contaminarea unui „human specimen” cu un virus (agent patogen inframicrobian, inclusiv, Covid-2019/SARS-CoV-2). Aplicații la crearea unui vaccin rezistent contra acestuia. [Subject of inter-pluri and transdisciplinary doctoral thesis. Mathematical (model) of algebra and matrix analysis in contamination of a „human specimen” with a virus (inframicrobial pathogen, including Covid-2019 / SARS-CoV-2). Applications to create a resistant vaccine against it. (Multi-and inter-disciplinary dissertation topic. The mathematical algebraic and matrix model in the contamination of a human specimen with a virus)]. Scopul lucrării este studiul legăturii dintre parametrii sanguini ai unui uman U={s1,s2,s3,…sp} și parametrii specifici ai unui virus V={v1, v2, v3,….vn}, agent patogen inframicrobian fără capacitatea de autoreproducere, multiplicat de o celula parazitată (în particular, Covid-2019), respectiv, mulțimea celor contaminați C ={c1, c2, c3, ….cq}, utilizând algebra și analiza matricială (cu aplicații la compunerea funcțiilor matriciale) în spații vectoriale de dimensiuni finite. Deși fenomenele naturale (din natură) sunt rareori liniare, metoda aproximatiilor și a schemelor de aproximare, liniare, reprezintă un instrument matematic de studiu deosebit de eficace în numeroase cazuri și conduce la rezultate mai mult decât satisfăcătoare. Etapa 1. Construirea (din punct de vedere bio–medical), inclusiv, cu grupa sanguină, a unei matrici sanguine standard al umanului sănătos (Mssu), respectiv, a unui șir de matrici sanguine ale persoanelor contaminate {nMsuc}n≥1 pentru evaluarea „interacțiunii” acestuia cu o matrice standard al virusului (Msv), ceea ce, în principiu, este posibil pentru că spitalele și clinicile de stat (dar și cele private) dispun de o importantă bază de date de analize de sânge (chiar dacă ele sunt, mai mult sau mai puțin actualizate). Etapa 2. Studiul „interacțiunii” matricilor (Mssu) cu (Msv), respectiv, cu șirul de matrici {Msuc} și evaluarea probabilității contaminării unui uman virusul (Msv), pentru departajarea mulțimii asimptomaticilor de restul populației. Etapa 3. Evaluarea compunerii funcțiilor matriciale (Mssu), respectiv, {nMsuc}n≥1 în cazul celor contaminați și (Msv), pentru a putea trage concluzii asupra parametrilor sanguini umani (corespunzând spectrului matricei Mssu), care ar trebui modificați, cu scopul măririi rezistenței la virus. Alegerea convenabilă a parametrilor sanguini umani, a dimensiunilor matricilor Mssu, {nMsuc}n≥1‚ Msv și a bazei spațiului vectorial asociat, ne-ar permite să afirmăm că dacă multiplicarea lor are ca rezultat matricea unitate (In), umanul în cauză, este contaminat cu virus (sau probabilitatea de a fi contaminat este foarte mare). Din contră, dacă compunerea lor diferă de matricea unitate, atunci individul are o probabilitate mică de contaminare și este, foarte probabil, un asimptomatic. Etapa 4. Spectrul matricei Mssu (generat de valorile sale proprii) ar permite realizarea unui vaccin eficace contra virusului și rezistent în timp. Modelul ar putea fi aplicat și în cazul coronavirus disease COVID-2019, provacat de către virusul SARS-CoV-2 (Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2). Nota Autorului Pentru elaborarea modelului, voi utiliza propriile mele analize de sânge, recente (din ultimii doi ani, 2019, respectiv, 2020), de mare fiabilitate, efectuate în cadrul unor laboratoare de biologie medicală la Paris. Nu știu dacă ele sunt complete și nici dacă ele sunt specifice, determinante, pentru modelul care urmează a fi creat, dar altele nu am la dispoziție. Rezultatele acestora sunt afișate în Anexă.