Acasă Evenimente Wilo susține excelența: Echipajul Răspopa-Diacu a câștigat trofeul celei de-a XI-a ediții...

Wilo susține excelența: Echipajul Răspopa-Diacu a câștigat trofeul celei de-a XI-a ediții a Raliului Moldovei Bacău

Cea de-a XI-a ediție a Raliului Moldovei Bacău, susținută de Grupul Wilo România, producător de top în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare înalt tehnologizate, s-a încheiat. După o cursă plină de adrenalină și viteză, echipajul Adrian Răspopa și Cosmin Diacu a câștigat competiția încheind pe primul loc etapa a şasea a Campionatului Naţional de Raliuri Betano.

Ne bucurăm că am fost alături de iubitorii și pasionații de automobilism sportiv, în calitate de partener al ediției a XI-a a Raliului Moldovei Bacău. Felicitări piloților, echipelor lor și organizatorilor pentru talentul remarcabil, pentru angajamentul și motivația în obținerea excelenței”, a declarat Mariana Corlaci, Marketing Manager – Wilo România.

Sponsorizările și parteneriatele companiei reconfirmă angajamentul Grupului Wilo România pentru standarde înalte, recunoscând și valorificând puterea sportului, artei și spiritul de echipă care îi caracterizează pe toți cei implicați, de la piloți de raliu, organizatori ai evenimentelor de automobilism sportiv, fani și întreaga comunitate. În plus, excelența în activitate este un obiectiv asumat la nivelul Grupului Wilo în toate cele peste 60 de filiale din întreaga lume.

Echipajul Adrian Răspopa/Cosmin Diacu (Skoda Fabia R5) a fost înregistrat cu timpul de 01 h 24 min 08 min 4 sec, fiind urmat de Dan Gîrtofan/Tudor Mârza (Skoda Fabia Rally2), la 01 min 48 sec 5/10, şi de Adrian Teslovan/Vajk-Imre Cseh (Mitsubishi Lancer EVO X), la 04 min 57 sec 4/10, etc. Răspopa și Diacu au câştigat 10 din cele 12 probe speciale (inclusiv SS12-Power Stage), iar Gîrtofan s-a impus în celelalte două, inclusiv în Speed Park (SS 13).

Pasiunea și munca ne-au adus aceste rezultate deosebite. Este o bucurie să fim câștigători la această ediție a raliului. Suntem mândri și onorați că am putut împărtăși asemenea momente cu cei dragi nouă, cu fanii noștri și cu reprezentanți ai automobilismului sportiv din țări precum Bulgaria, Turcia, Italia sau Franța. Mulțumim mult sponsorilor și partenerilor noștri pentru încredere și vă așteptăm pe toți la anul, la cea de-a XII-a ediție a acestui raliu de tradiție”, a subliniat Adrian Răspopa, președintele ACS Rally Spirit.

Raliul Moldovei Bacău are statut de competiție internațională FIA, fiind singura etapă românească din campionatul European Rally Trophy–Balkan Rally Trophy și unul dintre cele mai prestigioase evenimente de acest fel din România. Pentru mai multe detalii despre competiție și rezultate accesați: Raliul Moldovei, iar pentru mai multe informații despre activitatea Grupul Wilo România, consultați Wilo Romînia

Foto credits ©️ :Facebook – Raliul Moldovei & Facebook – Adrian Răspopa

Despre Wilo România

Wilo România face parte din grupul  Wilo SE-producător premium în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare pentru instalațiile de încălzire, climatizare și răcire, alimentării cu apă și evacuării apei uzate. Produsele Wilo sunt înalt tehnologizate, prezintă ușurință în utilizare și eficientă energetică, standarde confirmate și de apartenența la organizațiile REHVA și AHCA (Agency for Health Care Administration). 

Fondată în 1872, ca fabrică de produse din cupru și alamă de către Louis Opländer, compania are peste 7,500 de angajaţi, în reprezentanţe din mai mult de 60 de ţări. În România, Wilo este prezentă din anul 1998. În 2020, după 18 luni de la demararea proiectului de construcție, Wilo a inaugurat noul sediu al companiei în România, cu birouri moderne, construite pe o suprafață de 1,800 mp și spații pentru servicii de depozitare, asamblare și reparații, extinse pe 2,700 mp. Hub-ul din Șoseaua Odăi 24 din Otopeni este dotat cu linii de asamblare pentru grupuri de pompare apă rece, pentru stingere incendiu în conformitate cu normativul de siguranță la foc a construcțiilor cu indicativul P118, hidrofoare și pompe submersibile. Toate sunt produse conform directivelor Europene aflate în vigoare. Noul sediu din România va funcționa ca Hub Regional, de unde operațiunile companiei vor fi gestionate pentru 10 țări din Europa de Est.

Contact Media: Mariana CorlaciMarketing Manager Wilo România (Email:mariana.corlaci@wilo.com, Tel: +40 749 031630)

A se vedea și alte comunicat de presă ale Grupului Wilo România

Fundația Wilo, partener al celei de a-XVII-a ediții a Concursului Internațional George Enescu

Wilo își consolidează poziția de lider pe piața mondială de pompe. În Anul financiar 2020 compania a triplat indicatorul de măsurare a performanței financiare (Free Cash Flow)

Nota redacției

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.